Avoimet työpaikat

Särkänniemi hakee koneasentajaa

Särkänniemen huvipuisto Tampereella muodostuu 33 huvilaitteesta, Koiramäestä, Angry Birds Landistä, planetaariosta, akvaariosta, Näsinneulan näkötornista sekä à la carte -ravintola Näsinneulasta. Olemme Suomen monipuolisin vapaa-ajankeskus, jonka liikevaihto vuonna 2015 oli 17,6 milj. € ja ympärivuotista henkilöstä n. 90. Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö.

Haemme organisaatiomme huolto- ja kunnossapitoyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen huvilaitteiden kunnossapitotehtäviin ammattitaitoista koneasentajaa. Keskeisimpiä työtehtäviä ovat huvilaitteiden koneasennus-, tarkastus- ja testaustyöt. Lisäksi eduksi katsotaan sähkö- ja automaatioasentajan taidot sekä hitsaus-, koneistus-, pneumatiikka- ja hydrauliikkataidot.

Yhtiöllä ovat normaalia laajemmat työterveys- ja henkilöstöedut.

Hakuaika on 15.10.2016 saakka. Lisätietoja antaa huollon työnjohtaja Jarmo Körkkö hakuaikana tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12–15 puh. 0207 130 314.

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si 15.10.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@sarkanniemi.fi (viestin otsake: Koneasentajan hakemus).