Tänään
Sää
Web-kamera
Huvilaitteet ja Angry Birds Land
12.00 - 19.00
Koiramäki
12.00 - 19.00
Delfinaario-näytökset
13, 15, 17
Planetaario-näytökset
13.00 - 18.00
Akvaario
12.00 - 19.00
Näsinneula
12.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Huvimaja
12.00 - 18.00
5D-Kauhukino
12.00 - 19.00

Katso kaikki aukioloajat

Angry Birds Land Särkänniemi

Särkänniemen Angry Birds Land oli ensimmäinen koko maailmassa. Puisto puhutti ihmisiä sekä kotimaassa että kansainvälisesti ja alueesta onkin uutisoitu joka puolella Eurooppaa, Aasiaa, Intiaa ja Kiinaa myöten!

Angry Birds Landin alue hurmasi perheet ja pienet lapset ja vähän isommatkin!

Alueen laitteet

Angry Birds Ride sopii koko perheelle ja laitteen vaunut ovat pelistä tuttuja punaisia lintuja. Linnut pompsahtelevat yllättävästi ja laite sopiikin hyvin perheen pienimmille.

Hurjempi tuttavuus on Majakka joka nousee korkealle Särkänniemen yläpuolelle. Maisemat ovatkin huikeat joka suuntaan. Vaunun pomputus tuntuu hauskasti vatsanpohjassa!

Alueelta löytyy yhteensä kymmenen perheen pienimmille sopivaa laitetta: Kantti x Kantissa voi kurvailla pitkin rantarataa, Red Baron vie hauskalle lentokoneajelulle ja Pikku Hinaajassa voit kokea miten aallot keinuttavat.

Tattiralli ja Crazy Bus pyörittävät myös mukavasti ja Vauhtimadossa voi kokeilla vuoristoratatunnelmia. Regatta sopii aivan perheen pienimmillekin. Taikapyörässä voit itse määrätä kuinka korkealle uskallat mennä.

Angry Birds Seikkailurata

Alueen sydän on Lappset Group Oy:n rakentama Angry Birds Seikkailurata, joka kohoaa keskellä aluetta. Sieltä löytyy tunneleita, portaita, liukumäkiä ja salaisia kulkureittejä joka suuntaan. Löydätkö vihreiden possujen piilottamat munat?

Puodit ja kioskit

Lisäksi alueelta löytyy Angry Birds Shop josta löydät kaikkea mahdollista pehmoista karkkeihin ja limsoista eväslaatikoihin. Alueen herkkutarjontaa lisää kaksi kioskia, Mighty Eagle Snacks ja Red Bird Sweets.

Pelit

Alue ei toki olisi mitään ilman huvipuistopelejä. Uudessa Pig Popper -pelissä voit kokeilla possujen pommittamista yhdessä kavereiden kanssa. Tai jos haluat varmistaa voittosi, voit kokeilla Ankkalampea jossa voitto on varma!