Tunnelmallinen Koiramäen joulu

Hurmaava Koiramäki ottaa vastaan vieraita myös talvella

Joulun aikaan Koiramäessäkin pidetään taukoa työnteosta ja keskitytään nauttimaan kiireettömästä ajasta yhdessä läheisten kanssa. Astu sisään joulusatuun ja tule mukaan leikkimään, laulamaan, askartelemaan ja herkuttelemaan – Koiramäen joulu vie joulun tunnelmaan.

Jouluaskarteluja

Oletkos koskaan kokeillut askarrella pikkuautoa pyykkipojasta ja napeista? Koiramäen väki opastaa mielellään niiden teossa pikkuautopajassa Raatihuoneella. Maatilalla Mummulan tiloissa on korttiaskartelupaja. Prännärissä voit tehdä ihania joulukoristeita. Jouluaskartelut sujuvat mukavasti Sinooperin askartelutarvikkeilla. Piparipajassa saat koristella jouluisia sydänpipareita Dr. Oetkerin koristeilla.

Hauskat leikkipaikat

Koiramäestä löytyy paljon jännittäviä leikkipaikkoja. Tule Koiramäen taloon laskemaan liukumäkeä uunin luukusta ulos tai leikkimään vanhanajan puuleluilla. Maatilan tallissa pääset hoitamaan leikkihevosia ja -lehmiä. Drakkulan linna on hurjasta ulkomuodostaan huolimatta hauska leikkipaikka, jossa voi kiipeillä monessa kerroksessa, laskea liukumäkiä ja mm. ampua pallotykillä. Koiramäen pihapiirin Narunvedosta voittaa joka kerralla mukavia palkintoja.

Joulupukin kanssa kuvaan

Joulun aikaan Koiramäessä voi tavata myös itse joulupukin, pukki vierailee kaupungin Kimnaasissa. Tule kuvaan joulupukin kanssa ja saat persoonallisen joulukortin!
Voit kiertää myös hauskan joulupolun ja vastata visaisiin Koiramäki-aiheisiin kysymyksiin. Palauttamalla vastauskuponkisi Tropin ja Nekun apteekkiin voit voittaa Särkänniemi-päivän neljälle hengelle ensi kesäksi.

KM_joulu_featured

Näytelmiä ja yhteislaulua

Tassuteatterin lavalla on päivän mittaan paljon ohjelmaa. Jouluista tunnelmaa Koiramäkeen tuovat Koiramäen Tassuteatterin uutuusnäytelmä Elsan ja Killen joulujekku sekä vauhdikas Tiltan tonttujumppa. Tassuteatterin lavan äärellä kaikki pääsevät osallistumaan Koiramäen tapaan Haukutuimpien joululaulujen yhteislauluun sekä Killen joululeikkeihin.

Koiramäen joulu, Särkänniemi, Koiramäki, joulu, Tampere

Jouluherkkuja

Kaupungin kupeessa oleva Kahvila von Guggelböö tarjoilee maistuvia joululeivonnaisia sekä suolaisia herkkuja. Istahda hetkeksi nauttimaan kuppi kuumaa tai maistamaan Fiina-emännän kuuluisaa joulupuuroa. Tropin & Nekun Apteekin purnukoista löytyy karamelleja ja vanhanajan nekkuja. Sisäänpääsylipun hintaan sisältyviä Haribon vaahtokarkkeja sekä kioskissa myytävää makkaraa voi paistaa Drakkulan linnan edustalla.

Eläinten joulu

Koiramäessä pääset tapaamaan maatilan eläimiä joulunvietossa. Ruukin Patruuna Töttermanin tallissa sekä maatilan piha-aitauksissa vierailuasi odottavat villasika Maurix, mikropossut Maisa ja Pipsa, alpakka, lampaat, kanit, vuohet ja aasit. Lisäksi luvassa on myös poniratsastusta.

Ihanat ostokset

Vanhan ajan puodeissa on mukava tehdä ostoksia. Koiramäen kaupungin puodeista löydät helposti mieleiset lahjat ja tuliaiset. Gunnas Kirjakauppa on kirjojen ystävän paratiisi ja Tropin & Nekun Apteekki on vanhan ajan makeisten ystäville.

Liput

Osta liput Koiramäen jouluun edullisemmin ennakkoon 13 € Särkänniemen verkkokaupasta tai S-etukortilla Pirkanmaan Prismoista, S-Marketeista, Sokoksesta, Kodin Terrasta tai ABC-Asemilta. Särkänniemen lipunmyynnistä lippu maksaa 15 €. Ostamalla Joulurannekkeen 23 €, pääsee myös vierailulle Akvaarioon, Planetaarioon ja Näsinneulan näkötorniin. Rannekkeen ennakkohinta Särkänniemen verkkokaupasta on 21 €. Alle 100 cm pääsevät veloituksetta Särkänniemen kohteisiin.

Yhdellä lipulla saat kaiken tämän:
Jouluiset askartelut • Esitykset ja leikit  • Tapaat joulupukin ja eläinystävät  • Pääset koristelemaan pipareita ja paistamaan vaahtokarkkeja!

Voit ladata tulostettavan version esitteestä tästä (pdf)

Lisäetu Kesäkausarilaiselle

Kesäkauden ulkopuolella Kesäkausarilla saa kausikortin haltija Särkänniemen elämyskohteiden pääsyliput –50 % alennuksella vuoden loppuun asti