Tule viihtymään uudelle Pelitorille!

Särkänniemen keskellä sijaitseva Pelitori on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Viisi lasten suosikkilaitetta on löytänyt huvipuistopelien rinnalta uuden kodin ja saanut kavereikseen herkku- ja ruokapisteitä. Perinteikäs Possujuna on päässyt paraatipaikalle, ja koko perheen suosikki Karamelli-karuselli pyörittää niin isot kuin pienetkin huvittelijat huvipuistotunnelmaan. Pelitorin tunnelmassa yhdistyvät perinteikäs tivolimaisuus ja värikäs markkinameininki. Pelitorilla viihtyy koko perhe!

Pelit Särkänniemessä

Kesäkaudella voi hurjista laiteajeluista pitää taukoa pelaamalla Särkänniemen lukuisia huvipuistopelejä, joissa onnettaren suosio ja tarkka heittokäsi ratkaisevat lopputuloksen. Suurin osa peleistä sijaitsee Pelitorilla tai sen läheisyydestä.

Pelikan pelihallista löytyy videosimulaattoreita ja muita ajanvieteautomaatteja. Lisäksi erilaisia automaatteja sekä taito- ja voimapelejä on sijoitettuna ympäri Särkänniemen aluetta.

Yksittäisen huvipuistopelikerran hinta on 2-3 €. Kaikkein pelinhimoisimmille on tarjolla pelipaketti jolla pääsee pelaamaan useampaankin otteeseen!

Pelipaketit

Lipukkeet voi vaikka jakaa perheen tai kaveriporukan kesken ja katsoa, millainen yhteissaalis koitoksista kertyy. Pelipaketit ovat myynnissä lipunmyynnissä sekä kaikilla peleillä Särkänniemen kesäkaudella.

Pelipaketti 10 € (sis. 6 pelikertaa)

 

Huvipuistopeli, Särkänniemi

Pelitorin pelit

Dumle-ruletti

Rulettimaisessa onnenpelissä saat pienellä tuurilla suusi makeaksi Fazerin namuista. Pääpalkintona jättiboxi Dumleja!

Stinky Feet

Stinky Feet -pelissä pääset suihkuttamaan kaverit kumoon. Jos tarkkuutta ja peli-intoa piisaa pidempään, saat koko kojun kynittyä putipuhtaaksi palkinnoista!

Myyrätälli

Kautta maailman suosittu ryhmäpeli tarjoaa jännitystä ja toimintaa! Mätki myyriä sydämesi kyllyydestä ja saatat pian lyödä ystäväsi ällikällä jättipalkintosi kanssa.

Narunveto

Et voi kävellä ohi! Toinen toistaan hauskemmat palkinnot odottavat narujen päissä noutajaansa. Voitonriemun saat kokea jokaisella kiskaisulla!

Delfiinipeli

Kestosuosikki, jonka kilpailuhenkinen tunnelma saattaa liimata sinut penkkiin pidemmäksikin aikaa. Testatkaa vaikka perheen kesken tai kaveriporukalla, kenen delfiinillä on pyrstössään paras potku.

Tutti Frutti Air Ball

Ilmassa leijuvat pallot suorastaan huutavat sinua sinkoamaan ne paikoiltaan. Vakaa käsi ja tiukat hermot ovat valttia, kun napsit makeita palkintoja toisensa perään.

Heittopelit: Kyyrinkula, Peikkopallo ja Säkälätty

Vanhan ajan heittopeleissä testaat taitojasi renkaan-, pallon- tai frisbeenheitossa. Tässä erottuvat edukseen todelliset taiturit, jotka kahmivat hienot palkinnot.

Muualla sijaitsevat pelit

Koiramäen narunveto

Särkänniemen Koiramäestä löytyy kaikkea kivaa mm. hauska Koiramäen narunveto. Kokeile onneasi ja katso, mikä kiva yllätys narun päästä löytyy!

Pig Popper

Maailman ensimmäisessä ja ainoassa Angry Birds -teemaisessa Pig Popper -pelissä on ajoitus valttia. Painokkaalla pomputtamisella kesytät Angry Birds –pehmon tai repullisen possumaisia makeisia matkaasi.

Ankkalampi

Ota onkeesi se oikea vonkale Angry Birds Landin Ankkalammesta! Jokaisella kerralla koukkuun tarttuu jotain kivaa – hyvällä tuurilla mahtava pääpalkinto.

Ankkalampi, Särkänniemi, huvipuisto