Tänään
Sää
Web-kamera
Delfinaario-näytökset 15
Planetaario-näytökset 12,14, 16
Akvaario 11.00 - 21.00
Näsinneula 11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula 11.00 - 23.30
Sara Hildénin taidemuseo klo 10-18

Katso kaikki aukioloajat

Kausikortilla huvittelet enemmän!

Uutta kesälle 2014: Koiramäkikausikortti

Elämys- ja Ipanakausikortilla kieputusta ja vauhtia!

Kesäkaudella Särkänniemen huvilaitteet tarjoavat kieputusta, pärskeitä ja huimaavaa vauhtia koko kesän. Talviaikaan ihmeellistä nähtävää ja koettavaa tarjoavat kaikki avoinna olevat kohteet, kuten Akvaario, Delfinaario ja Planetaario.

Elämyskausikortti 110 €
Ipanakausikortti 90 €
Koiramäki-kausikortti 50 €

Elämyskausikortti, yli 120-senttisille 110 €

Elämyskausikortilla nautit huvilaitteiden kieputuksesta, pärskeistä ja huimaavasta vauhdista koko kesän sekä Särkänniemen kohteiden lumosta talvellakin. Elämyskausikortti on tarkoitettu yli 120 cm:lle huvittelijalle.

Särkänniemen Elämyskausikortti on henkilökohtainen kuvallinen kortti, joka oikeuttaa lunastamaan veloituksetta yhden Elämysavaimen/päivä ja talvikaudella yhden avaimen/päivä (pois lukien vuoden 2014 joulutapahtuma). Elämysavain sisältää sisäänpääsyn kaikkiin kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin (huvilaitteissa on pituuteen perustuvia turvallisuusrajoituksia). Huom. SpeedBoat ei sisälly Avaimeen. Kausikortti on voimassa vuoden 2014 ajan (pois lukien vuoden 2014 joulutapahtuma).

Ipanakausikortti, alle 120-senttisille 90 €

Ipanakausikortilla perheen pieninkin pääsee nauttimaan kesäaikaan huvilaitteiden keinutuksesta vaikkapa Pikku Hinaajan kyydissä tai ohjaamaan Kantti x kantti -autoa. Talviaikaan ihmeellistä nähtävää ja koettavaa tarjoavat ympärivuotisesti avoinna olevat kohteet. Ipanakausikortti on alle 120 cm:lle huvittelijalle.

Särkänniemen Ipanakausikortti on henkilökohtainen kuvallinen kortti, joka oikeuttaa lunastamaan veloituksetta kesäkaudella yhden Ipana-avaimen/päivä ja talvikaudella yhden Talviavaimen/päivä (pois lukien vuoden 2014 joulutapahtuma). Ipana-avain sisältää sisäänpääsyn Elämyspuistoon, kaikkiin kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin (huvilaitteissa on pituuteen perustuvia turvallisuusrajoituksia). Kausikortti on voimassa vuoden 2014 ajan (pois lukien vuoden 2014 joulutapahtuma).

Huom! Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät kesäkaudella 2014 veloituksetta Särkänniemen Elämyspuiston kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin.

Koiramäki-kausikortti 50 €

Koiramäki-kausikortti on henkilökohtainen kuvallinen kortti, joka sisältää sisäänpääsyn Koiramäkeen Koiramäen aukiolopäivinä vuoden 2014 aikana (pois lukien vuoden 2014 joulutapahtuma). Koiramäki-kausikortti on tarkoitettu 3 vuotta täyttäneille huvittelijoille. Alle 3-vuotiaat pääsevät veloituksetta kaikkiin kohteisiin ja laitteisiin.

Kausikortin ostaminen

Kausikortin voi tällä hetkellä ostaa paikan päältä Särkänniemestä tai tilata Särkänniemen verkkokaupasta.

Kausikorttia varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kausikortin haltijasta:

 • etunimi ja sukunimi
 • syntymäaika
 • puhelinnumero ja/tai huoltajan puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotta
 • huoltajan nimi, jos kausikortin haltija on alle 18 vuotta
 • kuva korttia varten
  Kuvaksi kelpaa mikä tahansa valokuva, jossa kausikortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa. Nettipuodista tilattaessa kuvan voi lisätä sähköisessä muodossa tilauksen yhteydessä tai lähettää jälkikäteen postitse osoitteeseen Tampereen Särkänniemi Oy, Nettipuoti, Särkänniemi, 33230 TAMPERE tai sähköpostitse osoitteeseen nettipuoti@sarkanniemi.fi. Mikäli kuva lähetetään jälkikäteen, tulee kuvan yhteyteen liittää tällöin myös kausikortin haltijan nimi ja tilausvahvistuksesta tilausvahvistuksen numero.

Nettipuodista tilatut kausikortit toimitamme tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen (tilaajan osoite voi olla eri kuin toimitusosoite) noin 3 - 5 arkipäivän kuluessa kaikkien tarvittavien tietojen saapumisesta. Huhti - toukokuussa tilausten ruuhkautuessa kausikorttien toimitusaika saattaa kuitenkin olla jopa 7 arkipäivää tarvittavien tietojen saapumisesta.

Paikan päältä ostetut kausikortit valmistetaan odottaessa. Ostotilanteen nopeuttamiseksi voi kausikortin haltijan tiedot täyttää etukäteen oheiseen lomakkeeseen ja tulostaa sen mukaan. Lisäksi mukaan tulee ottaa kuva kausikortin haltijasta (esim. tulostettu kuva tai passi- tai tarrakuva).

Täytettävä ja tulostettava kausikorttilomake (pdf)

Kausikortit voi myös ostaa seuraavista Lippupisteen myyntipisteistä:

 • K-Citymarket Lielahti
 • K-Citymarket Koilliskeskus
 • K-Citymarket Nokia
 • K-Citymarket Pirkkala
 • K-Citymarket Turtola
 • SOKOS Tampereen Särkänniemi Oy STOCKMANN Tampere
 • Ideapark
 • Citymarket Ylöjärvi.

Lippupiste veloittaa oman palvelumaksunsa. 

Lisäetuja Kausikorttilaiselle

Voimassaolevalla kausikortilla saa 10 euron alennuksen Särkänniemen Elämysleiristä. Elämysleiri on 8-12 -vuotiaille tarkoitettu kaksipäiväinen leiri, jonka aikana kurkistetaan Särkänniemen eläinmaailman kulissien taakse.