Syksyllä huvitellaan kohteissa ja Karmivassa karnevaalissa!

Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni

Näin talvikaudella Särkänniemen kohteet Akvaario ja Näsinneulan näkötorni ovat auki joka päivä. Lauantaisin ja sunnuntaisin pääsee lisäksi seuraamaan mielenkiintoisia Planetaario-näytöksiä. Viikonloppuisin huvittelet kaikkein kätevimmin ja edullisimmin Päivälipulla, joka takaa pääsyn kaikkiin kolmeen kohteeseen. Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemessä ilmaiseksi. Tarkista kohteiden aukioloajat.

Pääsyliput

Akvaariolippu 12,90 €

Näsinneula-lippu 5,90 €

Planetaariolippu 9,90 € Käytettävissä lauantaisin ja sunnuntaisin.

Päivälippu 19,90 € Käytettävissä lauantaisin ja sunnuntaisin. Sisältää sisäänpääsyn Akvaarioon, Planetaarioon sekä Näsinneulan näkötorniin yhden päivän aikana.

Karamelli_carousel_1170x500

Karmiva karnevaali takaa onnistuneen syysloman!

Karmivaa karnevaalia vietetään Särkänniemessä koulujen syyslomaviikolla 14.–21.10.2017 klo 13–21 (maanantaina 16.10. pimeyden olennot huilivat ja puisto on suljettu). Syksyn huvipuistattavin uutuustapahtuma on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Tapahtuman ennennäkemätön ohjelma ja huvilaitteet tarjoavat jännitystä niin lapsille kuin aikuisille! Osta lippusi edullisemmin ennakkoon!

Karmiva karnevaali -sisäänpääsy

Sisäänpääsylippu 9,90 €

Karmiva karnevaali -sisäänpääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn karnevaalialueelle. Huvilaitteisiin tarvitaan joko Laitelippu (7,90 €/ajokerta) tai Karmiva karnevaali -ranneke. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen. HUOM! Tuotteet ainoastaan postituksella.

Karmiva karnevaali -ranneke

Karmiva karnevaali -ranneke, yli 120 cm  – 24,90 € (norm. 26,90 €) 
Karmiva karnevaali -ranneke, alle 120 cm – 19,90 € (norm. 21,90 €)

Karmiva karnevaali -rannekkeella pääset kokemaan kaikki karnevaalin karmivat huvilaitteet (turvallisuusrajat huomioiden) ja talvikauden avoinna olevat kohteet yhden päivän ajan. Sisäänpääsy Karmivaan karnevaaliin sisältyy rannekkeeseen.

Kausikortilla tuntuvat alennukset!

9.9.2017 asti voimassaolevilla Särkänniemen Kesäkausikorteilla saat Karmivan karnevaalin rannekkeet ja sisäänpääsyliput paikan päältä 50% alennuksella! Alennus on henkilökohtainen.

Ostamalla vuoden 2018 Kesäkausarin nyt saat kaupan päälle kaksi ilmaista ranneketta Karmivaan karnevaaliin (arvo 53,80 €). Osta verkkokaupasta ja ilmoita vierailupäiväsi sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@sarkanniemi.fi!

Muut lipputuotteet

SuperPark Särkänniemi, päivälippu 19 €
Kesän 2017 Särkänniemen kausikortilla saa lunastettua itselleen SuperParkin päivälipun hintaan 12 €. Etu on voimassa 30.9.2017 asti.
SuperParkin liput ovat myynnissä SuperParkin sisällä olevassa lipunmyynnissä, lippuja SuperParkiin ei voi ostaa Särkänniemen lipunmyynneistä. 

Lahjakortit

Yllätä ystäväsi Särkänniemen lahjakortilla!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Euromääräisellä lahjakortilla voi tehdä ostoksia Särkänniemen lipunmyynnissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa. Lahjakortilla voit tarjota läheisellesi myös unohtumattoman ruokaelämyksen arjen yläpuolella Ravintola Näsinneulassa. Lahjakortin voi ostaa paikan päältä Särkänniemen lipunmyynneistä tai verkkokaupasta.

Särkänniemen liput ennakkoon edullisesti myös Ticketmasterista

Ticketmasterin verkkokauppa sekä toimipisteet ympäri Suomen myyvät ennakkoon Särkänniemen lippuja. Lippujen hintoihin lisätään Ticketmasterin palvelu- ja toimitusmaksut.