In English

Ravintola Näsinneula

Ravintolan ruokalista päivittyy vuodenaikojen mukaan, jolloin ravintolassa voidaan hyödyntää kunkin vuodenajan parhaat raaka-aineet: Näsijärven ravut, kotimaiset sienet, marjat, juurekset, riista, lähipuutarhojen sato sekä kalat ympäröivistä vesistöistä. Kevään ruokalistalla on korvasientä, parsaa ja kesän ensimmäiset mansikat saadaan yleensä äitienpäiväksi Kangasalta, Heikkisen puutarhasta. Syksyllä nautitaan ravuista sekä lähituottajien peltojen ja puutarhojen sadosta. Talviaikaan lautasella tarjolla on riistaa sekä kauden herkkuja, kuten Näsijärven muikunmätiä ja madetta.

Tinkimätön asenne maistuu asiakkaan lautasella aromien runsautena ja makujen hienoina vivahteina. Näkymät Näsi- ja Pyhäjärvelle sekä Tampereen keskustaan ovat ikimuistoiset ja kruunaavat makuelämyksen. Asiakas näkee koko maiseman yhdeltä istumalta, sillä pyörivän ravintolasalin yksi kierros kestää 45 minuuttia.

Ruokailun Ravintola Näsinneulassa voi yhdistää myös erilaisiin Särkänniemen yrityspaketteihin.

Tervetuloa Arjen Yläpuolelle!

Särkänniemi

Ravintola Näsinneula
Pöytävaraukset ja myyntipalvelu
Puh. 020 713 0234
ravintola.nasinneula@sarkanniemi.fi

Aukioloajat
ti-la 11-23.30
su-ma 11-21.30

Ympäristömerkki Rotisseurs
Katsele maisemaa
Palaa sivustolle