Osta aiemmin – huvittele edullisemmin!

Loppukesän liput ovat myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa alennettuun hintaan! Osta heti, huvittele kun haluat. Liput voit käyttää haluamanasi päivänä Särkänniemen kesäkauden 2017 aikana. Mitä aiemmin ostat liput ennakkoon, sitä edullisempaan hintaan ne saat.

Sisäänpääsy huvipuiston alueelle on maksuton!

Yksittäisliput Akvaarioon ja Koiramäen eläinpuistoon etuhintaan 14.–27.8.2017

14.–27.8.2017 välisenä aikana pääsee Akvaarioon ja Koiramäen eläinpuistoon alennettuun hintaan. Liput voi ostaa samaan alennettuun hintaan paikan päällä huvipuistossa tai verkkokaupasta:

Akvaario 6,50 €, osta tästä!
Koiramäen eläinpuisto 7,50 €, osta tästä!

Elokuun iltaranneke ma–pe 14.–18.8. ja 21.–25.8.2017

Elokuun iltaviikoilla ma–pe 14.–18.8. ja 21.–25.8. on myynnissä kertalippujen lisäksi ainoastaan Elokuun iltaranneke alennettuun hintaan:

Elokuun iltaranneke yli 120 cm 29 €, osta tästä!
Elokuun iltaranneke alle 120 cm / yli 60v. 23 €, osta tästä!

Elokuun iltarannekeeseen  sisältyvät kaikki avoinna olevat Särkänniemen huvilaitteet pituusrajat huomioiden, Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneula. Alle 3-vuotiaat pääsevät huvilaitteisiin ja Särkänniemen kohteisiin veloituksetta. Yli 60-vuotiaiden on varauduttava todistamaan ikänsä. Viikonloppuisin la 19.–su 20.8., la 26.–27.8., la 2.9. ja päättärilauantaina 9.9. myynnissä ovat normaalihintaiset Elämyspaketit ja Huvipuistorannekkeet. Elokuun iltarannekkeet eivät ole voimassa viikonloppuisin.

Särkänniemi on elokuun arkiviikoilla avoinna:

Huvilaitteet klo 15–20 (huom. pe 18.8. ja to 24.8. huvilaitteet avoinna pidennetysti klo 15–21)

Koiramäen eläinpuisto klo 11–18

Akvaario klo 11–20

Planetaario klo 11.30–19.15

Näsinneulan näkötorni klo 11–23.30

Huvipuistorannekkeella huvilaitteisiin!

Huvipuistoranneke alle 120 cm tai yli 60-vuotiaat
Verkkokauppahinta tänään 31 €, osta tästä! | Paikan päältä 33 €
Huvipuistoranneke yli 120 cm
Verkkokauppahinta tänään 38 €, osta tästä! | Paikan päältä 39 €

Huvipuistoranneke on voimassa viikonloppuisin. Huvipuistorannekkeeseen sisältyvät kaikki Särkänniemen huvilaitteet pituusrajat huomioiden. Alle 3-vuotiaat pääsevät huvilaitteisiin veloituksetta. Yli 60-vuotiaiden on varauduttava todistamaan ikänsä.

Paras diili: Elämyspaketilla kaikki Särkänniemen huvit!

Elämyspaketti alle 120 cm tai yli 60-vuotiaat
Verkkokauppahinta tänään 34 €, osta tästä! | Paikan päältä 39 €
Elämyspaketti yli 120 cm
Verkkokauppahinta tänään 41 €osta tästä! | Paikan päältä 45 €

Elämyspaketti on voimassa viikonloppuisin. Elämyspakettiin sisältyvät kaikki Särkänniemen huvilaitteet pituusrajat huomioiden, Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneula. Alle 3-vuotiaat pääsevät huvilaitteisiin ja Särkänniemen kohteisiin veloituksetta. Yli 60-vuotiaiden on varauduttava todistamaan ikänsä.

SuperPark Särkänniemi ja Sara Hildénin taidemuseo eivät sisälly Särkänniemen lipputuotteisiin. SuperParkin rannekkeella saa saman päivän Elämys- tai Huvipuistorannekkeesta 7 euron alennuksen. Alennus on voimassa 9.9. asti huvilaitteiden aukiolopäivinä. Alennuksen saa myös Elokuun Iltarannekkeesta, mutta ei normaalista Iltarannekkeesta.

