Sujuvan saapumisen ohjeet

Huvilaitteiden ollessa suljettuna on pysäköinti Särkänniemessä maksutonta.

Pysäköintitilan rajallisuuden vuoksi Särkänniemeen saavuttaessa kannattaa suosia julkista liikennettä. Särkänniemen ohi kulkee Tampereen joukkoliikenteen bussi numero 3 Etelä-Hervanta–Lentävänniemi. Keskustasta päin valitaan suunnaksi Lentävänniemi ja jäädään pois pysäkillä Mustalahti. Keskustasta on myös kohtuullinen kävelymatka Särkänniemeen. Lue lisää bussilinjoista!

Jos saavut omalla autolla, huomioithan, että Rantatunnelin avauduttua Kekkosentie on suljettuna Naistenlahdesta Mustaanlahteen asti, joten idästä päin saavuttaessa Särkänniemeen on järkevintä tulla Rantatunnelia pitkin Naistenlahdesta Santalahteen. Santalahden päässä poistu ensimmäisestä rampista ja seuraa opasteita Särkänniemeen. Muista suunnista saavuttaessa Särkänniemeen pääsee tavalliseen tapaan: lännestä Paasikiventietä pitkin ja etelästä (keskustasta) Mustanlahden liittymän kautta.

Huvilaitteiden ollessa avoinna parkkeeraaminen lähiparkissa maksaa 10 €. Lähiparkin parkkimaksu lunastetaan Särkänniemen lipunmyynneistä lipputuotteen oston yhteydessä. Parkkilippu tarkistetaan pois lähtiessä.

Särkänniemen sijainti kartalla ja GPS-paikannus

GPS-paikannusta varten Särkänniemen osoite on Laiturikatu 1. Katso Särkänniemen sijainti Tampereen kaupungin karttapalvelun avulla.

Sara Hildénin museolle tulijoiden pysäköinti

Museon pihassa on  asiakaspaikkoja, joihin vaadittavan pysäköintiluvan saa museon kassalta pääsymaksun suorittamisen yhteydessä.  Kaupungin pysäköinninvalvojat kiertävät alueella ja pysäköintiluvattomat autot sakotetaan.

Mikäli nämä paikat ovat täynnä, pysäköinti tapahtuu Särkänniemen parkkipaikoilla. Pysäköinti on maksutonta huvilaitteiden ollessa suljettuna.