Tervetuloa kevätretkelle Koiramäkeen!

Särkänniemi kutsuu kaikki päiväkotiryhmät viettämään iloista aamupäivää Koiramäen eläinpuistoon. Koiramäki on Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuva maailma, jossa satu muuttuu todeksi joka askeleella. Tunnelmallisessa eläinpuistossa saa ihmetellä, touhuta, leikkiä ja koskea. Koiramäen kaupungissa lapset pääsevät kurkistamaan vanhan ajan elämään. Astukaa siis sisälle tarinaan ja tavatkaa kaikki ihanat eläimemme: alpakat, koiranpennut, villasiat Manta ja Maurix, minipossut Maisa ja Pipsa, lampaat sekä monet muut eläinystävät.

Särkänniemi, Koiramäki, Tilta, Maskotti

Vierailupäivät

Päiväkotiaamua Koiramäessä voi tulla viettämään klo 9.00. Koiramäki avautuu muillekin asiakkaille klo 11. Tiedotamme kevään 2018 vierailupäivät myöhemmin.

Vierailun hinta on 7,50 € / lapsi. Hinta edellyttää ennakkovarausta kahta viikkoa ennen retkipäivää sekä yhteismaksua, ja se koskee myös alle 3-vuotiaita lapsia. Päiväkotiryhmien ohjaajat ja opettajat pääsevät mukaan veloituksetta.

Alueella voi päiväkotiaamuina ostaa pientä makeaa Tropin & Nekun Apteekista, kokeilla onneaan narunvedossa tai istahtaa hetkeksi vaikka kaakaolle Guggelböön kahvilaan.

Koiramäki-retkeen voi halutessaan yhdistää myös vierailun Akvaarioon ja Näsinneulaan. Kysy edullisia hintoja päiväkotiryhmille tarkemmin myyntipalvelustamme. Tervetuloa viettämään riemukasta aamupäivää Koiramäkeen!

 

Karitsat_featured