Karmivan karnevaalin yritys- ja ryhmäpaketit

Etsitkö ennennäkemätöntä keinoa muistaa tai kiittää työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita? Vai kenties tapaa viettää työporukan tai muun seurueen yhteinen hassuttelupäivä? Lokakuussa 2017 Särkänniemessä pääsee kokemaan jotain aivan uutta ja karmivaa! Varaa nyt teille sopivin vaihtoehto Karmivan karnevaalin yritys- ja ryhmärannekkeista sekä monipuolisista VIP-karnevaalipaketeista!

HM171927-1

Karmivan karnevaalin rannekkeet

Särkänniemen uutuustapahtumaa Karmivaa karnevaalia juhlitaan syyspimeän aikaan 14.–21.10.2017 klo 13–21 (maanantaina 16.10. pimeyden olennot huilivat ja puisto on suljettu). Särkänniemen rannekkeet ovat tarjolla alennettuun hintaan aina yli 20 kappaleen tilauksissa.

VIPPAKETIT_rounded

 

Karmiva karnevaali -ranneke (yli 120 cm)

Määrä Hinta
20–99 kpl 22,90 € (norm. 26,90 €)
100–299 kpl 20,90 € (norm. 26,90 €)

Karmiva karnevaali -ranneke (alle 120 cm)

Määrä Hinta
20–99 kpl 17,90 € (norm. 21,90 €)
100–299 kpl 15,90 € (norm. 21,90 €)

Yli 300 rannekkeen tilaus? Ota yhteys myyntiimme!

Rannekkeiden hinnat sisältävät 10 %:n arvonlisäveron.

HM171175-1

Karmivan karnevaalin VIP-karnevaalipaketit

Piristystä pimenevään syksyyn! Mikä olisikaan parempi tapa karistaa arjen pölyt jaloista kuin juosta ensin tukka putkella verenhimoisia zombeja pakoon, viilettää uutuusvuoristorata Hypen etupenkissä, haastaa seurueen jäsenet vauhdikkaaseen huvipuistopeliin, vaihtaa kokemuksia maisematerassin lämpölampun alla ja herkutella yhdessä Särkänniemen monipuolisten ravintolapalveluiden parissa. Karmivassa karnevaalissa tämä kaikki on mahdollista!

Olemme paketoineet teille valmiiksi muutamia huvittelukokonaisuuksia. Rennon ruokailun ystävät ihastuvat Pizzeria Pellen notkuvan noutopöydän antimiin. Rauhallisemmat nautiskelijat nousevat kirjaimellisesti arjen yläpuolelle Tampereen tasokkaimpiin ravintoloihin lukeutuvassa Ravintola Näsinneulassa. Varaa nyt juuri teidän seurueenne tarpeisiin sopiva VIP-karnevaalipaketti! Pakettien hintoihin lisätään arvonlisävero.

VIPPAKETIT

1. Hopeapaketti: 49,90 € + alv.

Hopeapaketti sisältää yhden (1) Karmiva karnevaali -rannekkeen, yhden (1) Pizzeria Pellen Karmiva karnevaali -teemaisen pizzabuffetin, kaksi (2) Juomaseteliä ja yhden (1) Pelisetelin (sis. 1 pelikerran huvipuistopeleillä).

2. Kultapaketti: 69,90 € + alv.

Kultapaketti sisältää yhden (1) Karmiva karnevaali -rannekkeen, yhden (1) Pizzeria Pellen Karmiva karnevaali -teemaisen pizzabuffetin, kaksi (2) Juomaseteliä, yhden (1) Pelipaketin (sis. 6 pelikertaa huvipuistopeleillä), yhden (1) Herkkusetelin ja yhden (1) Shop-setelin, jolla saa lunastettua itselleen Park Shop -puodista vaikkapa karnevaalihenkisen asusteen tai matkamuiston.

3. Timanttipaketti: 99 € + alv.

Timanttipaketti sisältää yhden (1) Karmiva karnevaali -rannekkeen, yhden (1) alkumaljan Ravintola Näsinneulassa, maukkaan ja laadukkaan viiden ruokalajin Keittiömestarin maistelumenun yhdelle (1) hengelle sekä kaksi (2) Juomaseteliä käytettäväksi karnevaalialueella. Timanttipakettiin on mahdollista lisätä muitakin tuotteita, esim. Ravintola Näsinneulan viinipaketti. Kysy lisätietoja!

HM171713-1

Varaukset ja lisätiedot

Myyntimme vastaa mielellään tiedusteluihinne, ottaa vastaan varauksenne ja auttaa päivän suunnittelussa. Voitte myös tehdä alla suoran tarjouspyynnön. Tervetuloa Karmivaan karnevaaliin!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Yritys

Olen kiinnostunut/haluan lisätietoa

Ajankohta (jos tiedossa)

Henkilömäärä (arvio/jos tiedossa)

Kerro tarpeestasi ja toiveistasi tarkemmin. Kerro myös jos olet kiinnostunut jostakin tietystä kohteestamme ja sen käytöstä.

HM171356-1