Tänään
Sää
Web-kamera
Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Huvimaja
11.00 - 14.00

Katso kaikki aukioloajat

Tiedote 14.11.2014

Koiramäen joulu avautuu Särkänniemessä lauantaina 22.11.

Viime vuonna suuren suosion saanut Särkänniemen Koiramäen joulu avaa ovensa 22.11. Koiramäen joulu tarjoaa perinteisiä suomalaisia jouluelämyksiä koko perheelle. Koiramäen joulussa askarrellaan puuhapajoissa, koristellaan pipareita, paistetaan vaahtokarkkeja nuotiolla ja tavataan kesän suosikkieläimet.  Särkänniemen Koiramäen joulu on avoinna 22.11.–21.12. la–su klo 15–19, 3.12. ja 10.12. ke 17 - 20 sekä 27.12.2014 – 4.1.2015 la-su klo 11 – 15.

”Viime vuoden suuren suosion vuoksi olemme tänä jouluna laajentaneet työpajoja ja muuttaneet hieman käytäntöjä, jotta asiakkaamme pääsevät nauttimaan Koiramäestä mahdollisimman paljon. Tänä vuonna puuhapajoissa askarrellaan kortteja ja lumihiutaleita, koristellaan pipareita ja askarrellaan pikkuautoja. Myös Drakkulan linna on avattu pienille seikkailijoille”, kertoo tuotepäällikkö Maria Eskelinen.

Nuotiolla jokainen pääsee kokeilemaan vaahtokarkkien paistoa. Alueella nähdään myös Koiramäen tiernapojat, lauluesityksiä, Koiramäen hahmot ja tietysti myös Joulupukki. Patruuna von Töttermanin tallissa viettävät joulua Särkänniemen suosituimmat eläimet, alpakat, ponit, aasit, mikropossut sekä tietysti villasika Maurix. Joulupolku rasteineen tutustuttaa Koiramäen väen perinteisiin sekä uskomuksiin. Kaikki aktiviteetit sisältyvät lipun hintaan. Yhteistyökumppaneina Koiramäen joulussa toimivat Dr. Oetker, Haribo, Sinooperi ja Royal Bakery.

Liput ennakkoon

Liput Koiramäen jouluun voi ostaa S-Etukortilla edulliseen ennakkohintaan 13 euroa (normaalihinta 15 euroa) Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoista, S-Marketeista, Kodin Terrasta ja Sokoksesta. Edullisempia ennakkolippuja on myynnissä myös Särkänniemen Nettipuodissa www.sarkanniemi.fi/nettipuoti. Alle 3-vuotiaat pääsevät Koiramäen jouluun veloituksetta. 

Särkänniemi pääsuojelijana Joulupuu -hyväntekeväisyyskeräyksessä

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry toteuttaa Joulupuu-lahjakeräyksen yhdeksännen kerran Tampereen seudulla 16.11. – 14.12. välisenä aikana. Joulupuu-lahjakeräys on hyväntekeväisyysprojekti, jonka tavoitteena on antaa joululahja vähävaraisille tamperelaislapsille, jotka todennäköisesti jäisivät muuten ilman tuomisia. Tänä vuonna keräyksen suojelijana toimii Särkänniemen elämyspuisto ja kummina Jonne Aaron.

”Särkänniemi lähti mukaan Joulupuu-keräyksen suojelijaksi siksi, että näin joulun alla on hyvä tuoda iloa kaikkiin lapsiperheisiin. Tulemme haastamaan myös omia yhteistyökumppaneitanne mukaan keräykseen”, kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä.

Lahjoja voi tuoda Näsinneulan aulaan. Ohjeet keräykseen löytyvät osoitteesta: http://www.jctammerkoski.com/projektit/joulupuu

Lisätiedot:
Tampereen Särkänniemi Oy

Tuotepäällikkö Maria Eskelinen, p. 0207 130 220, maria.eskelinen@sarkanniemi.fi
www.sarkanniemi.fi