Särkänniemen verkkokaupan hintalupaus: Mitä aiemmin ostat ennakkoon, sitä edullisemmin huvittelet!

Osta tänään Särkänniemen verkkokaupasta, saat edullisemmin. Huvipuistoranneke ja Elämyspaketti ovat edullisimmillaan tänään, eli ne eivät ole saatavilla Särkänniemen verkkokaupasta edullisemmin myöhemmin kesäkauden 2017 aikana. Osta siis jo nyt, rannekkeet ovat käytettävissä valitsemanasi päivänä koko kesän! *

* Särkänniemen Hintalupauksen käytännöt: Hyvitämme hintojen erotuksen käyttämätöntä (ranteeseen kiinnittämätöntä) ranneketta ja ostokuittia vastaan, jos Huvipuistorannekkeen tai Elämyspaketin verkkokauppahinta on halvempi myöhemmin. Verkkokauppahinnat nousevat portaittain kauden aikana. Särkänniemestä paikan päältä ostettaessa liput ovat saman hintaisia koko kesän ajan.
Tarjous ei koske kohteiden ja huvilaitteiden yksittäislippuja, ryhmämyytyjä tai yrityslippuja eikä myöskään Iltarannekkeita ja alennuskoodeilla saatavia erityisalennuksia. Myytyjä lippuja ei lunasteta takaisin. Liput ovat voimassa Särkänniemen aukiolopäivinä.

Viikinkilaiva, huvipuisto, Särkänniemi

Muut lipputuotteet

Iltaranneke alle 120 cm tai yli 60-vuotiaat
Myynnissä ainoastaan paikan päältä 23 €
Iltaranneke yli 120 cm
Myynnissä ainoastaan paikan päältä 29 € 
Iltaranneke on Huvipuistoranneke, joka on myynnissä päivittäin klo 17 alkaen. Sillä pääsee huvilaitteisiin.
Elokuun iltaviikoilla ma–pe 14.–25.8. Iltaranneke on voimassa koko päivän (laitteet avoinna klo 15 alkaen) ja se käy myös Koiramäen eläinpuistoon, Akvaarioon, Planetaarioon ja Näsinneulaan. Osta elokuun iltaranneke tästä.

Seuraavan päivän Elämyspaketti alle 120 cm tai yli 120 cm
Myynnissä ainostaan paikan päältä 12 € 
Osta Seuraavan Päivän Elämyspaketti poistuessasi huvipuistosta. Vaihda vanha Huvipuistoranneke tai Elämyspaketti uuteen lipunmyynnissä.

Pääsyliput

Koiramäki-lippu 7,50 € (norm. 15,90 €)
Planetaariolippu 9,90 €
Akvaariolippu 6,50 € (norm. 12,90 €)
Näsinneula-lippu 5,90 €
Laiteliput 7,90 €
Huvipuistorannekkeen haltijalle 1 kohde 4 € (ei Laitelippu)
Huvipuistorannekkeen päivittäminen Elämyspaketiksi 6 €

SuperPark Särkänniemi, päivälippu 19 €
Saman päivän Särkänniemen rannekkeella tai kausikortilla SuperPark 12 €
SuperParkin liput ovat myynnissä SuperParkin sisällä olevassa lipunmyynnissä, lippuja SuperParkiin ei voi ostaa Särkänniemen lipunmyynneistä. 

Ilmaiset huvit

Alle 3-vuotiaiden pääsy laitteisiin ja kohteisiin (pl. Planetaario) 0 €
Angry Birds Land -leikkipuisto 0 €
Sisäänpääsy huvipuiston alueelle 0 €

Lahjakortit

Yllätä ystäväsi Särkänniemen lahjakortilla!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Euromääräisellä lahjakortilla voi tehdä ostoksia Särkänniemen lipunmyynnissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa. Lahjakortilla voit tarjota läheisellesi myös unohtumattoman ruokaelämyksen arjen yläpuolella Ravintola Näsinneulassa. Lahjakortin voi ostaa paikan päältä Särkänniemen lipunmyynneistä tai verkkokaupasta.

Särkänniemen liput ennakkoon edullisesti myös Ticketmasterista

Ticketmasterin verkkokauppa sekä toimipisteet ympäri Suomen myyvät ennakkoon Särkänniemen Huvipuistorannekkeita, Elämyspaketteja sekä Koiramäen eläinpuiston lippuja. Lippujen hintoihin lisätään Ticketmasterin palvelu- ja toimitusmaksut.