Tänään
Sää
Web-kamera
Delfinaario-näytökset 15
Planetaario-näytökset 12,14, 16
Akvaario 11.00 - 21.00
Näsinneula 11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula 11.00 - 23.30
Sara Hildénin taidemuseo klo 10-18

Katso kaikki aukioloajat

Elämysleirit kesällä 2014


Tassujen töminää ja pyrstön pärskettä – Särkänniemen Elämyspuisto toivottaa pienet eläinystävät tervetulleeksi kesän eläimellisimpään menoon, jollaista ei ole aikaisemmin nähty!

Kesän 2014 Elämysleirit järjestetään seuraavina ajankohtina:

  • ma-ti 9.-10.6.
  • ke-to 11.-12.6.
  • ma-ti 16.-17.6.
  • ma-ti 4.-5.8.

Elämysleirin ohjelma

Nyt on pikku-biologeilla ainutlaatuinen tilaisuus! Särkänniemen Elämysleirillä pääset kurkistamaan Särkänniemen eläinmaailmaan. Kaksipäiväisellä tutkimusretkellä tutustut mm. Delfinaarion vedenalaiseen maailmaan, Koiramäen eläimiin sekä akvaarionhoitajan työpäivään. Myös huvilaitteet kuuluvat Särkänniemeen! Elämysleiriläisenä saat Elämysavaimet kahden leiripäivän ajaksi ja niillä huvittelet Elämyspuiston kohteissa ja huvilaitteissa myös varsinaisen leiriajan jälkeen.

Delfinaariolla tutustumme delfiineihin ja muihin merinisäkkäisiin vedenalaisessa luokkahuoneessa, ja pääsemme kulissien taakse kurkistamaan myös delfiininkouluttajan työhön ja delfiineihin lähemmin – kastumisvaara! Samalla opitaan tärkeitä ja mielenkiintoisia asioita meriluonnosta sekä delfiinien elämästä ja tutustutaan myös delfiininkoulutuksen saloihin.

Akvaariolla tutustumme kalojen elämään ja opimme mm. tunnistamaan suomalaiset kalat. Kurkistamme myös akvaarion hoitotiloihin ja akvaarionhoitajan työhön. Jos rohkeutta riittää, on mahdollista tutustua lähemmin myös takatiloissa asustelevaan yllätyseläimeen! Tule ja ihastu vedeneläviimme uudella tavalla - tämän päivän jälkeen haluat varmasti tietää vielä lisää!

Upouusi Särkänniemen Koiramäki pitää sisällään Mauri Kunnaksen ihastuttavan satumaailman maatiloineen ja kaupunkeineen. Koiramäkeen ovat muuttaneet myös Lasten Eläintarhasta tutut eläimet. Päivän aikana tutustutaan lähemmin poneihin, alpakoihin ja erilaisiin maatilan eläimiin. Voit ehkä nähdä kesän suloisimman turrikan, villasian!

Parhaiten Elämysleiri soveltuu 8 - 12 -vuotiaille. Päivä alkaa klo 9.00, jolloin ohjaajat noutavat leiriläiset  Särkäniemen lipunmyyntiteltan alta Delfinaarion edestä. Ensimmäinen päivä päättyy klo 16.00 ja toinen klo 14, jolloin lapset saatetaan Delfinaarion pääovien eteen, tai halutessanne he pääsevät vielä vierailemaan avoinna olevissa kohteissamme tai huvilaitteissa itsenäisesti.

Elämysleirin hinta

Elämysleirin hinta on 135 €/hlö (ostohetkellä voimassa olevalla Särkänniemen Elämys- tai Ipanakausikortilla 125 €/hlö).

Hintaan sisältyy: ohjaus ja opetus, ruokailut ja välipalat, opetusmateriaali, diplomi sekä Särkänniemen Elämysavain molemmille päiville.

Kausikorttialennus:

Elämysleirin hinta on 125 €/hlö niille, joilla on ostohetkellä voimassa oleva Särkänniemen Elämys- tai Ipanakausikortti. Alennuksen saamiseksi Nettipuodista leirille ilmoittautuvat kausikorttilaiset tarvitsevat alennuskoodin, jonka saa myyntipalvelustamme (puh. 0207 130 212, arkisin klo 8.30-16) ilmoittamalla kausikortin haltijan nimen sekä kausikortin numeron.

Huom! Alennuskoodi tulee pyytää myyntipalvelustamme ennen leiripaikan lunastamista Nettipuodista.

Särkänniemen Elämysleirin sopimusehdot löydät täältä (pdf)

Leiripaikan lunastaminen

Elämysleiripaikka lunastetaan Särkänniemen Nettipuodista ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Varausta tehtäessä varaajan tulee nimetä yli 18 vuotta täyttänyt vastuuhenkilö sekä annettava puhelinnumero, josta vastuuhenkilö on tavoitettavissa leiripäivinä.

Leiripaikkaa lunastaessa tulee ilmoittaa myös seuraavat tiedot:

Leiriläisen nimi ja syntymäaika, lapsen kotiosoite ja vastuuhenkilön puhelinnumero, vanhemman (ja lapsen) sähköpostiosoite, mahdollinen erityisruokavalio tai muut huomioitavat asiat terveydentilassa.

Siirry täältä Nettipuotiin

Leiripaikan lunastaneille lähetetään infopaketti ennen leirin alkua.

Jokaiselle leirille otetaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Leirin toteuttamiseksi ilmoittautuneita pitää olla vähintään kymmenen henkilöä. Mikäli määrä jää tämän alle, varaa Tampereen Särkänniemi Oy oikeuden peruuttaa leirin. Mahdollisesta peruuttamisesta tiedotetaan ilmoittautuneille välittömästi.

Liikuntarajoitteet

Elämysleiri ei sovellu liikuntarajoitteisille. Myös muut vammat tai sairaudet saattavat vaikeuttaa leirin suorittamista, joten pyydämme ottamaan yhteyttä ennen leiripaikan lunastamista myyntipalveluumme (puh. 0207 130 212, arkisin klo 8.30-16).

Lisätiedot

Särkänniemen myyntipalvelu
puh. 0207 130 212 (arkisin klo 8.30-16)
myyntipalvelu(a)sarkanniemi.fi