Luokkaretkelle Särkänniemeen

Luokkaretkeltä Särkänniemestä löytyy kaikkea mitä huvitella voi – laitteista Akvaarioon ja Planetaariosta Koiramäkeen. Tervetuloa oppimaan, oivaltamaan, viihtymään ja virkistymään!

Särkänniemi tarjoaa edulliset koululaisrannekkeet, joilla pääsee hauskojen huvilaitteiden lisäksi muun muassa Koiramäen satumaailmaan ja katselemaan Tamperetta yläilmoista NäsinneulastaHuvipuistosta löytyvät myös riemukas Angry Birds Land sekä huvipuistopelejä täynnä oleva Pelitori. Särkänniemen opetukselliset kohteet täydentävät tarjontaa: Akvaariossa tutustutaan vedenalaiseen elämään ja Planetaariossa tähtitaivaan kuvioihin. Yksi päivä Särkänniemessä takaa kaikille mieleenpainuvat muistot. Luokkaretki on myös helppo järjestää: hoidatte vain lippu- sekä ruokailutilauksen ja matkustatte Särkänniemeen, Särkänniemeen!

Tilaa luokkaretken lipputuotteet ja herkkusetelit kätevästi tästä!

Koululaisrannekkeen ja  Iltarannekkeen etuhinta sekä opettajan edut ovat voimassa tehdessäsi varauksen luokkaretkeä varten ennakkoon ja maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Koululaisranneke

Koululaisrannekkeet ovat myynnissä  16.5.–4.6.2017 huvipuiston aukiolopäivinä.  Särkänniemessä on  luokkaretkeläisiä varten ihan oma lipputuote, 34 euron hintainen Koululaisranneke. Etuhintainen Koululaisranneke sisältää huvipuiston, Koiramäen, Akvaarion, Planetaarion ja Näsinneulan käytön koko päiväksi (poislukien Sara Hildénin taidemuseon ja Super Parkin).  Koululaisrannekkeen etuhinta on voimassa ainoastaan yhteismaksulla.

Ruokailu

Ruokailun voi hoitaa kätevästi tilaamalla herkkusetelit ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta. Herkkuseteleitä on sekä  3,5 euron että 6 euron arvoisia, setelit käyvät puiston ruokapisteissä, voit siis syödä silloin kun nälkä yllättää!

Yksi 6 euron herkkuseteli riittää mainiosti vaikkapa herkutteluun ja 3,5 euron setelillä saa suun makeaksi. Kevään luokkaretkikaudella (16.5.-4.6.2017) kahdella 6 euron herkkusetelillä syö Pizzeria Pellen pizzabuffetista ja Maisemaravintola Välkkeen Texmex -noutopöydästä. Herkkuseteleitä voi käyttää kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin.

Opettajan edut

Luokan lipputilausta kohden toimitetaan opekortti, jolla opettaja/koulunkäyntiavustaja pääsee kohteisiin ja laitteisiin veloituksetta ryhmän vierailupäivän ajan (ei Sara Hildénin taidemuseoon eikä SuperParkiin). Kortti on henkilökohtainen. Lisäksi opekortilla saa Särkänniemen myymälöistä suuresta osasta matkamuistotuotteita 20 prosentin alennuksen. Jos teette yhteistilauksen useammalle koululuokalle kerralla, muistakaa mainita asiasta, jotta osaamme toimittaa oikean määrän opekortteja. Kortteja myönnetään max. 2 kpl / koululuokka.

Opekortilla opettaja/koulunkäyntiavusta voi syödä ilmaiseksi Pizzeria Pellessä tai Maisemaravintola Välkkeessä. Opekortilla saa myös ilmaista kahvia kaikista Särkänniemen myyntipisteistä.  Bussinkuljettaja ruokailee ja kahvittelee virka-asussaan ilmaiseksi Pizzeria Pellessä tai Maisemaravintola Välkkeessä.

Varaukset ja lippujen ostaminen

Koululaisrannekkeet ovat ennakkomyynnissä Särkänniemen verkkokaupassa.  Huomioittehan, että luokkaretkituotteet saa verkkokaupasta vain toimitustavalla postitus. Tuotteet postitetaan kevään 2017 aikana. Verkkokaupassa voi maksaa verkkopankkitunnuksilla tai laskutuksella.

Huom! Mikäli samassa tilauksessa on useamman luokan lipputuotteet, voitte ilmoittaa luokkien lukumäärän sekä mukaan tulevien opettajien ja koulunkäyntiavustajien lukumäärän sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa(a)sarkanniemi.fi. Liitättehän viestiin tilausnumeronne, joka löytyy tilausvahvistuksesta.

Varauksen voi tehdä myös Särkänniemen myyntipalveluun: puh. 0207 130 212 tai myyntipalvelu@sarkanniemi.fi. Tehdessäsi etukäteisvarauksen myyntipalveluun voit valita lippujen ja ruokasetelien toimituksen postiennakolla tai lunastaa ne paikan päältä käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Stipendiranneke nopean varaajan etuna

Kun ostatte Koululaisrannekkeet 31.3.2017 mennessä verkkokaupasta tai varaatte rannekkeet postiennakolla myyntipalvelustamme, saatte luokkaa kohden yhden ilmaisen rannekkeen, jonka voi käyttää kesän 2017 aikana. Rannekkeen voi antaa esimerkiksi stipendinä oppilaalle.

Hyvä tietää -osiosta löydät koostetusti tärkeätä infoa ja vinkkejä onnistuneeseen vierailupäivään Särkänniemessä.

Voita luokkaretki -kilpailu

Särkänniemen Voita luokkaretki -kilpailussa luokkaretken Särkänniemeen keväällä 2017 voitti Arolan koulun 1.–2. luokka. Onneksi olkoon, nähdään keväällä!