Tänään
Sää
Web-kamera
Delfinaario-näytökset
12, 14, 15.30
Planetaario-näytökset
11.30, 13.30, 15
Akvaario
11.00 - 17.00
Näsinneula
11.00 - 21.30
Ravintola Näsinneula
11.00 - 21.30
Ravintola Huvimaja
11.00 - 16.00

Katso kaikki aukioloajat

Kesäkausarilla koko kesä!

Koko kesän huvit ovat tarjolla yhdellä kortilla.

Kesäkaudella Särkänniemen huvilaitteet tarjoavat kieputusta, pärskeitä ja huimaavaa vauhtia koko kesän. Jos välillä haluaa vähän hidastaa tahtia, niin ihmeellistä nähtävää ja koettavaa tarjoavat esimerkiksi Akvaario, Delfinaario ja Planetaario ja aina yhtä ihana Koiramäki!

Hinnat

Etuhinta Särkänniemen verkkokaupasta 99 € (norm. 119 €). Etu on voimassa 31.5. asti vain verkkokaupasta! Kesäkausari on myynnissä tällä hetkellä vain verkkokaupassa.

Kortti on voimassa kesäkauden 2015 (2.5. - 5.9.).

Huom! Alle 100cm lapset pääsevät kesäkaudella 2015 veloituksetta Särkänniemen Elämyspuiston kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin.

Kesäkausari on henkilökohtainen kuvallinen kortti, joka oikeuttaa haltijansa lunastamaan yhden Elämysrannekkeen päivässä kesäkaudella 2015. Elämysranneke sisältää kaikki avoinna olevat kohteet ja huvilaitteet, joihin huvittelija turvallisuusrajojen mukaisesti pääsee.

Mittaus tapahtuu Elämyspuiston portilla, ja huvittelijan pituuden mukaisesti kortilla myönnetään joko alle tai yli 120cm ranneke. Kesän aikana pituusspurttia ottavien ei siis enää tarvitse huolehtia – heti kun maaginen raja tulee täyteen saat Kesäkausarilla yli 120cm rannekkeen ja olet valmis hurjimpiinkin laitteisiin!

Elämysrannekkeella voi vierailla myös kaikissa Elämyspuiston kohteissa (Delfinaario, Planetaario, Akvaario, Koiramäki ja Näsinneulan näkötorni).

Kesäkausarin ostaminen

Kesäkausarin voi tällä hetkellä tilata Särkänniemen verkkokaupasta.

Kesäkausaria varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kortin haltijasta:

  • Etunimi ja sukunimi
  • Syntymäaika
  • Puhelinnumero ja/tai huoltajan puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotta
  • Huoltajan nimi, jos haltija on alle 18 vuotta
  • Kuva korttia varten. Kuvaksi kelpaa valokuva, jossa kortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa. Verkkokaupasta tilattaessa kuvan voi lisätä sähköisessä muodossa (.jpg, .png) tilauksen yhteydessä tai lähettää jälkikäteen postitse osoitteeseen Tampereen Särkänniemi Oy, Verkkokauppa, Särkänniemi, 33230 TAMPERE tai sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@sarkanniemi.fi. Mikäli kuva lähetetään jälkikäteen, tulee kuvan yhteyteen liittää tällöin myös Kesäkausarin haltijan nimi ja tilausvahvistuksesta tilausvahvistuksen numero.

Verkkokaupasta tilatut kortit toimitamme tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen (tilaajan osoite voi olla eri kuin toimitusosoite) noin 5 - 7 arkipäivän kuluessa kaikkien tarvittavien tietojen saapumisesta. Huomioithan, että Kesäkausari on saatavilla ainoastaan Särkänniemen verkkokaupasta!

Lisäetuja Kesäkausarilaiselle

Kesäkauden ulkopuolella Kesäkausarilla saa kaikki Särkänniemen elämyskohteiden pääsyliput  -50% alennuksella. Voimassa vuoden 2015 loppuun.