Syksyllä huvitellaan kohteissa!

Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni

Näin syyskaudella Särkänniemen kohteet Akvaario ja Näsinneulan näkötorni ovat auki ti-su. Lauantaisin ja sunnuntaisin pääsee lisäksi seuraamaan mielenkiintoisia Planetaario-näytöksiä. Viikonloppuisin huvittelet kaikkein kätevimmin ja edullisimmin Päivälipulla, joka takaa pääsyn kaikkiin kolmeen kohteeseen. Alle 3-vuotiaat huvittelevat Särkänniemessä ilmaiseksi. Tarkista kohteiden aukioloajat.

Pääsyliput

Akvaariolippu 12,90 €

Näsinneula-lippu 5,90 €

Planetaariolippu 9,90 € Käytettävissä lauantaisin ja sunnuntaisin.

Päivälippu 19,90 € Käytettävissä lauantaisin ja sunnuntaisin. Sisältää sisäänpääsyn Akvaarioon, Planetaarioon sekä Näsinneulan näkötorniin yhden päivän aikana.

Osta Kesäkausari 2018 nyt edullisemmin ennakkoon!

Hanki Kesäkausari nyt verkkokaupasta hintaan 119 € ja paikan päältä Särkänniemestä marraskuusta alkaen 129 € (norm. 135 €). Verkkokaupasta tilatut Kesäkausarit toimitetaan postitse marraskuun aikana (toimituskulut alkaen 2 euroa/per tilaus). Kun ostat Kesäkausarin 2018 jo syksyllä 2017, pääset ilmaiseksi vuoden 2017 Koiramäen jouluun!

Vuoden 2018 ajan Kesäkausarilla saa 50 % alennuksen kesäkauden ulkopuolisiin tapahtumiin ja kohdevierailuihin kalenterivuoden 2018 loppuun asti.  Etu koskee paikan päältä Särkänniemen lipunmyynnistä ostettuja normaalihintaisia lipputuotteita. Alle 3-vuotiaat pääsevät veloituksetta Särkänniemen kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin. Kesäkausari ei ole voimassa Sara Hildénin taidemuseossa eikä SuperParkissa.

Jos sinulla on vuoden 2017 Kesäkausari, saat sillä Särkänniemen lipputuotteista 50 % alennuksen kalenterivuoden 2017 loppuun asti (31.12.2017). Saat alennuksen normaalihintaisista lipputuotteista paikan päällä lipunmyynneissä kausikorttia näyttämällä.

Koiramäen joulu 30.11.-28.12. 

Koiramäki-lippu 14,90 € (verkosta) / 16,90 € (paikan päältä)
Jouluranneke 21,90 € (verkosta) / 23,90 € (paikan päältä)
Kimppajouluranneke (3 kpl) 59,90 € (verkosta) / 66,90 € (paikan päältä)
Lisähenkilöt Kimpparannekkeeseen 18,90 € / hlö

Vuoden 2018 Kesäkausarilla ilmainen sisäänpääsy Koiramäen jouluun!

Koiramäki-lippu sisältää joulutapahtuman askartelu- ja puuhapajat ja ohjelman. Jouluranneke sisältää Koiramäen joulun lisäksi pääsyn Akvaarioon, Näsinneulan näkötorniin ja viikonloppuisin Planetaarioon.

Liput tulevat myyntiin verkkokauppaan syksyn aikana.

Muut lipputuotteet

Yllätä ystäväsi Särkänniemen lahjakortilla!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Euromääräisellä lahjakortilla voi tehdä ostoksia Särkänniemen lipunmyynnissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa. Lahjakortilla voit tarjota läheisellesi myös unohtumattoman ruokaelämyksen arjen yläpuolella Ravintola Näsinneulassa. Lahjakortin voi ostaa paikan päältä Särkänniemen lipunmyynneistä tai verkkokaupasta.

SuperPark Särkänniemi, päivälippu 19 €
SuperParkin liput ovat myynnissä SuperParkin sisällä olevassa lipunmyynnissä, lippuja SuperParkiin ei voi ostaa Särkänniemen lipunmyynneistä.