Tänään
Sää
Web-kamera
Delfinaario-näytökset
12, 14, 15.30
Planetaario-näytökset
11.30, 13.30, 15
Akvaario
11.00 - 17.00
Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Huvimaja
11.00 - 14.00
5D-Kauhukino
12.30 - 16.30

Katso kaikki aukioloajat

Kesäkausarilla koko kesä!

Koko kesän huvit ovat tarjolla yhdellä kortilla. Kortit myynnissä verkkokaupassa ja paikan päällä Särkänniemessä!

Vaikka kesä voi tuntua vielä kaukaiselta, nyt on oikea aika toimia, jos tahdot varmistua siitä, että tästä kesästä tulee paras kesä ikinä! Kesäkaudella Särkänniemen huvilaitteet tarjoavat kieputusta, pärskeitä ja huimaavaa vauhtia koko kesän. Jos välillä haluaa vähän hidastaa tahtia, niin ihmeellistä nähtävää ja koettavaa tarjoavat esimerkiksi Akvaario, Delfinaario ja Planetaario ja aina yhtä ihana Koiramäki. 

Kesäkausari on ehdottomasti edullisin tapa viettää Särkänniemi-kesää: jos suunnittelet käyväsi Särkänniemessä kolmekin kertaa kesän aikana, kannattaa hankkia Kesäkausari!

Hinnat ja ostaminen

Etuhinta uudelle kortille 99 € (norm. 119 €). Etu on voimassa 31.5. asti!

Kesäkausari on myynnissä tällä hetkellä verkkokaupassa ja Särkänniemessä! Kausareita myydään Näsinneulan aulan lipunmyynnissä joka päivä. Huvipuiston aukiolopäivinä Kesäkausari on myynnissä myös pääportin Info-pisteellä.

Kortti on voimassa kesäkauden 2015 (2.5. - 5.9.).

Huom! Alle 100cm lapset pääsevät kesäkaudella 2015 veloituksetta Särkänniemen Elämyspuiston kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin.

Kesäkausari on henkilökohtainen kuvallinen kortti, joka oikeuttaa haltijansa lunastamaan yhden Elämysrannekkeen päivässä kesäkaudella 2015. Elämysranneke sisältää kaikki avoinna olevat kohteet ja huvilaitteet, joihin huvittelija turvallisuusrajojen mukaisesti pääsee.

Mittaus tapahtuu Elämyspuiston portilla, ja huvittelijan pituuden mukaisesti kortilla myönnetään joko alle tai yli 120cm ranneke. Kesän aikana pituusspurttia ottavien ei siis enää tarvitse huolehtia – heti kun maaginen raja tulee täyteen saat Kesäkausarilla yli 120cm rannekkeen ja olet valmis hurjimpiinkin laitteisiin!

Elämysrannekkeella voi vierailla myös kaikissa Elämyspuiston kohteissa (Delfinaario, Planetaario, Akvaario, Koiramäki ja Näsinneulan näkötorni).

Kesäkausarin ostaminen

Kesäkausarin voi tilata Särkänniemen verkkokaupasta tai saapua ostoksille paikan päälle.

Kesäkausaria varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kortin haltijasta:

  • Etunimi ja sukunimi
  • Huoltajan nimi, jos haltija on alle 18 vuotta
  • Sähköpostiosoite (huoltajan, mikäli haltija alle 16 vuotta)
  • Puhelinnumero ja/tai huoltajan puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotta
  • Paikan päällä valokuva otetaan ostohetkellä! Jos kausikortin haltija ei ole mukana hakuhetkellä, ota mukaan kuva korttia varten. Kuvaksi kelpaa valokuva, jossa kortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa. Tällöin Kesäkausarin valmistaminen kestää muutaman päivän, eli kausaria ei saa heti mukaansa vaan se toimitetaan postitse jälkikäteen.
  • Verkkokaupasta tilattaessa kuvan voi lisätä sähköisessä muodossa (.jpg, .png) tilauksen yhteydessä tai lähettää jälkikäteen postitse osoitteeseen Tampereen Särkänniemi Oy, Verkkokauppa, Särkänniemi, 33230 TAMPERE tai sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@sarkanniemi.fi. Mikäli kuva lähetetään jälkikäteen, tulee kuvan yhteyteen liittää tällöin myös Kesäkausarin haltijan nimi ja tilausvahvistuksesta tilausvahvistuksen numero.

Verkkokaupasta tilatut kortit toimitamme tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen (tilaajan osoite voi olla eri kuin toimitusosoite) noin 5 - 7 arkipäivän kuluessa kaikkien tarvittavien tietojen saapumisesta.

Lisäetuja Kesäkausarilaiselle

Kesäkauden ulkopuolella Kesäkausarilla saa kaikki Särkänniemen elämyskohteiden pääsyliput  -50% alennuksella. Voimassa vuoden 2015 loppuun.