Tänään
Sää
Web-kamera
Delfinaario-näytökset 13,15
Planetaario-näytökset 12,14,16
Akvaario 11.00 - 21.00
Näsinneula 11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula 11.00 - 23.30
Sara Hildénin taidemuseo 10.00 - 18.00
Huvilaitteet ja Angry Birds Land Suljettu
Koiramäki Suljettu

Katso kaikki aukioloajat

Huvilaitteet

Huvilaitteet huilaavat syksyn ja talven!

Vauhtia, kieputusta vai pärskeitä?

Särkänniemestä löytyy 34 huvilaitetta, jotka tarjoavat kesäisin laitteesta riippuen hurjaa kyytiä, säyseämpää keinuntaa tai muita hauskoja kokemuksia höystettynä vaikkapa vesiroiskeilla.

Hurjista hurjin, Tornado-vuoristorata, pistää pään pyörälle ja tukan putkelle. Viimeistään Tornadon kaksoiskobrasilmukka näyttää taivaan merkit niillekin, joiden päätä muut huvilaitteet eivät saa sekaisin. Vauhdin hurmaa pääsee kokemaan myös moottoripyörän selässä MotoGee-vuoristoradassa tai jättimäisen lumilaudan kyydissä Half Pipe -vuoristoradan keinutettavana.

Virkistystä kuumaan kesäpäivään saa Tukkijoen tai Koskiseikkailun tyrskyistä. Jos taas haluaa pitää vaatteet kuivina, voi kuumuutta lieventää niemen nokassa keinuvan Tyrskyn kyydissä tai heittäytyä hauskaan lentokokemukseen Trombi-vuoristoradassa, jossa matkataan vatsallaan.

Vekottimia löytyy toki myös rauhallisemmasta kyydistä pitäville. Huvittelupäivän kruunaa vaikkapa perinteinen karusellikyyti Karamelli-karusellissa tai rauhallinen veneily Taikajoessa.

Fiilistele jo ennakkoon! Kartasta löydät kuvaukset laitteista ja kohteista. Kohteiden aukioloajat kannattaa tarkistaa etukäteen.

Tutustu myös mobiilisivujemme laite-ja Avainhakuun. Sillä saat helposti selville, mikä Avain sinun tulee ostaa ja millaisiin laitteisiin sillä pääsee.