Tunnelmallinen Koiramäen joulu

Hurmaava Koiramäki ottaa vastaan vieraita myös talvella

Joulun aikaan Koiramäessäkin pidetään taukoa työnteosta ja keskitytään nauttimaan kiireettömästä ajasta yhdessä läheisten kanssa. Astu sisään joulusatuun ja tule mukaan leikkimään, laulamaan, askartelemaan ja herkuttelemaan – Koiramäen joulu vie joulun tunnelmaan.

Joulukuun viikonloppuisin ennen joulupyhiä, 3.–4.12.2016, 10.–11.12.2016 ja 17.–18.12.2016 vietetään iloista Koiramäen kuusijuhlaa, johon liput ostetaan ennakkoon valitulle päivälle. Joulun jälkeen 27.12.2016–8.1.2017 päivittäin nautiskellaan Koiramäen joululomasta, jolloin Koiramäessä voi vierailla minä päivänä tahansa. Katso tarkemmat aukioloajat!

Liput Koiramäen kuusijuhlaan ja joululomaan

Verkosta Paikan
päältä
Koiramäen tapahtumalippu  14,90 € 16,90 €
Jouluranneke  21,90 € 23,90 €

Huom! Verkkokauppahinnat saattavat vaihdella päivän ja ostoajankohdan mukaan.

Jouluaskarteluja

Joulun puuhapajoissa pääset askartelemaan joulukortteja ja -koristeita sekä kuorruttamaan pipareita.   Maatilalla Mummulan tiloissa on korttiaskartelupaja. Raatihuoneella voit tehdä ihania joulukoristeita. Jouluaskartelut sujuvat mukavasti Sinooperin askartelutarvikkeilla. Piparipajassa saat koristella jouluisia sydänpipareita Dr. Oetkerin koristeilla. Prännärissä on LEGO työpaja, jossa voit rakentaa oman jouluisen LEGO luomuksesi ja osallistua LEGO kilpailuun.

Hauskat leikkipaikat

Koiramäestä löytyy paljon jännittäviä leikkipaikkoja. Tule Koiramäen taloon laskemaan liukumäkeä uunin luukusta ulos tai leikkimään vanhanajan puuleluilla. Maatilan tallissa pääset hoitamaan leikkihevosia ja -lehmiä. Drakkulan linna on hurjasta ulkomuodostaan huolimatta hauska leikkipaikka, jossa voi kiipeillä monessa kerroksessa ja  laskea liukumäkiä. Koiramäen pihapiirin Narunvedosta voittaa joka kerralla mukavia palkintoja.

Joulupukin kanssa kuvaan

Kuusijuhlan aikaan Koiramäessä voi tavata myös itse Joulupukin, joka vierailee kaupungin Kimnaasissa. Tule kuvaan joulupukin kanssa ja saat persoonallisen joulukortin! Voit kiertää myös hauskan joulupolun ja vastata visaisiin Koiramäki-aiheisiin kysymyksiin. Palauttamalla vastauskuponkisi Tropin ja Nekun apteekkiin voit voittaa Särkänniemi-päivän neljälle hengelle ensi kesäksi.

KM_joulu_featured

Lavalla jouluista ohjelmaa

Tassuteatterin lavalla on päivän mittaan paljon ohjelmaa. Jouluista tunnelmaa Koiramäkeen tuovat lavalla esitettävä joulushow sekä vauhdikas tonttujumppa.

Koiramäen joulu, Särkänniemi, Koiramäki, joulu, Tampere

Jouluherkkuja

Kaupungin kupeessa oleva Kahvila von Guggelböö tarjoilee maistuvia joululeivonnaisia sekä suolaisia herkkuja. Istahda hetkeksi nauttimaan kuppi kuumaa tai maistamaan Fiina-emännän kuuluisaa joulupuuroa. Tropin & Nekun Apteekin purnukoista löytyy karamelleja ja vanhanajan nekkuja.Drakkulan linnan edustalla on mahdollista paistaa kioskissa myytävää makkaraa ja vaahtokarkkeja.

Eläinten joulu

Koiramäessä pääset tapaamaan maatilan eläimiä joulunvietossa. Ruukin Patruuna Töttermanin tallissa sekä maatilan piha-aitauksissa vierailuasi odottavat villasika Maurix, mikropossut Maisa ja Pipsa, alpakka, lampaat, kanit, vuohet ja aasit. Lisäksi luvassa on myös poniratsastusta.

Ihanat ostokset

Vanhan ajan puodeissa on mukava tehdä ostoksia. Koiramäen kaupungin puodeista löydät helposti mieleiset lahjat ja tuliaiset. Gunnas Kirjakauppa on kirjojen ystävän paratiisi ja Tropin & Nekun Apteekki on vanhan ajan makeisten ystäville.

Lisäetu Kesäkausarilaiselle

Kesäkauden ulkopuolella Kesäkausarilla saa kausikortin haltija Särkänniemen elämyskohteiden pääsyliput –50 % alennuksella vuoden loppuun asti.

 

Joulua kanssamme tekevät:

oetker-logo      logo    joulu_tre        logo