Tunnelmallinen Koiramäen joulu

Hurmaava Koiramäki ottaa vastaan vieraita myös talvella

Joulun aikaan Koiramäessäkin pidetään taukoa työnteosta ja keskitytään nauttimaan kiireettömästä ajasta yhdessä läheisten kanssa. Astu sisään joulusatuun ja tule mukaan leikkimään, laulamaan, askartelemaan ja herkuttelemaan – Koiramäen joulu vie joulun tunnelmaan. 

Koiramäen joulun avajaisia vietetään 3.12. – mukana myös Jutta Gustafsberg

Joulupuu Tampere -keräyksen kummi Jutta Gustafsberg on mukana Koiramäen joulun avajaisissa 3.12. Tervetuloa jumppaamaan leikkisästi Koiramäen Tiltan ja Jutan johdolla klo 17.30. Jutan tapaa myös Koiramäen mummolassa joulukortteja askarrellessa. Särkänniemi on Joulupuu Tampere -keräyksen suojelija ja pääyhteistyökumppani.

Kuusijuhla viikonloppuisin 3.12. alkaen ja joululoma 27.12.-8.1.

Joulukuun viikonloppuisin ennen joulupyhiä, 3.–4.12.,  10.–11.12. ja 17.–18.12.  vietetään iloista Koiramäen kuusijuhlaa klo 15-19. Kuusijuhlaan ostetaan liput ennakkoon valitulle päivälle! Joulun jälkeen 27.12.2016–8.1.2017 klo 12-16 nautiskellaan puoletaan joka päivä Koiramäen joululomasta.

Osta liput ennakkoon edullisemmin ja pääset sujuvasti suoraan Koiramäen tunnelmaan!

Verkosta Paikan
päältä
Koiramäen tapahtumalippu  14,90 € osta 16,90 €
Jouluranneke  21,90 € osta 23,90 €
Perhe- tai Kimpparanneke (3 kpl), lisähenkilöt 18,90€  59,90 € osta 66,90 €

Huom! Verkkokauppahinnat saattavat vaihdella päivän ja ostoajankohdan mukaan. Jouluranneke sisältää sisäänpääsyn avoinna oleviin kohteisiin (Koiramäki, Näsinneulan näkötorni, Planetaario ja Akvaario). Alle 3-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Särkänniemen kohteisiin.

Koiramäen joulu, Särkänniemi, Koiramäki, Tampere

Jouluaskarteluja

Joulun puuhapajoissa pääset askartelemaan joulukortteja ja -koristeita sekä kuorruttamaan pipareita.   Raatihuoneella voit tehdä ihania joulukoristeita. Jouluaskartelut sujuvat mukavasti Sinooperin askartelutarvikkeilla. Piparipajassa saat koristella jouluisia sydänpipareita Dr. Oetkerin koristeilla. Prännärissä on LEGO työpaja, jossa voit rakentaa oman jouluisen LEGO luomuksesi ja osallistua LEGO kilpailuun.

Maatilalla Mummulan tiloissa on korttiaskartelupaja, jossa voi askarrella jouluisia tai uuden vuoden -kortteja. Halutessaan perheet voivat ilahduttaa askartelemallaan kortilla myös yksinäistä vanhusta. Särkänniemi toimittaa kortit  Mummon Kammariin, josta niitä viedään vanhuksille koteihin, palvelutaloihin ja Koukkuniemeen. Osa jaetaan myös Mummon Kammarin Kyläpaikassa käyville vanhuksille.

Hauskat leikkipaikat

Koiramäestä löytyy paljon jännittäviä leikkipaikkoja. Tule Koiramäen taloon laskemaan liukumäkeä uunin luukusta ulos tai leikkimään vanhanajan puuleluilla. Maatilan tallissa pääset hoitamaan leikkihevosia ja -lehmiä. Drakkulan linna on hurjasta ulkomuodostaan huolimatta hauska leikkipaikka, jossa voi kiipeillä monessa kerroksessa ja  laskea liukumäkiä. Koiramäen pihapiirin Narunvedosta voittaa joka kerralla mukavia palkintoja.

