Hanki kausikortti edullisemmin ennakkoon!

Taas pääsee laitteisiin kieppumaan ja pyörimään! Kätevimmin huvittelu hoituu koko kesän kattavalla kausikortilla.  Osta omasi verkkokaupasta hintaan 119 € (norm. 129 €) ja hauskuus voi alkaa!

Kesäkausarilla huvittelu on sujuvaa

Kesäkausari on ehdottomasti edullisin tapa viettää Särkänniemi-kesää – jos suunnittelet käyväsi Särkänniemessä kolmekin kertaa kesän aikana, kannattaa hankkia Kesäkausari! Osta Kesäkausari nyt edullisimpaan hintaan Särkänniemen verkkokaupasta.

Särkänniemen kesässä on tiedossa taatusti hurjaa menoa, ja ostamalla kausikortin, varmistat paikkasi Särkänniemen huimaavassa uutuudessa Hypessä. Hypen kaltaista ei ole Särkänniemessä aikaisemmin nähty: se on nopein ja korkein ja siistein ikinä! Hypen ensimmäinen ajo tapahtuu kesäkuussa.

Kesäkaudella 2017 Hypen lisäksi muut Särkänniemen huvilaitteet tarjoavat kieputusta, pärskeitä ja huimaavaa vauhtia koko kesän. Jos välillä haluaa vähän hidastaa tahtia, niin ihmeellistä nähtävää ja koettavaa tarjoavat esimerkiksi Akvaario ja Planetaario ja aina yhtä ihana Koiramäen eläinpuisto. Kesäkausari on henkilökohtainen kuvallinen kortti, jolla pääsee huvittelemaan huvilaitteissa ja elämyskohteissa: Akvaariossa, Planetaariossa, Näsinneulassa ja Koiramäessä. Kesäkausari on voimassa kesäkauden 2017 (29.4.–9.9.2017).

Kesäkausarilla ei lunasteta ranneketta vaan laitteisiin ja kohteisiin pääsee korttia näyttämällä. Kesäkausari tulee olla mukana aina huvittelemaan saapuessasi, ilman korttia ei laitteisiin eikä kohteisiin pääse.

Hinnat ja ostaminen

Kesäkausarin saa nyt Särkänniemen verkkokaupasta hintaan 119 € (norm. 129 euroa) sekä Särkänniemestä Näsinneulan aulainfosta hintaan 129 € .

Kausikorttilaisen tiedot

Kesäkausaria varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kortin haltijasta:

  • Etunimi, sukunimi ja syntymäaika
  • Huoltajan nimi, jos haltija on alle 18 vuotta
  • Sähköpostiosoite (huoltajan, mikäli haltija alle 16 vuotta)
  • Puhelinnumero ja/tai huoltajan puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotta
  • Paikan päällä valokuva otetaan ostohetkellä! Jos kausikortin haltija ei ole mukana hakuhetkellä, ota mukaan kuva korttia varten. Kuvaksi kelpaa valokuva, jossa kortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa.

Lisäetuja Kesäkausarilaiselle

Talvikauden tapahtumiin ja kohdevierailuihin saa Kesäkausarilla kaikki Särkänniemen elämyskohteiden pääsyliput  50 % alennuksella vuoden 2017 loppuun asti. Etu koskee paikan päältä Särkänniemen lipunmyynnistä ostettuja normaalihintaisia lipputuotteita.  Kesäkausari ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa eikä SuperParkissa. Alle 3-vuotiaat pääsevät veloituksetta Särkänniemen kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin.