Luokkaretki Särkänniemessä on parasta ikinä!

Elokuun iltaviikoilla ma–pe 14.–18.8. ja 21.–27.8.2017 koululaisryhmät Iltarannekkeella

Elokuun iltaviikoilla ma–pe 14.–18.8. ja 21.–25.8. on myynnissä kertalippujen lisäksi ainoastaan Elämyspaketti alennettuun hintaan:

Elokuun iltaranneke yli 120 cm 29 €, ryhmähinta (yli 20 henkeä) 27 € 

Elämyspakettiin sisältyvät kaikki Särkänniemen huvilaitteet pituusrajat huomioiden, Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneula. Elokuun iltarannekkeet eivät ole voimassa viikonloppuisin.

Särkänniemi on elokuun iltaviikoilla avoinna:

Huvilaitteet klo 15–20

Koiramäen eläinpuisto klo 11–18

Akvaario klo 11–20

Planetaario klo 11.30–19.15

Näsinneulan näkötorni klo 11–23.30

 

Tyrsky, Särkänniemi tampere, luokkaretki tampere

Koululaisranneke – elokuun viikonloppujen rajattomat huvit!

Luokkaretki Särkänniemeen on jokaisen oppilaan unelma! Edullisilla Koululaisrannekkeilla oppilaat pääsevät rajattomasti kieppumaan Suomen siisteimmissä huvilaitteissa, tutkimusmatkailemaan Akvaariossa ja Planetaariossa, näkemään koko Tampere yläilmoista Näsinneulasta, sekä ihastumaan kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoiden satumaailmaan ja suloisiin kotieläimiin Koiramäen eläinpuistossa! Särkänniemi tarjoaa edullisten rannekkeiden lisäksi helpot ruokailumahdollisuudet luokkaretkiryhmille ja tuntuvat edut opettajille. Huvipuistosta löytyy myös nuoremmille huvittelijoille suunnattu Angry Birds Land sekä huvipuistopelejä täynnä oleva Pelitori. Luokkaretki on myös helppo järjestää: tee vain lippu- sekä ruokailutilaus etukäteen, jolloin olette heti valmiina viettämään ikimuistoista päivää Särkänniemessä! Hyvä tietää -osiosta löydät koostetusti tärkeää infoa ja vinkkejä onnistuneeseen vierailupäivään Särkänniemessä.

Koululaisrannekkeet ovat myynnissä paikan päällä huvipuistossa! Elokuun viikonloppuina (19.-20.8. ja 26.-27.8.) luokkaretkeläisten rannekkeen hinta on 34 € (yli 120 cm, norm. 45 €). Ranneke sisältää pääsyn kaikkiin Elämyspaketin kohteisiin (huvipuiston laitteet, Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni) koko päiväksi! Koululaisranneke sekä opettajan edut ovat voimassa tehdessäsi varauksen luokkaretkeä varten ennakkoon ja ainoastaan maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Ota yhteyttä Särkänniemen myyntipalveluun varataksesi luokallesi liput: puh. 0207 130 212 tai myyntipalvelu@sarkanniemi.fi.

Ruokailu

Ruokailun voi hoitaa kätevästi tilaamalla herkkusetelit ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta. Herkkuseteleitä on sekä 3,50 euron että 6 euron arvoisia. Setelit käyvät kaikissa puiston ruokapisteissä. Voit siis syödä silloin kun nälkä yllättää!

Yksi 6 euron herkkuseteli riittää mainiosti vaikkapa herkutteluun ja 3,50 euron setelillä saa suun makeaksi. Herkkuseteleitä voi käyttää kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin.

luokkaretki_ruokailu

Opettajan liput ja ruokailu – ilmaiseksi!

Luokan lipputilausta kohden toimitetaan enintään kaksi (2) opekorttia, joilla opettaja pääsee kaikkiin kohteisiin ja laitteisiin veloituksetta. Luokan opettaja voi ruokailla veloituksetta Maisemaravintola Välkkeessä tai Pizzeria Pellessä esittämällä Opekortin. Lisäksi Opekorttia näyttämällä saa veloituksetta kahvia alueen myyntipisteistä (pl. ravintola Midhill, Grill & cafe Robson’s, Café Sara ja Ravintola Näsinneula) sekä 20 prosentin alennuksen suuresta osasta matkamuistotuotteita Särkänniemen myymälöistä. Bussinkuljettaja ruokailee ja kahvittelee ilmaiseksi virka-asussaan Pizzeria Pellessä tai Maisemaravintola Välkkeessä. Koululaisranneke sekä opettajan edut ovat voimassa tehdessäsi varauksen luokkaretkeä varten ennakkoon ja ainoastaan maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Varaukset ja lippujen ostaminen

Voit tehdä luokkaretkivaraukset Särkänniemen myyntipalveluun: puh. 0207 130 212 tai myyntipalvelu@sarkanniemi.fi. Tehdessäsi etukäteisvarauksen myyntipalveluun voit valita lippujen ja ruokasetelien toimituksen postiennakolla (vähintään 2 viikkoa ennen retkeä) tai lunastaa ne paikan päältä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

luokkaretki
Voita luokkaretki -kilpailu

Särkänniemen Voita luokkaretki -kilpailussa luokkaretken Särkänniemeen keväällä 2017 voitti Arolan koulun 1.–2. luokka. Onneksi olkoon!

 

Tervetuloa viettämään ikimuistoista päivää Särkänniemeen!