Särkänniemen Koiramäki on hurmaava teemapuisto, jossa satuhahmot, ihmiset ja eläimet touhuavat sulassa sovussa, oikeissa taloissa ja puuhissa. Täällä sivustolla voit kurkistella Koiramäkeen jo ennalta.
kartta

Etsi Heikki Hämähäkki ja voit voittaa

Heikki Hämähäkki, alias Boris the Spider, hiippailee täällä Särkänniemen Koiramäki-sivustolla miten itse lystää. Nyt hiiret hereille! Kun Heikki ilmestyy näkyviin, pääset klikkaamaan mukaan kilpailuun. Löytyyköhän Heikki Käpälämäestä, Kaupungista vai Maatilalta?

Palkintona 2 x kiva kesäpäivä neljälle!

Kilpailun voittaja saa palkinnoksi hauskan Särkänniemi-päivän: 4 kpl Elämysavaimia, 4 kpl ruokaseteleitä ja 4 kpl pelivihkoja (arvo yhteensä max. 238 €).

Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Kilpailu on päättynyt.

kartta
kartta
kartta

Tutustu Koiramäen eläimiin

eläin eläin eläin
Vuohi

Lammas

Alpakka

eläin eläin eläin
Sika Koiranpennut Poni


eläin eläin eläin
Vesilinnut

Kani

Lehmä

eläin eläin eläin
Marsu Muuli Mikropossu

Koiramäestä löytyy myös :

Riikinkukko, Kalkkuna, Naurukyyhky, Riikinkukkokyyhky ja Maaorava.

blogiarkisto

Tuomaksen kaarnaveneet

25.4.2013

Olettekos Tuomaksen kaarnaveneitä jo käyneet uittamassa? Tuomas on niitä veistellyt koko kesän aina kun rengin töiltänsä on ehtinyt. Siinähän se on istuskellut Vesimyllyn ja Hurtan Hattaran ja Tötterön vieressä välillä pitkiäkin aikoja kaarnaveneitä veistelemässä. Lapset ovat olleet innoissaan veneiden uitosta vesimyllyn kouruissa, ja Tuomaksen veneille on ollut kysyntää. Tuomas on niitä kilttinä koirana sitten veistellyt varmaankin jo tuhansia tänä kesänä.
Aurinkoisina päivinä on ollut Tuomaksella hiukan kuonokin jäätelössä. Olisivatko jäätelökioskin tytöt antaneet jäätelöä kioskista uutteralle veistäjälle?
Kyllä minäkin olen jäätelöpalleroita saanut tänä kesänä maistella, onhan lättimme heti tässä jäätelökioskin vieressä. Välillä ihmislapsilla on ollut niin kiire että jäätelöpallot ovat lennelleet maahan ja minä olen kärsälläni ne sitten aidanraosta napannut parempiin suihin. Lempparimakuni on ollut vanhanajan lakritsi, NAM. Kerran oli pudonnut aimo kasa hattaraa aitauksemme ulkopuolelle, ja minä yletyin siihen juuri ja juuri. Mutta sen koommin en ole hattarasta välittänyt, se nimittäin tuhri koko naamani ja jäi joka paikkaan kiinni. Maku ei ollut hassumpi, mutta olihan se vähän vaikeata syödä kun joka paikka oli tahmeana.
Koiramäki vetäytyy pian levolle, mutta vielä teillä on aikaa muutama viikko tulla katsomaan vaikkapa Tuomaksen veistämiä veneitä, ja tätä kaikkea muuta mitä Koiramäestä löytyy!

Maurix

tuomasjakaarnavene