Tuuriturnaus

Kenen kantti kestää, ja kuka on joukon pistehai? Tuuriturnaus on leikkimielinen tapa selvittää, kenellä on hauskanpito hallussa. Kerää pisteitä ja varmista menestyksesi!

Särkänniemen Tuuriturnauksessa otetaan mittaa ystävien, työkavereiden tai vaikka naapureiden kesken. Särkänniemen huvilaitteet ja pelit on pisteytetty turnausta varten niin, että tarkimmat, onnekkaimmat ja hurjapäisimmät pelurit saavat eniten pisteitä. Hypätkää huvipuiston syövereihin ja näyttäkää, ketkä ovat mestareita!

Turnaukseen kuuluu ennalta sovittu määrä pelejä ja laitteita. Kisaajat saavat pelilomakkeen, johon he kirjaavat itse saamansa tulokset. Huvilaitteet on pisteytetty niin, että hurjimmista huvilaitteista pistesaldo karttuu enemmän, ja huvilaitteista, joissa vauhtia on vähemmän, pisteitäkin on jaossa niukemmin. Peleillä taas pisteet napataan tarkalla heittokädellä ja hyvällä tuurilla. Peleillä onnistuessasi voitat myös pelikohtaisia palkintoja.

Tuuriturnaukseen voi osallistua yksilöinä tai joukkueittain. Etenkin isompien ryhmien tapauksessa kannattaa jakautua joukkueisiin.

Voit halutessasi tulostaa Tuuriturnauksen ohjeet itse!

Asiakaspalautetta Tuuriturnauksesta

“Kaikki toimi hienosti ja henkilökunta oli todella avuliasta väkeä, kiitos siis siitäkin. Hauskaa tuntui olevan ja Tuuriturnauskin sai taas kilpailuhengen mukavasti liikkeelle, porukat kun tuntuivat ottavan asian oikein tosissaan. Nyt on sitten selvitetty myös meidän hauskan pitäjät ja pistehait. Lopuksi tiedustelin myös osallistujilta illan onnistumisesta ja paikan valinnasta tänä vuonna niin, kaikki PEUKUTTIVAT ja antoivat palautteena vielä, että hieno idea, päästä kokemaan noita huvilaitteita sekä pelejä. Illan tarkoitushan meillä oli rentoutuminen ja pitää yhdessä hauskaa, ja SE saavutettiin!”
Onerva Riihelä, lainopillinen asiantuntija, OP Tampere

Lisätiedot ja varaukset

Tuuriturnaukset toteutetaan Särkänniemen lipputuotteilla asiakkaan haluamalla kokonaisuudella käytössä olevan ajan ja pelaajien kantin mukaan esim.

Tuuriturnaus Quick (sis. 2 laitetta ja 6 peliä 25,80 € / hlö, lipputuotteina 2 Laitelippua 15,80 € ja pelipaketti 10 €)
Tuuriturnaus GOLD (sis. rajaton määrä laitteita ja 6 peliä 49 € / hlö, lipputuotteina Huvipuistoranneke 39 € ja pelipaketti 10 €)

Huom! Tuuriturnaukset on mahdollista ostaa Särkänniemen lipunmyynnistä koska vaan! Muista pyytää lipunmyynnistä myös peliohjeet! Vähintään 20 hlön ryhmille suosittelemme ryhmävarausta Särkänniemen myyntiin viimeistään 2–3 arkipäivää ennen turnauksen ajankohtaa: myyntipalvelu[a]sarkanniemi.fi, puh. 020 7130 212.

Huomaathan, että uutuusvuoristorata Hype tulee ajoon viimeistään 18.6.2017.