Tänään
Sää
Web-kamera
Näsinneula 11.00 - 15.00
Sara Hildénin taidemuseo 10-18
Ravintola Huvimaja 11.00 - 14.00

Katso kaikki aukioloajat

Tiedote 29.10.2014

Särkänniemen Delfinaariossa aloitetaan esitykset 8.11.

Särkänniemen Delfinaario avautuu yleisölle 8.11. Ensi viikonloppuna 1. – 2.11. järjestetään myös kansainvälisesti arvostettujen eläinkouluttajien Thad Lacinakin ja Angi Millwoodin eläinten koulutuskurssi.

Särkänniemen Delfinaariossa alkavat viikonloppuna 8.11. talven delfinaarioesitykset. Esitykset järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12, 14 ja 16. Koiramäen joulutapahtuman aikana on poikkeavat näytösajat, jotka kannattaa tarkistaa Särkänniemen www-sivuilta. ”Näytökset ovat osa delfiinien virikkeellistämistä päivän aikana. Varsinkin pojat Leevi ja Eevertti ovat innokkaita esiintyjiä. Veera osallistuu myös näytöksiin ja se voi oikein hyvin”, kertoo Delfinaarion esimies Sari Järvisalo.

Ensi viikonloppuna 1. – 2.11. järjestetään Animal Training Workshop – koulutus auditorio Uppeluksessa. Kurssin pitävät amerikkalaiset Precision Behaviorin eläinkouluttajat Angi Millwood ja Thad Lacinak. He ovat toimineet eläintenkoulutuksen konsultteina yli kuudessakymmenessä merinisäkäs- ja eläinpuistossa yli kahdessakymmenessä maassa. He ovat myös kirjoittaneet useita julkaisuja eläintenkoulutuksesta. Kurssi pidetään englanniksi.

Kurssilla on vielä muutama paikka vapaana, lisätietoja koulutuksesta löytyy täältä:

http://www.sarkanniemi.fi/fi/elamyspuisto/delfinaario/animal-training-workshop

Lisätietoja kouluttajista:
http://www.precisionbehavior.com/