Tänään
Sää
Web-kamera
Huvilaitteet ja Angry Birds Land
11.00 - 18.00
Koiramäki
11.00 - 18.00
Delfinaario-näytökset
12, 13.30, 15, 16.30
Planetaario-näytökset
12.00 - 17.00
Akvaario
11.00 - 18.00
Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Huvimaja
11.00 - 18.00
5D-Kauhukino
11.00 - 18.00

Katso kaikki aukioloajat

Huvilaitteet

Hurja, hurjempi... High Voltage!

Tälle superkieputtajalle ei suotta sovitella Suomen hurjimman huvipuistolaitteen viittaa! Pyörremyrskyn lailla matkustajiaan linkoava High Voltage sekoittaa suuntavaiston kolmeen suuntaan kieppuvalla liikeradalla. Vapaasti pyörivien penkkien ansiosta jokainen ajelu sieppaa vatsasta eri tavalla. Kyydin jälkeen kannattaa ottaa tukea kaverista, sillä maailma vaikuttaa vaappuvan vieläkin…

Vauhtia, kieputusta vai pärskeitä?

Särkänniemestä löytyy yli 30 huvilaitetta, jotka tarjoavat kesäisin laitteesta riippuen hurjaa kyytiä, säyseämpää keinuntaa tai muita hauskoja kokemuksia höystettynä vaikkapa vesiroiskeilla.

Hurjista hurjin, Tornado-vuoristorata, pistää pään pyörälle ja tukan putkelle. Viimeistään Tornadon kaksoiskobrasilmukka näyttää taivaan merkit niillekin, joiden päätä muut huvilaitteet eivät saa sekaisin. Vauhdin hurmaa pääsee kokemaan myös moottoripyörän selässä MotoGee-vuoristoradassa tai jättimäisen lumilaudan kyydissä Half Pipe -vuoristoradan keinutettavana.

Virkistystä kuumaan kesäpäivään saa Tukkijoen tai Koskiseikkailun tyrskyistä. Jos taas haluaa pitää vaatteet kuivina, voi kuumuutta lieventää niemen nokassa keinuvan Tyrskyn kyydissä tai heittäytyä hauskaan lentokokemukseen Trombi-vuoristoradassa, jossa matkataan vatsallaan.

Tarkista mihin laitteeseen pituutesi riittää Huvilaitetaulukosta (pdf)

Vekottimia löytyy toki myös rauhallisemmasta kyydistä pitäville. Huvittelupäivän kruunaa vaikkapa perinteinen karusellikyyti Karamelli-karusellissa tai rauhallinen veneily Taikajoessa.

Fiilistele jo ennakkoon! Kartasta löydät kuvaukset laitteista ja kohteista. Kohteiden aukioloajat kannattaa myös tarkistaa etukäteen!