Särkänniemen yhteistyökumppanit

Särkänniemeä ei pyöritetä ilman apuvoimia. Ympärivuotista yhteistyötä Särkänniemen kanssa tekevät seuraavat mainiot kumppanit.

 

Pääkumppanit

 

Aamulehti

 

 

Aamulehti on Särkänniemen pääyhteistyökumppani, joka muun muassa mahdollistaa yhden Koiramäen askartelupajoista: Koiramäessä voi askarrella hienoja merirosvohattuja sanomalehdistä! Kesän aikana Särkänniemessä voi myös lukea Aamulehden apps-lehden veloituksetta. Lisäksi Hypen jonotusalueella pääsee kesän aikana seuraamaan infonäytöiltä Aamulehden uutissyötettä.

 

Olvi-tynnyri_pieni

 

 

 

Olvi toimii Särkänniemen juomatoimittajana ja pääyhteistyökumppanina alueella. Olvin ansiota on esimerkiksi se, että erityisesti nuorison suosiossa olevan Kanes-virvoitusjuomamerkin tuotteita löytyy Särkänniemestä. Olvi toimii Särkänniemen alueelta löytyvien infotelevisioiden sekä kesätyöntekijöiden työvaatteiden sponsorina.

 

logo_charcoal_fi

 

 

 

Ticketmaster myy Särkänniemen lippuja kesän 2017 ajan ja on täten Särkänniemen suurin, valtakunnallinen jälleenmyyjä. Ticketmasterin verkkokauppa sekä toimipisteet ympäri Suomen myyvät ennakkoon Särkänniemen Huvipuistorannekkeita, Elämyspaketteja sekä Koiramäen eläinpuiston lippuja. Lippujen hintoihin lisätään Ticketmasterin palvelu- ja toimitusmaksut.

 

Muita yhteistyökumppaneita

 

Logo_Bauer_Media_Group_2012

 

 

 

 

 

Särkänniemi järjestää tänäkin kesänä ilmaiskonsertteja Bauer median ja erityisesti Bauerin radiokanavan Radio Novan kanssa. Radio Nova toi Särkänniemeen Happoradion ja Álvaro Solerin Lomakauden avajaisissa 1.7. ja järjestää lisäksi Särkänniemessä Kesäkauden päättäjäiset 9.9., jolloin lavalla on muun muassa The Rasmus. Yhteistyössä järjestetään myös kilpailuja.

 

Xylimax logo horizontal harmaa

 

 

 

Fazer tarjoaa myös nuorille töitä Särkänniemessä ja lapsille kaverin laitteisiin sponsoroimalla laitekaveritoimintaa. Laitekaverit voivat tulla lasten kanssa laitteisiin, johini nämä eivät yksin vielä saa tai uskalla mennä.

 

FOX-TV-logo

 

 

 

Särkänniemen TV-kumppani on Fox, jonka kanavailmeen Särkänniemi on ottanut haltuun jo kahtena kesänä. Foxin National Geographic -kanavalle on annettu näkyvyyttä Särkänniemen infotelevisioissa sekä Planetaario-näytösten yhteydessä.

 

HKScan

 

 

HK on kehittänyt Särkänniemeen herkullisen Makustella-pikaruokakonseptin. Street food -henkistä Makustella-pikaruokaa saat kaikista huvipuiston pikaruokakioskeista.

 

paulig-logo

 

 

 

 

Kahviyhtiö Paulig on somistanut Särkänniemen ulkokahviloista heti pääportin takana sijaitsevan Koskiaukion kioskin sekä Pelitorilla sijaitsevan Torikahvilan, ja Pauligin kahvia on saatavilla kaikista Särkänniemen kahviloista ja herkkukioskeista. Kesän aikana myös Pauligin Paula-tyttö on nähty Särkänniemessä jakamassa kahvittelijoille santsikupposia.

 

tks-logo

 

 

 

Tampereen Sähkölaitos tarjoaa nuorille töitä sponsoroimalla Särkänniemen Hyötyenergiapartiota, joka huolehtii kesän ajan Särkänniemen alueen siisteydestä. Vihreään sonnustautuneita HEP-tiimiläisiä voit bongailla Särkänniemen alueella koko kesän ajan. Sähkölaitos on myös Särkänniemen uutuusvuoristorata Hypen pääkumppani: Hype saa tarvitsemansa sähkön kokonaan Tampereen Sähkölaitoksen jätteenpolttolaitoksessa tuotettavasta hyötyenergiasta. Särkänniemen nokassa pyörii lisäksi yhteistyössä Tampereen Sähkölaitoksen kanssa pystytetty pientuulivoimala, jonka tuottamalla energialla lasten karuselli Regatta saa tuulta purjeisiinsa koko kesän ajan.