Tunnelmallinen Koiramäen joulu

Hurmaava Koiramäki ottaa vastaan vieraita myös talvella

Joulun aikaan Koiramäessäkin pidetään taukoa työnteosta ja keskitytään nauttimaan kiireettömästä ajasta yhdessä läheisten kanssa. Astu sisään joulusatuun ja tule mukaan leikkimään, laulamaan, askartelemaan ja herkuttelemaan – Koiramäen joulu vie joulun tunnelmaan. 

Koiramäen joulu, Särkänniemi, Koiramäki, Tampere

Jouluaskarteluja ja kivaa ohjelmaa

Joulun puuhapajoissa pääset askartelemaan joulukortteja ja -koristeita sekä kuorruttamaan pipareita. Koiramäessä Tassuteatterin lavalla on päivittäin paljon ohjelmaa, voit osallistua vaikkapa Tiltan tonttujumppaan. Voit myös kiertää hauskan joulupolun ja vastailla visaisiin joulukysymyksiin. Palauttamalla vastauskuponkisi osallistut hauskan kesäisen Särkänniemi-päivän arvontaan.

Hauskat leikkipaikat

Koiramäestä löytyy paljon jännittäviä leikkipaikkoja. Tule Koiramäen taloon laskemaan liukumäkeä uunin luukusta ulos tai leikkimään vanhanajan puuleluilla. Maatilan tallissa pääset hoitamaan leikkihevosia ja -lehmiä. Drakkulan linna on hurjasta ulkomuodostaan huolimatta hauska leikkipaikka, jossa voi kiipeillä monessa kerroksessa ja  laskea liukumäkiä. Koiramäen pihapiirin Narunvedosta voittaa joka kerralla mukavia palkintoja.

Tiltan kanssa kuvaan

Koiramäen joululoman aikaan Koiramäessä voi tavata myös Tiltan, joka vierailee kaupungin Kimnaasissa, tule kuvaan Tiltan kanssa! Voit kiertää myös hauskan joulupolun ja vastata visaisiin Koiramäki-aiheisiin kysymyksiin. Palauttamalla vastauskuponkisi Tropin ja Nekun apteekkiin voit voittaa Särkänniemi-päivän neljälle hengelle ensi kesäksi.

Koiramäen joulu, Särkänniemi, Koiramäki, joulu, Tampere

Jouluherkkuja

Kaupungin kupeessa oleva Kahvila von Guggelböö tarjoilee maistuvia joululeivonnaisia sekä suolaisia herkkuja. Istahda hetkeksi nauttimaan kuppi kuumaa tai maistamaan Fiina-emännän maukasta lohikeittoa. Tropin & Nekun Apteekin purnukoista löytyy karamelleja ja vanhanajan nekkuja. Sisäänpääsylipun hintaan sisältyviä vaahtokarkkeja sekä kioskissa myytävää makkaraa voi paistaa Drakkulan linnan edustalla.

Eläinten joulu – mukana myös poroja!

Koiramäessä pääset tapaamaan maatilan eläimiä joulunvietossa. Ruukin Patruuna Töttermanin tallissa sekä maatilan piha-aitauksissa vierailuasi odottavat villasika Maurix, minipossut Maisa ja Pipsa, lampaat, kanit, vuohet ja aasit. Kaupungin takana aitauksessa voi päästä tapaamaan myös oikeita poroja, jotka ovat viettämässä joulua Koiramäessä ensimmäistä kertaa! Tapahtumassa pääsee myös kokeilemaan poniratsastusta.

Ihanat ostokset

Vanhan ajan puodeissa on mukava tehdä ostoksia. Koiramäen kaupungin puodeista löydät helposti mieleiset lahjat ja tuliaiset. Gunnas Kirjakauppa on kirjojen ystävän paratiisi ja Tropin & Nekun Apteekki on vanhan ajan makeisten ystäville.

Joulua kanssamme tekivät vuonna 2016:

LEGO_Pantone   oetker-logo  logo  joulu_tre   logo   mk_logo_punainen