Akvaariossa ui, mönkii ja matelee

Vedenalainen maailma on täynnä ihmeitä

Särkänniemessä on mahdollisuus kurkistaa pintaa syvemmälle ja tutustua monimuotoisen vesiekosysteemin jännittäviin ilmiöihin – pitäen omat jalat kuivina. Yli kahdessakymmenessä akvaarioaltaassamme asustaa kahdensadan kalalajin edustajia eri puolilta maailmaa. Miltä näyttääkään rausku? Entä mitä piraijat syövät? Akvaariosta löydät myös paljon tietoa eri kalalajeista ja vesieläinten ympäristöistä. Kalojen lisäksi Akvaariossa asustaa matelijoita ja sammakkoeläimiä, kuten kuningaspyton, kameleontti ja joukko värikkäitä nuolimyrkkysammakkoja! Akvaarion asukit uivat ja mönkivät kullekin lajille mahdollisimman luonnonmukaisissa oloissa.

Tule mukaan seuraamaan Akvaarion ruokintanäytöksiä, jossa vatsantäytettä saavat esimerkiksi hurjamaineiset piraijat. Akvaariosta löytyy yli sadan eri eläinlajin edustajia. Tällä sivulla voit tutustua lajeistamme osaan jo etukäteen!

Tutustu Akvaarion aukioloaikoihin täällä.

Kalojen ruokintanäytökset

Parhaimmillaan Akvaario-retki on silloin, kun pääsee seuraamaan kalojen ja muiden asukkien ruokintaa. Ruokintojen yhteydessä kuulet myös jännittäviä tietoja ruokittavista lajeista.

Lauantai

11.30  Piraijat (allas 2)
13.30  Ampujakalat & Vesikilpikonnat (allas 25)
15.30 Sähköankerias (allas 8)

Sunnuntai

11.30 Mureenat (allas 22)
13.30 Isot kalat (allas 5)
15.30 Riutta-altaat (altaat 19-22)