Tänään
Sää
Web-kamera
Huvilaitteet ja Angry Birds Land 10.00 - 20.00
Koiramäki 10.00 - 20.00
Delfinaario-näytökset 12,13.30,15.30,17,18.30
Planetaario-näytökset 10.15 - 19.15
Akvaario 10.00 - 20.00
Näsinneula 10.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula 11.00 - 23.30
Sara Hildénin taidemuseo klo 10-18
SpeedBoat 12.00 - 18.00

Katso kaikki aukioloajat


Half Pipe on toistaiseksi suljettuna.

30.7.2014

Lue lisää


Huvin vuoksi -blogi: Maatilan hoitoa ja mattopyykkiä

22.7.2014

"Arki Koiramäen maatilalla on kesäisin täynnä puuhaa ja tointa. Aurinko hellii kasveja, ja sadon kerääminen on täydessä tohinassa. Olen erittäin ylpeä yrttitarhastani, joka kukoistaa taas kauniimpana kuin viime vuonna. Rohdot ja yrtit ovat tarpeen ympäri vuoden, jotta kolotuksilta ja lentsuilta vältytään. Killen lempiyrttejä ovat piparminttu ja kirvelit, kun taas Elsa napsii päivittäin persiljaa. Olen yrittänyt tarjota Kreivi Drakkulalle Rosmariinia muistin virkistykseksi päivittäiseen unohteluun, mutta hän taitaa edelleen suosia yönapostelua ja herkkuja. Vanhoja koiria on vaikea opettaa uusille tavoille..."

Lue Fiina-emännän kuulumiset ja tutustu Koiramäen arkeen Huvin vuoksi -blogissa!

Siirry Huvin vuoksi -blogiin tästä.

  

Lue lisää


Huvin vuoksi -blogi: Raskas työ vaatii raskaat ruuat

18.7.2014

Särkänniemen ravintolatarjonta on melkoisen laaja. Nälkäiselle on tarjolla kaupungin hienointa á la carte -ruokaa, pizzaa, kotiruokaa, hampurilaisia, salaatteja ja totta kai myös grilliruokaa, ehkä sitä perinteisintä huvipuistosapuskaa.

Viime viikolla veimme joukon Särkänniemen huoltomiehiä lounaalle testaamaan Särkänniemen grilliruuat. Raskas työ vaatii raskaan lounaan. Lue lisää blogista!

Siirry Huvin vuoksi -blogiin tästä.

Lue lisää


Uusi outlet-myyntipiste Kahvila Särkänniemessä

2.7.2014

Kahvila Särkänniemessä (Laiturikatu 1) on avattu uusi outlet-myyntipiste. Myynnissä on urheiluvaatemerkki Geographical Norwayn vaatteita sekä Crocs -jalkineita edullisin outlet-hinnoin. Crocs-jalkineiden hinnat ovat 19,90 euroa/pari ja Geographical Norwayn tekstiilit ovat alennettuina jopa 50 prosenttia. Kahvila Särkänniemi palvelee myyntipisteessä myös normaalisti ja myynnissä on kahvin lisäksi mm. pullaa, pizzaslicejä ja salaatteja. Tervetuloa tutustumaan tarjontaan! 

Lue lisää


Huvin vuoksi -blogi: Eläimellisiä elämyksiä

1.7.2014

Millainen nisäkäs on delfiini? Mitä valaille merissä kuuluu? Kuinka kameleontti vaihtaa väriään? Miksi käärme lipoo kieltään? Kuinka voimakas on sähköankeriaan sähköisku?

Näihin ja muihin kysymyksiin Särkänniemen Elämysleirillä haetaan vastauksia. Elämysleirillä Särkänniemen eläinmaailma avautuu tekemällä, kokemalla ja näkemällä. Leirit tarjoavat lapsille hauskan, opettavaisen ja varmasti ikimuistettavan kaksipäiväisen kokemuksen. Huvin vuoksi -blogissa Elämysleirin menoon tutustutaan leiriohjaajan näkövinkkelistä.

Siirry Huvin vuoksi -blogiin tästä

Lue lisää