Tänään
Sää
Web-kamera
Ravintola Huvimaja 11.00 - 14.00

Katso kaikki aukioloajat

Kausikortilla koko kesä!

Kausikortti on on nyt Kesäkausari. Koko kesän huvit ovat tarjolla yhdellä kortilla.

Kesäkaudella Särkänniemen huvilaitteet tarjoavat kieputusta, pärskeitä ja huimaavaa vauhtia koko kesän. Jos välillä haluaa vähän hidastaa tahtia, niin ihmeellistä nähtävää ja koettavaa tarjoavat esimerkiksi Akvaario, Delfinaario ja Planetaario ja aina yhtä ihana Koiramäki!

Hinnat

Etuhinta Särkänniemen verkkokaupasta 99 € (norm. 119 €). Etu on voimassa 31.5. asti vain verkkokaupasta! Kausari on myynnissä tällä hetkellä vain verkkokaupassa.

Kortti on voimassa kesäkauden 2015 (huvilaitteiden aukiolopäivät).

Huom! Alle 100cm lapset pääsevät kesäkaudella 2015 veloituksetta Särkänniemen Elämyspuiston kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin.

Kausikortti on henkilökohtainen kuvallinen kortti, joka oikeuttaa haltijansa lunastamaan yhden Elämysrannekkeen jokaisena huvilaitteiden aukiolopäivänä kesällä 2015. Elämysranneke sisältää kaikki huvilaitteet, joihin huvittelija turvallisuusrajojen mukaisesti pääsee. Mittaus tapahtuu Elämyspuiston portilla, ja huvittelijan pituuden mukaisesti kortilla myönnetään joko alle tai yli 120cm ranneke. Kesän aikana pituusspurttia ottavien ei siis enää tarvitse huolehtia – heti kun maaginen raja tulee täyteen saat kausikortilla yli 120cm rannekkeen ja olet valmis hurjimpiinkin laitteisiin! Elämysrannekkeella voi vierailla myös kaikissa Elämyspuiston kohteissa (Delfinaario, Planetaario, Akvaario, Koiramäki ja Näsinneulan näkötorni).

Kausikortin ostaminen

Kausikortin voi tällä hetkellä tilata Särkänniemen verkkokaupasta.

Kausikorttia varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kausikortin haltijasta:

  • Etunimi ja sukunimi
  • Syntymäaika
  • Puhelinnumero ja/tai huoltajan puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotta
  • Huoltajan nimi, jos kausikortin haltija on alle 18 vuotta
  • Kuva korttia varten. Kuvaksi kelpaa valokuva, jossa kausikortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa. Verkkokaupasta tilattaessa kuvan voi lisätä sähköisessä muodossa (.jpg, .png) tilauksen yhteydessä tai lähettää jälkikäteen postitse osoitteeseen Tampereen Särkänniemi Oy, Verkkokauppa, Särkänniemi, 33230 TAMPERE tai sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@sarkanniemi.fi. Mikäli kuva lähetetään jälkikäteen, tulee kuvan yhteyteen liittää tällöin myös kausikortin haltijan nimi ja tilausvahvistuksesta tilausvahvistuksen numero.

Verkkokaupasta tilatut kausikortit toimitamme tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen (tilaajan osoite voi olla eri kuin toimitusosoite) noin 5 - 7 arkipäivän kuluessa kaikkien tarvittavien tietojen saapumisesta. Huomioithan, että Kausari on saatavilla ainoastaan Särkänniemen verkkokaupasta!

Lisäetuja Kausikorttilaiselle

Päivinä, jolloin huvilaitteet ovat suljettuina, kausikorttilainen saa kaikki Särkänniemen elämyskohteiden pääsyliput -50% alennuksella!