Tänään
Sää
Web-kamera
Näsinneula 11-23.30
Ravintola Näsinneula 11-23.30
Sara Hildénin taidemuseo 10-18
Ravintola Huvimaja 11.00 - 14.00

Katso kaikki aukioloajat


29.9.2014

Syysseikkailu-kilpailu Särkänniemen Facebook-sivuilla 

Planetaariossa saa ensi-iltansa 11.10. uusi ohjelma Puiden Elämä ja samalla koko Särkänniemessä vietetään ohjelmallista Syysseikkailua 11.10.-19.10. välisenä aikana. Vastaamalla päivän kysymykseen Särkänniemen Facebook-sivulla voit voittaa VIP-liput Särkänniemen uuden planetaarioelokuvan ennakkonäytökseen 10.10.2014 klo 18.30.

Särkänniemi valitsee kilpailuaikana 29.9.-8.10. joka arkipäivä päivän kysymykseen vastanneiden joukosta neljä voittajaa, jotka saavat kukin neljä lippua Särkänniemen uuden planetaarioelokuvan ennakkonäytökseen. Palkinnot sisältävät lippujen lisäksi myös pientä naposteltavaa (palkinnon arvo on n. 55 €). Lisäksi ennakkonäytöksessä on luvassa valokuvausta, ennakkonäytöshaastatteluja sekä juttu Särkänniemen blogiin. Kilpailun viralliset säännöt löytyvät täältä. Onnea kilpailuun!

Siirry Särkänniemen Facebook-sivulle.

Lue lisää


Hop up -lounaalla Näsinneulassa

25.9.2014

Tällä viikolla (22.-27.9.) Chaîne des Rôtisseurs -järjestö  – eli tuttavallisemmin Paistinkääntäjät - viettää valtakunnallista kilpiviikkoa tarkoituksenaan tehdä järjestöä ja Rôtisseurskilpipaikkoja tutuksi. Koska ravintola Näsinneulalla on myös tämän arvostetun kansainvälisen gastronomisen järjestön kilpi seinällään, niin kilpiviikkojen kunniaksi on tällä viikolla normaalin lounastarjonnan lisäksi voinut nauttia myös Neulan Hop up – salaattilounaasta. Ja onpa lounasta tilattu myös Hip hop- ja Hop lop – nimelläkin.  Lue lisää blogistamme!

Lue lisää


Osallistu Instagram-kisaan

10.9.2014

Särkänniemen blogissa kirjoitettiin parhaista Särkänniemi-muistoista. Tämän inspiroimina haluaisimme nyt kerätä lisää kuvia asiakkaidemme Särkänniemi-muistoista – viime kesältä tai vuosien takaa, sillä ei ole väliä. Järjestämme kuvakilpailun, jonka voittajat saavat lippuja Koiramäen jouluun.

Kilpailuun voi osallistua Instagramissa. Lataa Instagram-sivullesi kuva Särkkä-muistoistasi ja lisää julkaisuun hashtag #särkkämuisto, niin olet mukana kilpailussa!
Kilpailuun voi osallistua maanantaista 8.9. alkaen neljän viikon ajan sunnuntaihin 5.10. asti.

Lue lisää


Särkänniemen verkkokauppa uudistuu

1.9.2014

Särkänniemen verkkokauppa vaihtuu maanantaina 1.9.2014. Uusi verkkokauppa avautuu osoitteessa verkkokauppa.sarkanniemi.fi.

Muutoksesta johtuen verkkokaupassa saattaa olla ajoittaisia käyttökatkoksia maanantaina 1.9.2014 aikana. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä!

Lue lisää


Näsi-delfiini on kuollut Särkänniemen Delfinaariossa 29.8.2014

29.8.2014

Särkänniemen 35-vuotias naarasdelfiini Näsi on jouduttu lopettamaan kroonisen maksasairauden vuoksi. Tauti todettiin vuonna 2008. Siitä lähtien jatkuneiden hoitojen ansiosta Näsi voi pitkään hyvin, mutta sen kunto heikkeni elokuun aikana. Hoitavat eläinlääkärit totesivat sairauden edenneen niin pitkälle, ettei hoitoa ollut enää mielekästä jatkaa.

Delfinaario on suljettuna tapahtuneen johdosta seuraavina päivinä.

Lisätietoja: http://www.sarkanniemi.fi/fi/medialle/lehdistotiedotteet

Lue lisää