Satumaailma vain sinulle ja vieraillesi

Särkänniemessä sijaitseva satumainen Koiramäki perustuu Mauri Kunnaksen luomaan maailmaan. Hurmaavassa miljöössä viihtyvät niin lapset kuin aikuiset nauttien Koiramäen hyörinästä viehättävien rakennusten, oikeiden eläinten sekä hauskojen leikkipaikkojen keskellä. Drakkulan linna, Matu-rengin piirustustaulu, vetolossit sekä tallin ja navetan eläimet viihdyttävät koko perhettä. Koiramäessä saa touhuta, leikkiä ja koskea! Koiramäen elämään eläytyvät näyttelijät ottavat vieraansa mukaan päivän puuhiin ja tekevät vierailusta ikimuistoisen.

Nyt sinulla on mahdollisuus varata Koiramäki yksityiskäyttöön. Koiramäen yksityispuistoja järjestetään vastaavasti kuin koko Särkänniemen yksityispuistojakin, ja ne sopivat pienemmille määrille vierailijoita kerrallaan (max. 2000 henkilöä). Yksityistilaisuuden pituus on 3 tuntia Särkänniemen varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella, ja henkilömäärän kasvaessa myös lisätuntien ostaminen on mahdollista.

Koiramäen yksityistilaisuuden yhteyteen on mahdollista ostaa myös muita oheispalveluja, kuten Akvaario tai laitteista Koskiseikkailu tai Half Pipe. Myyntimme räätälöi sinulle mielellään parhaan mahdollisen paketin. Pyydä tarjousta!

Koiramäki, Särkänniemi