Hype

Tämän kesän laiteuutuus on käsittämättömän kova Hype. Hurjapäitä hemmotellaan, kun viime kesän huippu-uutuus X sai rinnalleen vielä rutkasti nopeamman ja puolta korkeamman uutuuslaitteen. Hype on siisteintä, mitä Särkänniemessä on koettu: Särkänniemen nopein ja korkein laite ikinä.

Hype on Pohjoismaiden ensimmäinen kolmesti laukaistava vuoristorata – ja lisäksi Suomen korkein laukaistava vuoristorata. Hype kiihdyttää matkustajat vauhtia ottamalla 100 kilometrin tuntinopeuteen ja nousee kiihdytyksen jälkeen pystysuoraan 45 metrin korkeuteen. Korkeimmassa kohdassaan rata kiepahtaa korkkiruuvina ympäri, minkä jälkeen pudottaudutaan pystysuoraan pienempään silmukkaan, josta juna jatkaa asemalle.

Hype otettiin käyttöön 15. kesäkuuta ja avajaisia juhlittiin komeasti Robinin kanssa sunnuntaina 18. kesäkuuta.

Kesän liput myynnissä ennakkoalennuksin

Kesän liput ovat myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa ennakkoalennuksin! Osta heti, huvittele kun haluat. Mitä aiemmin ostat liput ennakkoon, sitä edullisempaan hintaan ne saat.

Teknisiä tietoja

Nopeus jopa 100 km/h
Huvilaitteen korkein kohta 45 m
Radan pituus 260 m
Ajoaika 55 s
Pituusraja 140 cm
Laitevalmistaja: Premier Rides, USA

 Haasta kaverisi Hypeen!

#HypeHaaste on kesän kovin juttu! Osta kaverillesi, tai “kaverillesi”, valmiiksi lippu Hypeen, niin me toimitamme haasteen hänelle. Lue lisää täältä!