Syyslomalla juhlitaan Karmivaa karnevaalia!

Karmivaa karnevaalia vietetään Särkänniemessä koulujen syyslomaviikolla 14.–21.10.2017 klo 13–21 (maanantaina 16.10. pimeyden olennot huilivat ja puisto on suljettu). Osta tapahtuman sisäänpääsyliput tai rannekkeet edullisemmin ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta!

ostaliput

Syksyn huvipuistattavin uutuustapahtuma on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Nyt pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan. Karmiva karnevaali tarjoaa jännitystä niin lapsille kuin aikuisille!

Tyhjin vatsoin ei Karmivassa karnevaalissa tarvitse pelätä, sillä huvipuiston ruokapaikat tarjoilevat monipuolisesti purtavaa zombiepurilaisista ja matolakuista lähtien, herkuttelua unohtamatta. Varo vain, ettet päädy itse lautaselle!

Särkänniemen huvipuistopelit odottavat jännityksenhaluisia pelaajia. Kestosuosikit Narunveto ja Ankkalampi takaavat paholaismaisen voiton joka pelikerralla! Muista myös koetella heittotaitojasi uuden Hype Game Zombie Editionin parissa! Park Shop -puodista voi hankkia toinen toistaan karmivampia asusteita, pehmoleluja, koristeita ja makeisia kotiin viemisiksi.

HM172348-1

Astu sisään Karmivan karnevaalin teema-alueille!

Karmiva karnevaali jakaa tutun huvipuiston jännittävyydeltään eritasoisiin teema-alueisiin. Osa puistosta sopii ystävällisine luurankoineen ja sirkusesityksineen koko perheelle. Kylmähermoisimmille suunnatuilla alueilla puolestaan laahustavat kauhistuttavat zombiet ja muut maailmanlopun hirvitykset. Mihin sinun uskalluksesi riittää?

Karmivassa karnevaalissa Särkänniemen pääsisäänkäyntinä toimii ala-alueen portti Ilmaveivi-karusellin vieressä. Tapahtuman aikaan käytössä olevat huvilaitteet on listattu alla alue kerrallaan. Huomioithan huvilaitteiden pituusrajoitukset ja säävarauksen.

HM171927-1

Sopivan jännittävää

Twisted Tivoli

Karmivan karnevaalin sisäänkäyntialueen täyttää värikäs ja vinksahtanut Twisted Tivoli sirkustaiteilijoineen! Koko perhe ihastuu toinen toistaan taidokkaampiin akrobatia- ja jonglöörausesityksiin, ja illan pimetessä ainutkertainen Fire Lady sytyttää näyttävät tulensa.

Ilmaveivi heittää veivinsä! Karmivassa karnevaalissa pääsee viimeistä kertaa Ilmaveivin pyöritykseen. Tapahtuman jälkeen tämä klassinen keinukaruselli siirtyy ansaitusti autuaammille huvilaitemaille. Tornado-vuoristorataa kohti kuljettaessa tivolitunnelma saa viktoriaanisia steampunk-sävyjä, sillä Tornado on sinkoutunut 1800-luvulle. Voiko vuoristorata käydä höyryvoimalla?

Huvilaitteet: Ilmaveivi, Rekkaralli, Tornado

HM171713-1

Skelenaario

Lapsiperheet ja nuoret viihtyvät Särkänniemen Pelitorilla, joka tunnetaan Karmivan karnevaalin aikaan sopivan jännittävänä Skelenaariona. Skelenaarion alueella vietetään koko perheen kauhujuhlaa hämähäkkeineen ja söpöine luurankoineen. Kerää talteen parhaat voitot “Skelen Speleiltä” ja astu vaikka Possujunan kyytiin – jos RÖHkeutesi riittää!

Huvilaitteet: Kahvikupit, Karamelli-karuselli, Leppäkerttu, Possujuna

HM172301-1

Día de los Muertos

Oletkos ikinä vieraillut Etelä-Amerikassa? Nyt voit tehdä sen Särkänniemen Angry Birds Landissa! Riehakkaasta kuolleiden päivän karnevaalista vaikutteensa ammentava alue on täynnä väriä ja eksoottisia rytmejä. Seuraa taidokkaita tanssiesityksiä ja askartele oma calavera-naamiosi. Mutta mitä ihmettä Ankkalammen ankoille on tapahtunut yön aikana? Paholaismaiset kumiankat odottavat innokkaita onkijoita ja huvilaitteet pieniä hurjapäitä!

