Tänään
Sää
Web-kamera
Planetaario-näytökset 11.30, 13, 15
Akvaario 11.00 - 17.00
Näsinneula 11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula 11.00 - 23.30
Sara Hildénin taidemuseo 10-18
Ravintola Huvimaja 11.00 - 16.00

Katso kaikki aukioloajat

Vip-vierailu Delfinaarioon

Haluatteko tutustua paremmin Delfinaarion pullokuonoviisikkoon? Delfinaariovierailun aikana tapaatte delfiininkouluttajat työssään ja pääsette tutustumaan lähemmin delfiineihin sekä niiden kouluttamiseen.

Vierailun kesto on n. 1 h, lisäksi delfiininäytös kestää n. 20 min. Kysy aikoja vierailuun myyntipalvelustamme.

Vierailun kulku:

Kokoontuminen Näsinneulan aulan lipunmyynnissä, jossa vierailu maksetaan. Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki‐ ja luottokortit.
Siirtyminen auditorio Uppelukseen, jossa Delfinaarion henkilökunta on ryhmää vastassa. Alkuopastus. Lähempää tutustumista delfiiniperheeseemme sekä koulutusta ja leikkimistä yhdessä delfiinikouluttajien kanssa. Vierailuun kuuluu delfiininäytös, jonka jälkeen vierailu päättyy.

Paketti sisältää VIP-vierailun Delfinaariossa ja näytöksen. Hinta 240 € (sis.1- 4 henkilöä). Seuraavat osallistujat 40 €/henkilö. Ryhmän maksimikoko on 12 henkilöä.

Huom! Vip-vierailu vain ennakkovarauksesta vähintään 2 viikkoa ennen vierailupäivää.

Huomioithan varausta tehdessäsi:

Tilaisuudessa on nollatoleranssi alkoholin suhteen. Mikäli ryhmän jäsen on alkoholin vaikutuksen alaisena tai ei suostu ehdotettuun puhalluskokeeseen, on Särkänniemellä oikeus keskeyttää vierailu. Tällöin asiakas ei ole oikeutettu hyvitykseen.
Vierailun aikana altaasta saattaa roiskua suolavettä, joten pyydämme huomioimaan tämän pukeutumisessa, osa kankaista on herkkiä suolavedelle.
Tiloissa käsitellään kalaa, joten vierailu ei sovi herkille kala-allergikoille.
Kaikissa tilanteissa tulee noudattaa delfiinikouluttajien antamia ohjeita. Näin varmistetaan sekä ihmisten että eläinten turvallisuus.
Tilaisuuksissa ollaan tekemisissä eläinten kanssa ja ne toteutetaan eläimiä kunnioittaen. Tästä syystä niiden sisältö voi vaihdella, emmekä voi esim. luvata että eläimiin saa koskea. Delfiinitapaamisiin ei sisälly koskaan altaassa yhdessä eläinten kanssa uimista tms.
Delfiinitapaaminen tulee perua viimeistään 3 arkipäivää ennen varattua vierailua.
Maksimihenkilömäärä on 12 hlöä.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalveluun:
puh. 0207 130 212 (arkisin klo 8.30-16)
myyntipalvelu(a)sarkanniemi.fi