Tänään
Sää
Web-kamera
Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Huvimaja
11.00 - 14.00

Katso kaikki aukioloajat

Tule Särkänniemeen!

Särkänniemi on Suomen monipuolisin elämyspuisto, jossa voi huvitella läpi vuoden. Planetaario kuljettaa läpi avaruuden kierteisgalaksien, ja Akvaario tutustuttaa niin valtameriin kuin lähijärviin. Näsinneulan näkötorni kutsuu ihastelemaan näkymiä, ja pyörivä Ravintola Näsinneula vie laatutietoiset herkuttelijat arjen yläpuolelle. Sara Hildénin taidemuseo innostaa kulttuurinnälkäisiä vaihtuvine näyttelyineen. Lisäksi Suomen ainoa ja maailman pohjoisin Delfinaario tutustuttaa kävijät viiteen pullokuonodelfiiniin, jotka oppivat jatkuvasti uusia temppuja.

Kesäisin elämystarjonta laajenee entisestään, kun yli kolmenkymmenen laitteen huvipuisto avautuu. Puistossa riemua tarjoavat eri-ikäisille ja erilaisia hurjuuskertoimia kaipaaville huvittelijoille soveltuvien huvilaitteiden lisäksi monipuoliset pelit, puodit ja ravintolat. Huvipuiston alueelta löytyy maailman ensimmäinen Angry Birds Land, ja Näsijärven aalloilla pääsee kokemaan vauhdin hurmaa SpeedBoat-pikaveneen kyydissä.

Kesäisin on auki myös Mauri Kunnaksen luomaan satumaailmaan perustuva Koiramäki, joka on oma erillinen teemapuistonsa Särkänniemen sisällä. Koiramäessä todellisuus ja satu sekoittuvat hurmaavasti 1800-luvun kaupunki- ja maalaismaisemissa. Oikeat eläimet, monenlaiset leikkipaikat, hauskat näytelmät sekä viehättävät puodit ja kahvilat tekevät Koiramäestä ehtymättömän elämysten lähteen. Koiramäki on auki myös joulunalusviikonloppuina, jolloin vanhan ajan puuhapajat ja jouluherkut vievät nautiskelijat joulun tunnelmaan.

Särkänniemi sijaitsee kauniin Näsijärven rannalla lähellä Tampereen keskustaa. Pitkin vuotta siellä järjestetään myös monenlaisia tapahtumia: konsertteja, kilpailuja ja teemapäiviä. Valikoi omat elämyksesi tai koe kaikki kerralla – Särkänniemessä riittää tarjontaa useammallekin päivälle.