Luokkaretki Särkänniemessä on parasta ikinä!

Luokkaretket Särkänniemeen 16.5.-4.6. & 14.-25.8.

Luokkaretki Särkänniemeen on jokaisen oppilaan unelma! Edullisilla Koululaisrannekkeilla oppilaat pääsevät rajattomasti kieppumaan Suomen siisteimmissä huvilaitteissa, tutkimusmatkailemaan Akvaariossa ja Planetaariossa, näkemään koko Tampere yläilmoista Näsinneulasta, sekä ihastumaan kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoiden satumaailmaan ja suloisiin kotieläimiin Koiramäen eläinpuistossa! Särkänniemi tarjoaa edullisten rannekkeiden lisäksi helpot ruokailumahdollisuudet luokkaretkiryhmille ja tuntuvat edut opettajille. Huvipuistosta löytyy myös nuoremmille huvittelijoille suunnattu Angry Birds Land sekä huvipuistopelejä täynnä oleva Pelitori. Luokkaretki on myös helppo järjestää: tee vain lippu- sekä ruokailutilaus etukäteen, jolloin olette heti valmiina viettämään ikimuistoista päivää Särkänniemessä! Hyvä tietää -osiosta löydät koostetusti tärkeää infoa ja vinkkejä onnistuneeseen vierailupäivään Särkänniemessä.

Tilaa Luokkaretki-paketin lipputuotteet ja herkkusetelit kätevästi tästä! 

Tyrsky, Särkänniemi tampere, luokkaretki tampere

Koululaisranneke – luokkaretki rajattomiin huveihin!

Koululaisrannekkeet ovat myynnissä paikan päällä huvipuistossa! Luokkaretkeläisten rannekeen hinta on 34 € (yli 120 cm, norm. 45 €). Ranneke sisältää pääsyn kaikkiin Elämyspaketin kohteisiin (huvipuiston laitteet, Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni) koko päiväksi! Koululaisrannekkeen ja sekä opettajan edut ovat voimassa tehdessäsi varauksen luokkaretkeä varten ennakkoon ja ainoastaan maksamalla tuotteet yhteismaksulla. Ota yhteyttä Särkänniemen myyntipalveluun varataksesi luokallesi liput: puh. 0207 130 212 tai myyntipalvelu@sarkanniemi.fi.

Ruokailu

Ruokailun voi hoitaa kätevästi tilaamalla herkkusetelit ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta. Herkkuseteleitä on sekä 3,5 euron että 6 euron arvoisia. Setelit käyvät kaikissa puiston ruokapisteissä. Voit siis syödä silloin kun nälkä yllättää!

Yksi 6 euron herkkuseteli riittää mainiosti vaikkapa herkutteluun ja 3,5 euron setelillä saa suun makeaksi. Kevään luokkaretkikaudella (16.5.-4.6.2017) kahdella 6 euron herkkusetelillä syö Pizzeria Pellen pizzabuffetista ja Maisemaravintola Välkkeen Texmex -noutopöydästä. Herkkuseteleitä voi käyttää kaikkien Särkänniemen kahviloiden, kioskien, grillien ja ravintoloiden ostoksiin.

luokkaretki_ruokailu

Opettajan liput ja ruokailu – ilmaiseksi!

Luokan lipputilausta kohden toimitetaan enintään kaksi (2) opekorttia, joilla opettaja pääsee kaikkiin kohteisiin ja laitteisiin veloituksetta. Luokan opettaja voi ruokailla veloituksetta Maisemaravintola Välkkeessä tai Pizzeria Pellessä esittämällä Opekortin. Lisäksi Opekorttia näyttämällä saa veloituksetta kahvia alueen myyntipisteistä (pl. ravintola Midhill, Grill & cafe Robson’s, Café Sara ja Ravintola Näsinneula) sekä 20 prosentin alennuksen suuresta osasta matkamuistotuotteita Särkänniemen myymälöistä. Bussinkuljettaja ruokailee ja kahvittelee ilmaiseksi virka-asussaan Pizzeria Pellessä tai Maisemaravintola Välkkeessä.

Muista myös Iltaranneke

Kiinnostaako luokkaretki Tampereella, mutta ette ehdi huvitella Särkänniemessä koko päivää? Luokkaretkikaudella arkisin klo 15 alkaen myynnissä on myös Iltaranneke, joka maksaa 29 € (yli 120 cm) ja oikeuttaa pääsyyn kaikkiin huvilaitteisiin. Iltaranneke on myynnissä ainoastaan Särkänniemessä paikan päällä, eivätkä opettajan edut sisälly siihen.

Varaukset ja lippujen ostaminen

Voit tehdä luokkaretkivaraukset Särkänniemen myyntipalveluun: puh. 0207 130 212 tai myyntipalvelu@sarkanniemi.fi. Tehdessäsi etukäteisvarauksen myyntipalveluun voit valita lippujen ja ruokasetelien toimituksen postiennakolla tai lunastaa ne paikan päältä käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Huom! Mikäli samassa tilauksessa on useamman luokan lipputuotteet, voitte ilmoittaa luokkien lukumäärän sekä mukaan tulevien opettajien ja koulunkäyntiavustajien lukumäärän sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa(a)sarkanniemi.fi. Liitättehän viestiin tilausnumeronne, joka löytyy tilausvahvistuksesta.

luokkaretki
Voita luokkaretki -kilpailu

Särkänniemen Voita luokkaretki -kilpailussa luokkaretken Särkänniemeen keväällä 2017 voitti Arolan koulun 1.–2. luokka. Onneksi olkoon!

 

 

 

 

Tervetuloa viettämään ikimuistoista päivää Särkänniemeen!