Tänään
Sää
Web-kamera
Delfinaario-näytökset 13 ja 18
Planetaario-näytökset 12,14,17
Akvaario 11.00 - 21.00
Näsinneula 11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula 11.00 - 23.30
Sara Hildénin taidemuseo 10.00 - 18.00
Huvilaitteet ja Angry Birds Land Suljettu
Koiramäki Suljettu

Katso kaikki aukioloajat

Ensimmäisenä koko maailmassa - Angry Birds Land Särkänniemi!

Angry Birds Land huilailee taas talven. Keväällä nähdään!

Viime kesän uutuuskohde puhutti ihmisiä sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Alueesta on uutisoitu joka puolella Eurooppaa ja Aasiaa aina Intiaa ja Kiinaa myöten!

Täysin uudistettu alue hurmasi perheet ja pienet lapset. Alueelta löytyvät sekä vanhat tutut että uudemmat tuttavuudet.

Angry Birds Ride sopii koko perheelle ja laitteen vaunut ovat pelistä tuttuja punaisia lintuja. Linnut pompsahtelevat yllättävästi ja laite sopiikin hyvin perheen pienimmille.

Hurjempi tuttavuus on Majakka joka nousee korkealle Särkänniemen yläpuolelle. Maisemat ovatkin huikeat joka suuntaan. Vaunun pomputus tuntuu hauskasti vatsanpohjassa!

Alueen sydän on Lappset Group Oy:n rakentama Angry Birds Seikkailurata, joka kohoaa keskellä aluetta. Sieltä löytyy tunneleita, portaita, liukumäkiä ja salaisia kulkureittejä joka suuntaan. Löydätkö vihreiden possujen piilottamat munat?

Lisäksi alueelta löytyy Angry Birds Shop josta löydät kaikkea mahdollista pehmoista karkkeihin ja limsoista eväslaatikoihin. Alueen herkkutarjontaa lisää kaksi kioskia, Mighty Eagle Snacks ja Red Bird Sweets.

Alue ei toki olisi mitään ilman huvipuistopelejä. Uudessa Pig Popper -pelissä voit kokeilla possujen pommittamista yhdessä kavereiden kanssa. Tai jos haluat varmistaa voittosi, voit kokeilla Ankkalampea jossa voitto on varma!