Luokkaretki Särkänniemessä on parasta ikinä!

Luokkaretket Särkänniemeen 10.5.–1.6.2018.

Luokkaretki Särkänniemeen on jokaisen oppilaan unelma! Edullisilla Koululaisrannekkeilla oppilaat pääsevät rajattomasti kieppumaan Suomen siisteimmissä huvilaitteissa, tutkimusmatkailemaan Akvaariossa ja Planetaariossa, näkemään koko Tampere yläilmoista Näsinneulasta, sekä ihastumaan kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoiden satumaailmaan ja suloisiin kotieläimiin Koiramäen eläinpuistossa! Särkänniemi tarjoaa edullisten rannekkeiden lisäksi helpot ruokailumahdollisuudet luokkaretkiryhmille ja tuntuvat edut opettajille. Huvipuistosta löytyy myös nuoremmille huvittelijoille suunnattu Angry Birds Land sekä huvipuistopelejä täynnä oleva Pelitori. Luokkaretki on myös helppo järjestää: tee vain lippu- sekä ruokailutilaus etukäteen, jolloin olette heti valmiina viettämään ikimuistoista päivää Särkänniemessä! Hyvä tietää -osiosta löydät koostetusti tärkeää infoa ja vinkkejä onnistuneeseen vierailupäivään Särkänniemessä

 Osta rannekkeet edullisemmin ennakkoon!

Luokkaretkikauden lipputuotteet voit ostaa Särkänniemen verkkokaupasta jo nyt! Luokkaretkeläisten rannekkeen hinta on 34 euroa  (yli 120 cm, norm. 46 €). Ranneke sisältää pääsyn kaikkiin kohteisiin (huvipuiston laitteet, Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni)koko päiväksi!  Koululaisranneke sekä opettajan edut ovat voimassa tehdessäsi varauksen luokkaretkeä varten ennakkoon ja ainoastaan maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Stipendi nopeimmille

Kun varaatte luokkaretken 28.2. mennessä postiennakolla, saatte luokkaa kohden yhden ilmaisen rannekkeen, jonka voi käyttää kesän 2018 aikana. Rannekkeen voi antaa esimerkiksi stipendinä oppilaalle!

Ruokailu

Ruokailun voi hoitaa kätevästi tilaamalla herkkusetelit ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta.Herkkuseteleillä voit syödä missä haluat juuri silloin, kun nälkä yllättää! Erityisen hyvin Herkkusetelit sopivat ryhmien ruokailuun. Herkkuseteleitä on sekä 3,70 euron että 6 euron arvoisia.

Kaksi 6 euron Herkkuseteliä riittää esimerkiksi herkulliseen pizzabuffetiin Pizzeria pellessä tai buffetruokailuun Maisemaravintola Välkkeessä. Yhdellä 3,70 euron Herkkusetelillä saat esimerkiksi suun makeaksi hattaralla tai pehmiksellä. Herkkuseteleitä voi käyttää kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin (pois lukien Café Sara ja SuperParkin kahvila).

luokkaretki_ruokailu

Opettajan liput ja ruokailu – ilmaiseksi!

Luokan lipputilausta kohden toimitetaan enintään kaksi (2) opekorttia, joilla opettaja pääsee kaikkiin kohteisiin ja laitteisiin veloituksetta. Opekortilla saa myös ilmaista kahvia tietyistä Särkänniemen myyntipisteistä.  Bussinkuljettaja ruokailee ja kahvittelee ilmaiseksi virka-asussaan Pizzeria Pellessä tai Maisemaravintola Välkkeessä. Koululaisranneke sekä opettajan edut ovat voimassa tehdessäsi varauksen luokkaretkeä varten ennakkoon ja ainoastaan maksamalla tuotteet yhteismaksulla.

Herkkuseteleillä oppilaat voivat ostaa haluamansa aterian omalla aikataulullaan haluamassaan ruokapaikassa. Puiston alueelta oppilaat saavat esimerkiksi pizzaa, hampurilaisaterioita ja erikoisruokavalioille sopivia annoksia. Herkkusetelit voit tilata verkkokaupastamme tai myyntipalvelustamme luokkaretkivarausta tehdessäsi! Opettaja saa myös ilmaisen herkkusetelin – mikäli  koko luokalle tilataan herkkusetelit ennakkoon.

Varaukset ja lippujen ostaminen

Voit tehdä luokkaretkivaraukset Särkänniemen myyntipalveluun: puh. 0207 130 212 tai myyntipalvelu@sarkanniemi.fi. Tehdessäsi etukäteisvarauksen myyntipalveluun voit valita lippujen ja ruokasetelien toimituksen postiennakolla (vähintään 2 viikkoa ennen retkeä) tai lunastaa ne paikan päältä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Tervetuloa viettämään ikimuistoista päivää Särkänniemeen!