Koiramäen eläinpuisto – satumaatila kaupungin sydämessä

Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuva eläinpuisto houkuttelee leikkimään

Koiramäen eläinpuistossa saa tehdä ja touhuta, leikkiä ja koskea. Koiramäen asukkaat, kuten Fiina-emäntä, Tuomas-renki sekä lapset Elsa ja Kille, puuhailevat päivän mittaan monenlaista, ja he ottavat mielellään vieraatkin mukaan touhuihinsa. Oletkos ennen nähnyt, kuinka minipossu auttaa aarrejahdissa? Haluaisitko tulla mukaan hakemaan munia kanalasta? Koiramäen väen lisäksi tapaat täällä lempeät villasiat Mantan ja Maurixin, touhukkaat minipossut Maisan ja Pipsan, herttaiset koiranpennut, hullunkurisen alpakkaperheen ja paljon muita eläinystäviä. Käpälämäestä löytyy myös hurja Drakkulan linna, joka onkin hauska kiipeilyteline. Linnan edustalla voi törmätä jopa itse Kreivi Drakkulaan, joka kyydittää lapsia hurjan Merirosvolaivan kyydissä.

Tänä kesänä Koiramäen eläinpuistossa nostetaan ankkurit ylös ja purjehditaan kaukaisille vesille. Lähde Elsan, Killen ja vanhan merikapteeni Henriksonin mukaan jännittävälle seikkailulle Karibianmerelle. Hiiohoi, kaikki maakravut ja laivakoirat! Tule katsomaan Koiramäen Tassuteatteriin näytelmää Kapteeni Henriksonin meriseikkailu. Näytelmää esitetään useita kertoja päivässä, ja päiväkohtaiset esitysajat voi tarkistaa Koiramäen päiväohjelmasta.

Tämän kesän uutuuspuuha on hauska Aarreseikkailu, jonka voit suorittaa omaan tahtiisi! Aarreseikkailupaketti on myynnissä Tropin & Nekun Apteekissa hintaan 8,90 €. Aarreseikkailussa pienet merirosvot pääsevät tarttumaan miekkoihinsa ja etsimään mystisen aarrekartan avulla toinen toistaan jännittävämpiä aarteita Koiramäen eläinpuistosta. Matkan varrella tapaat monia Koiramäen hahmoja. Löydätkö sinä kaikki mahtavat aarteet?

Alasivuilla voit tutustua paremmin Koiramäen eläimiin, tapahtumiin ja leikkipaikkoihin.

Vietä koko päivä Koiramäessä tai vieraile osana Särkänniemen huvittelupäivää!

Liput Koiramäen eläinpuistoon sekä Elämyspaketit kokonaiseen huvittelupäivään Särkänniemessä ostat kätevästi ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta tai Ticketmasterilta. Liput Koiramäkeen saa todella edulliseen hintaan koko kesän ajan Plussa-korttietuna Särkänniemen verkkokaupasta. Alle 3-vuotiaat vierailevat Koiramäessä ilmaiseksi.

Koiramäen eläinpuiston alennuskampanja – sisäänpääsy nyt vain 7,50 €

Koiramäen eläinpuiston alennuskampanjan aikana 14.–27.8. Koiramäen sisäänpääsy on tarjolla kaikille alennettuun hintaan vain 7,50 €. Osta lippusi täältä!