Sujuvan saapumisen ohjeet

Pysäköintitilan rajallisuuden vuoksi Särkänniemeen saavuttaessa kannattaa suosia julkista liikennettä. Keskustasta on myös kohtuullinen kävelymatka Särkänniemeen. Parkkeeraaminen lähiparkissa maksaa 10€.

Jos olet tulossa omalla autolla, huomioithan, että kesäsesongin aikana päivällä saapuvien asiakkaiden kannattaa ajaa suoraan Tampereen keskustan pysäköintihalleihin (P-Plevna, P-Frenckell, P-Hämppi, P-Tullintori ja P-Tampere-talo) kiertämättä Särkänniemen kautta.

Huvilaitteiden ollessa avoinna päiväpysäköinti maksaa sekä lähiparkissa että mainituissa keskustan pysäköintihalleissa 10 €. Lähiparkin parkkimaksu lunastetaan Särkänniemen lipunmyynneistä lipputuotteen oston yhteydessä. Parkkilippu tarkistetaan pois lähtiessä.

Särkänniemen sijainti kartalla ja GPS-paikannus

GPS-paikannusta varten Särkänniemen osoite on Laiturikatu 1. Katso Särkänniemen sijainti Tampereen kaupungin karttapalvelun avulla.

Kaupunkipysäköinti 8.8.2016 alkaen

Huom! 8.8. alkaen Tampereen joukkoliikenne ei enää aja linjaa 100 ma-pe, joten ilmaista bussikuljetusta Särkänniemeen ei enää ole mahdollista saada arkisin. Särkänniemeen pääsee kuitenkin Tampereen joukkoliikenteen normaalihintaisella linjalla 3 (päätepysäkki Lentävänniemi, jää pois pysäkillä Mustalahti) sekä viikonloppuisin linjalla 100.  Kaupunkipysäköintihalleista kannattaa suosia P-Plevnaa, josta on kohtuullinen kävelymatka Särkänniemeen.

saapuminen0808jalkeen

Jos Särkänniemen lähipysäköintialue on täynnä, autoilijat ohjataan Finnparkin pysäköintihalleihin (P-Plevna, P-Frenckell, P-Hämppi, P-Tullintori ja P-Tampere-talo). Särkänniemen asiakkaat pysäköivät Tampereen keskustan pysäköintihalleissa 10 € päivähintaan. Parkkimaksu on autokohtainen. Osasta pysäköintihalleja (esim. P-Plevna  ja P-Frenckell) on kohtuullinen kävelymatka Särkänniemeen.

Suosittelemme, että keskikesällä päivällä saapuvat asiakkaat ajavat suoraan keskustan pysäköintihalleihin kiertämättä Särkänniemen kautta.

Muistathan ottaa pysäköintilipukkeen mukaasi. Leimaamalla pysäköintilipukkeen Särkänniemessä saat myös pysäköinnin edulliseen 10 euron hintaan. Särkänniemen erikoishinta aktivoidaan leimaamalla lipuke Särkänniemen pääportilla, Pelitalon lipunmyynnissä tai Näsinneulan aulan lipunmyynnissä. Jos et leimaa pysäköintilipuketta, pysäköinti veloitetaan pysäköintihallien perustaksan mukaan.

Lisätietoja Finnparkin internetsivuilta.

Pysäköinti huvilaitteiden ollessa suljettuna

Huvilaitteiden ollessa suljettuna on pysäköinti Särkänniemessä maksutonta.

Sara Hildénin museolle tulijoiden pysäköinti

Museon pihassa on  asiakaspaikkoja, joihin vaadittavan pysäköintiluvan saa museon kassalta
pääsymaksun suorittamisen yhteydessä.  Kaupungin pysäköinninvalvojat kiertävät alueella ja pysäköintiluvattomat autot sakotetaan.

Mikäli nämä paikat ovat täynnä, pysäköinti Särkänniemen lähiparkissa maksaa 10 euroa, ja maksu suoritetaan Särkänniemen lippukassoille. Lähiparkin täyttyessä autoilijat ohjataan keskustan etäpysäköintihalleihin (pysäköintimaksu 10 euroa/päivä).