Huvilaitteet: Angry Birds Ride, Crazy Bus, Kantti X Kantti, Majakka, Pikku Hinaaja, Red Baron, Regatta, Taikapyörä, Tattiralli, Vauhtimato

HM171316-1

Kiehtovaa kauhua

Zombie Zone

Suurvaltojen välinen ydinsota on tuhonnut suuren osan ihmiskunnasta. Sotien aikana toteutetuissa asekokeiluissa kehitettiin vahingossa hermokaasu, joka muutti sille altistuneet uhrit verenhimoisiksi zombeiksi. Kaasun lisäksi tauti tarttuu zombien puremista. Harvat eloonjääneet, jotka eivät ole vielä altistuneet tappavalle taudille, pakoilevat kaduilla laahustavia eläviä kuolleita hylätyissä rakennuksissa, viemäreissä ja aidoista kyhätyissä väliaikaisissa suojissa. Suurimman osan ajasta zombiet liikehtivät hitaasti, mutta taudinkuvaan kuuluu, että aika ajoin iltaisin sairastuneiden aktiivisuus lisääntyy ja näistä tulee nopeita saalistajia.

Apocalypse Särkänniemi? Kammottavat zombiet raahustavat Karmivassa Karnevaalissa niillä alueilla, jotka kesällä tunnetaan nuorisoille suunnattuina Highwayna ja Hype Squarena. Valoisaan aikaan Troikan kyytiin uskaltautunee heikkohermoisempikin, mutta pimeän saavuttua Zombie Zonen alueelle ei ole tulemista, ellei nauti todella karmivista kokemuksista. Kumpi sinua hirvittää enemmän: elävien kuolleiden hyökkäys vai hurja Hype-vuoristorata?

Aluetta ei suositella alle 15-vuotiaille.

Huvilaitteet: High Voltage, Hype, TakeOff, Troika, Tyrsky, X

HM171350-1

Osta rannekkeet edullisemmin ennakkoon verkkokaupasta!

Karmiva karnevaali -sisäänpääsy

Sisäänpääsylippu 9,90 €

Karmiva karnevaali -sisäänpääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn karnevaalialueelle. Huvilaitteisiin tarvitaan joko Laitelippu (7,90 €/ajokerta) tai Karmiva karnevaali -ranneke. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen. Alle 3-vuotiaat pääsevät sisälle tapahtuma-alueelle ja huvittelevat laitteissa ilmaiseksi. HUOM! Tuotteet ainoastaan postituksella.

Karmiva karnevaali -ranneke

Karmiva karnevaali -ranneke, yli 120 cm  – 24,90 € (norm. 26,90 €) 
Karmiva karnevaali -ranneke, alle 120 cm – 19,90 € (norm. 21,90 €)

Karmiva karnevaali -rannekkeella pääset kokemaan kaikki karnevaalin karmivat huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden) ja talvikauden avoinna olevat kohteet yhden päivän ajan. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen. Alle 3-vuotiaat pääsevät sisälle tapahtuma-alueelle ja huvittelevat laitteissa ilmaiseksi. HUOM! Tuotteet ainoastaan postituksella.
ostaliput

Kausikortilla tuntuvat alennukset!

9.9.2017 asti voimassaolevilla Särkänniemen Kesäkausikorteilla saat Karmivan karnevaalin rannekkeet ja sisäänpääsyliput paikan päältä 50% alennuksella! Alennus on henkilökohtainen.

Plussa-kortilla edullisesti Karmivaan karnevaaliin

Plussa-asiakkaana saat Särkänniemessä lukuisia etuja.

Karmiva karnevaali -ranneke, yli 120 cm  – 22,90 € (norm. 26,90 €) 
Karmiva karnevaali -ranneke, alle 120 cm – 17,90 € (norm. 21,90 €)

Edun saat ainoastaan Särkänniemen verkkokaupasta koodilla KARMIVAPLUSSA. Etu on voimassa 21.10.2017 asti.

Yritys- ja ryhmätarjoukset sekä VIP-paketit

Etsitkö täysin uutta keinoa muistaa tai kiittää työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita? Vai kenties tapaa viettää työporukan tai muun seurueen yhteinen hassuttelupäivä? Karmivan karnevaalin rannekkeet saat aina alennettuun hintaan yli 20 kappaleen tilauksissa. Yritys- ja ryhmärannekkeet sekä kattavat VIP-karnevaalipaketit ovat nyt myynnissä. Lue lisää ja osta omasi!

HM171175-1