Tänään
Sää
Web-kamera
Delfinaario-näytökset 13
Planetaario-näytökset 12,14
Akvaario 11.00 - 21.00
Näsinneula 11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula 11.00 - 23.30
Sara Hildénin taidemuseo 10.00 - 18.00
Huvilaitteet ja Angry Birds Land Suljettu
Koiramäki Suljettu

Katso kaikki aukioloajat

Planetaario

Tervetuloa tähtikupolin alle!

Planetaarion kuvamaailma ympäröi katsojan eri puolilta ja antaa enemmän ulottuvuuksia visuaalisille elämyksille. Tällä hetkellä päivittäin voi nähdä planetaarioelokuvan Tähtien salatut elämät. Planetaario sopii perinteisten tähtinäytösten lisäksi mm. musiikki- tai teatteriesityksiin ja erilaisiin presentaatioihin sekä kokous- ja seminaarikäyttöön. Tervetuloa nojatuolimatkalle tähtitaivaan uumeniin!

Tähtien salatut elämät

Tähtien salatut elämät -planetaarioelokuva kertoo tähtien elämästä ja erilaisuudesta maailmankaikkeudessa. Kaikki tähdet eivät suinkaan ole samanlaisia. Jotkut ovat massiivisia, toiset taas ovat pienen pieniä. Tähtien ominaísuudet - etupäässä massa – määräävät, millaista elämää ne viettävät, kauanko ne elävät ja kuinka ne kuolevat. Tässä uudessa ohjelmassa tutustumme tähtien hämmästyttävään moninaisuuteen ja pääsemme kurkistamaan niiden salattuihin elämiin. Elokuvan on tuottanut Evans & Sutherland ja visuaalisesta toteutuksesta vastaa Emmy-palkinnon saanut Don Davis.

Tähtiakatemiassa tähdet ja muut avaruuden ihmeet tutuiksi

Särkänniemen Tähtiakatemia on tuhti annos perustietoa paitsi omasta maapallostamme ja aurinkokunnastamme, myös muista tähdistä, galakseista, mustista aukoista ja avaruustutkimuksesta kaikille asiasta kiinnostuneille.

Tähtiakatemia soveltuu hyvin aloitteleville avaruuden valloittajille. Akatemia sisältää informaation lisäksi runsaasti kuvia ja videomateriaalia.

Tutustu Tähtiakatemiaan