In English

Ajo-ohjeet ja pysäköinti

Ravintola Näsinneula sijaitsee Näsinneulan näkötornissa Särkänniemen Elämyspuiston alueella, aivan Mustalahden sataman vieressä. Ajoreitti Särkänniemeen opastetaan Tampereen kaupungin virallisilla valkomustilla tieviitoilla.

Ravintola Näsinneulan asiakkaat voivat pysäköidä Särkänniemen normaaleille paikoitusalueille sekä tornin takaa löytyville paikoille. Liikenteenohjaajamme opastavat teitä lähimmille vapaille paikoille. Pysäköinti on ravintola-asiakkaille maksutonta. Huomioittehan, että etenkin kesällä Särkänniemen alueella liikkuu paljon lapsia. Alueella on 10 km/h nopeusrajoitus. Viereisen Sara Hildenin taidemuseon parkkipaikat eivät ole ravintola-asiakkaiden käytössä. Niille pysäköinti on luvanvaraista ja pysäköintiä valvotaan.

Ajaessanne kesäkaudella Särkänniemeen, mainitkaa pysäköintiä ohjaaville järjestyksenvalvojille tulleenne ruokailemaan Ravintola Näsinneulaan. Tällöin teidät ohjataan Ravintola Näsinneulan pysäköintipaikoille. Särkänniemen pysäköintialue on kesäkaudella maksullinen, mutta Ravintola Näsinneulan asiakkailta pysäköintimaksua ei peritä.

Särkänniemen sijainti kartalla ja GPS-paikannus

GPS-paikannusta varten Särkänniemen osoite on Laiturikatu 1.

Särkänniemi

Ravintola Näsinneula
Pöytävaraukset ja myyntipalvelu
Puh. 020 713 0234
ravintola.nasinneula@sarkanniemi.fi

Instagram

Aukioloajat:
ti–la 11.00–23.30
su 12.00–20.30
ma SULJETTU

Rotisseurs
Katsele maisemaa
Palaa sivustolle