Hanki kausikortti edullisemmin ennakkoon!

Ensi vuoden Kesäkausarit tulevat myyntiin 3.10.2017! Kun ostat Kesäkausarin 2018 heti lokakuussa, saat kaupan päälle kaksi ranneketta Karmivaan karnevaaliin 2017 (edun arvo 53,80 €). Lisäksi pääset Kesäkausarilla 2018 ilmaiseksi tämän vuoden Koiramäen jouluun

Kesäkausarilla huvittelu on sujuvaa

Kesäkausari on ehdottomasti edullisin tapa viettää Särkänniemi-kesää – jos aiot vierailla Särkänniemessä kolmekin kertaa kesän aikana, kannattaa hankkia Kesäkausari!

Särkänniemen kesässä on tiedossa taatusti hurjaa menoa, ja ostamalla kausikortin varmistat paikkasi Särkänniemen huikeiden huvilaitteiden pyörityksessä sekä Koiramäen eläinpuiston satumaisemissa. Oletko jo testannut kesän 2017 uutuusvuoristorata Hypen? Kesäkaudella 2018 Hypen lisäksi muut Särkänniemen huvilaitteet tarjoavat kieputusta, pärskeitä ja huimaavaa vauhtia koko kesän. Jos välillä haluaa vähän hidastaa tahtia, niin ihmeellistä nähtävää ja koettavaa tarjoavat Koiramäen lisäksi esimerkiksi Akvaario ja Planetaario.

Kesäkausari on henkilökohtainen kuvallinen kortti, jolla pääsee huvittelemaan huvilaitteissa ja elämyskohteissa – Akvaariossa, Planetaariossa, Näsinneulassa ja Koiramäen eläinpuistossa – koko kesäkauden 2018 ajan (1.5.–8.9.2018). Kesäkauden ulkopuolella sillä saa Särkänniemen lipputuotteet 50 % alennuksella kalenterivuoden 2018 loppuun asti.

Kesäkausarilla ei lunasteta ranneketta vaan laitteisiin ja kohteisiin pääsee korttia näyttämällä. Kesäkausari tulee olla mukana aina huvittelemaan saapuessasi, sillä ilman korttia ei laitteisiin eikä kohteisiin pääse.

Hinnat ja ostaminen

Kesäkausari 2018 tulee myyntiin verkkokauppaan 3.10.2017.

Kesäkausari verkosta 119 € ja paikan päältä 129 € (norm. 135 €)

Kausikorttilaisen tiedot

Kesäkausaria varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kortin haltijasta:

  • Etunimi, sukunimi ja syntymäaika
  • Huoltajan nimi, jos haltija on alle 18 vuotta
  • Sähköpostiosoite (huoltajan, mikäli haltija alle 16 vuotta)
  • Puhelinnumero ja/tai huoltajan puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotta
  • Paikan päällä valokuva otetaan ostohetkellä! Jos kausikortin haltija ei ole mukana hakuhetkellä, ota mukaan kuva korttia varten. Kuvaksi kelpaa valokuva, jossa kortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa.

Lisäetuja Kesäkausarilaiselle

Kun ostat Kesäkausarin 2018 jo syksyllä 2017, saat kaupan päälle kaksi ranneketta Karmivaan karnevaaliin (arvo 53,80 €). Lisäksi Kesäkausarilla 2018 pääsee ilmaiseksi vuoden 2017 Koiramäen jouluun.

Vuoden 2018 ajan Kesäkausarilla saa 50 % alennuksen kesäkauden ulkopuolisiin tapahtumiin ja kohdevierailuihin kalenterivuoden 2018 loppuun asti. Etu koskee paikan päältä Särkänniemen lipunmyynnistä ostettuja normaalihintaisia lipputuotteita.

Alle 3-vuotiaat pääsevät veloituksetta Särkänniemen kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin. Kesäkausari ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa eikä SuperParkissa.