Juhli synttäreitä Särkänniemessä!

Särkänniemen synttäripaketteja uudistetaan parhaillaan, ja joulukuussa 2016 synttäreitä voi viettää myös uudessa SuperPark Särkänniemessä! Uusia synttäripaketteja odotellessa voi synttäreitä juhlistaa vierailulla Särkänniemen kohteissa.

Planetaariossa pyörii kaksi planetaarioelokuvaa. Pienimmille juhlijoille sopii hauska ja opettavainen Puiden elämä –elokuva (K-3). Siinä seikkailevat leppäkerttu Dolores ja tulikärpänen Mike. Isommille juhlijoille sopii hyvin planetaarioelokuva Me muukalaiset, joka vie katsojat huikealle matkalle maailmankaikkeuteen kiinnostavan kysymyksen perässä: “Olemmeko me yksin?.

Akvaariossa asustaa kahdensadan kalalajin edustajia eri puolilta maailmaa. Lisäksi Akvaariossa asuu matelijoita ja sammakkoeläimiä, kuten kuningaspyton, kameleontti ja joukko värikkäitä nuolimyrkkysammakkoja! Akvaarion asukkaista oppii huimasti lisää, kun vieraille varaa käynnin yhteyteen opastetun kierroksen. Lisäksi voi varata hauskoja tutustumishetkiä:  Miltä kuulostaisi käärme-esittely Akvaarion kuningaspythonin kanssa,  tai parta-agaman ruokkiminen?

Akvaarion ja Planetaarion aukioloajat löytyvät täältä ja hinnat täältä.

Ryhmille voi varata lipputuotteet, opastukset ja ruokailut ennakkoon myynnistämme. Voit myös täyttää suoraan tarjouspyyntölomakkeen.