Tänään
Sää
Web-kamera
Näsinneula 11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula 11.00 - 23.30
Sara Hildénin taidemuseo 10-18
Ravintola Huvimaja 11.00 - 14.00

Katso kaikki aukioloajat

Syyskauden liput ja hinnat

Akvario tai Planetaario, valitse itse!

Planetaario, Akvaario, Näsinneulan Näkötorni ja Sara Hildénin taidemuseo ovat avoinna viikonloppuisin. Delfinaario on suljettu tällä hetkellä myös viikonloppuisin Veera-delfiinin tiineyden vuoksi. Tämän vuoksi myös Elämysavain on tällä hetkellä edullisempi.

Vierailulle pääsee yksittäislipuilla tai ostamalla Elämysavaimen. Alle 3-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi kohteisiin ja Karamelli-karuselliin. Liput voit ostaa myös verkkokaupastamme.

Elämysavaimella kaikki huvit

Syksyllä pääsee vierailemaan kaikissa avoinna olevissa kohteissa Elämysavaimella hintaan 15 € (norm. 23 €). Alle 3-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi kohteisiin ja Karamelli-karuselliin (huom. planetaarioelokuva on kielletty alle 3-vuotiailta).

Delfinaario .........................15 € (suljettu toistaiseksi)
Planetaario ........................10 €
Akvaario .............................10 €
Näsinneula...........................5 €
Sara Hildénin taidemuseolla näyttelykohtaiset hinnat
Karamelli-karuselli ...............5 € (sisältyy Elämysavaimeen)
Poniratsastus .......................5 € (ei sisälly Elämysavaimeen)

Liput Koiramäen jouluun!

Koiramäen joulua vietetään lauantaisin ja sunnuntaisin 22.11.2014  - 4.1.2015. Joulukuussa myös keskiviikkoisin! Osta lippu Koiramäen jouluun edullisemmin ennakkoon 13 eurolla Pirkanmaan Prismoista, S-marketeista, Sokoksesta ja Kodin Terrasta tai Särkänniemen Verkkokaupasta.

Särkänniemen lipunmyynnistä lippu maksaa 15 €. Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi! Huom! Tänä vuonna kausikorteilla eikä myöskään vapaalipulla pääse Koiramäen jouluun.

Tämä kaikki sisältyy lipun hintaan:
Pääset nauttimaan jouluisista  puuha-pajoista, askarteluista ja esityksistä, tapaat joulupukin ja eläinystävät ja voit tutustua Koiramäen tarinaan joulupolulla. Lipun hintaan kuuluu myös vaahtokarkit joita voi paahtaa nuotiolla sekä koristeltavat piparit!