Joulupukin kanssa kuvaan

Kuusijuhlan aikaan Koiramäessä voi tavata myös itse Joulupukin, joka vierailee kaupungin Kimnaasissa. Tule kuvaan joulupukin kanssa ja saat persoonallisen joulukortin! Voit kiertää myös hauskan joulupolun ja vastata visaisiin Koiramäki-aiheisiin kysymyksiin. Palauttamalla vastauskuponkisi Tropin ja Nekun apteekkiin voit voittaa Särkänniemi-päivän neljälle hengelle ensi kesäksi.

Lavalla jouluista ohjelmaa

Tassuteatterin lavalla on päivän mittaan paljon ohjelmaa:

15.30  Koiramäen lasten talvirieha

16.00  Tiltan tonttujumppa

16.30  Satumatka talvimaahan

17.00  Koiramäen lasten talvirieha

17.30  Tiltan tonttujumppa

18.00  Satumatka talvimaahan

18.30  Koiramäen lasten talvirieha

18.50-19.00   Joululauluja portilla

Koiramäen joulu, Särkänniemi, Koiramäki, joulu, Tampere

Jouluherkkuja

Kaupungin kupeessa oleva Kahvila von Guggelböö tarjoilee maistuvia joululeivonnaisia sekä suolaisia herkkuja. Istahda hetkeksi nauttimaan kuppi kuumaa tai maistamaan Fiina-emännän kuuluisaa joulupuuroa. Tropin & Nekun Apteekin purnukoista löytyy karamelleja ja vanhanajan nekkuja. Sisäänpääsylipun hintaan sisältyviä vaahtokarkkeja sekä kioskissa myytävää makkaraa voi paistaa Drakkulan linnan edustalla.

Eläinten joulu – mukana myös poroja!

Koiramäessä pääset tapaamaan maatilan eläimiä joulunvietossa. Ruukin Patruuna Töttermanin tallissa sekä maatilan piha-aitauksissa vierailuasi odottavat villasika Maurix, mikropossut Maisa ja Pipsa, lampaat, kanit, vuohet ja aasit. Kaupungin takana aitauksessa voi päästä tapaamaan myös oikeita poroja, jotka ovat viettämässä joulua Koiramäessä ensimmäistä kertaa! Tapahtumassa pääsee myös kokeilemaan poniratsastusta.

Ihanat ostokset

Vanhan ajan puodeissa on mukava tehdä ostoksia. Koiramäen kaupungin puodeista löydät helposti mieleiset lahjat ja tuliaiset. Gunnas Kirjakauppa on kirjojen ystävän paratiisi ja Tropin & Nekun Apteekki on vanhan ajan makeisten ystäville.

Lisäetu Kesäkausarilaiselle

Kesäkauden ulkopuolella Kesäkausarilla saa kausikortin haltija Särkänniemen elämyskohteiden pääsyliput –50 % alennuksella vuoden loppuun asti. Vuoden 2017 Kesäkausarin ostaja saa ilmaisen sisäänpääsylipun Koiramäen jouluun. Tarjouksen viimeinen hyödyntämispäivä on 8.1.2017.

Särkänniemi on Joulupuu -keräyksen suojelija

Joulupuu Tampere kerää lahjoja vähävaraisten perheiden lapsille. Särkänniemi on hyväntekeväisyyskeräyksen pääyhteistyökumppani ja keräyksen suojelija tänäkin vuonna.  Keräys järjestetään 13.11-11.12.2016 välisellä ajalla. Lue lisää täältä.

Majoittuminen

Koiramäen joulun aikaan muutama tamperelainen hotelli tarjoaa Koiramäki-pakettia, joka sisältää liput Koiramäen jouluun sekä yöpymisen. Tarkempia hintatietoja kannattaa tiedustella suoraan majoitusliikkeistä.

Holiday Inn Tampere – Central Station
Rautatienkatu 21
33100 Tampere
Puh. 020 045 646
Lue lisää Koiramäki-paketista

Lapland Hotel Tampere
Yliopistonkatu 44
33100 Tampere
Puh. 03 3830000
Lue lisää Koiramäki-paketista

 

Joulua kanssamme tekevät:

LEGO_Pantone   oetker-logo  logo  joulu_tre   logo   mk_logo_punainen