Rekisteriseloste

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen.

Rekisterinpitäjän nimi ja osoite
Tampereen Särkänniemi Oy
Särkänniemi
33230 Tampere
Puh:  0207 130 200

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Tanja Hämäläinen
Tampereen Särkänniemi Oy
33230 Tampere
Puh:  0207 130 219
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sarkanniemi.fi

Rekisterin nimi
Tampereen Särkänniemi Oy asiakasrekisteri

Tietojen käyttötarkoitus
Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Tampereen Särkänniemi Oy:n ja asiakkaan välisen suhteen hoito ja ylläpito. Käyttäjä/jäsenrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään tiedottamiseen, markkinointiin, asiakassuhteiden- ja yhteydenottojen hoitamiseen sekä muihin asiakassuhteen ylläpitoon liittyviin tarkoituksiin. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuu henkilötietolain 8 §:ään.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa sähköisesti tai manuaalisesti rekisterinpitäjälle.

Tietojen oikeellisuus ja rekisteröidyn oikeudet
Tietojen oikeellisuutta ei tarkisteta. Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa rekisteriin itsestään kirjatut tiedot. Pyyntö tietojen tarkistamiseksi tulee toimittaa rekisterinpitäjälle henkilökohtaisesti kirjallisena tai sähköpostitse. Rekisterinpitäjällä on oikeus tarkistaa pyynnön esittäjän henkilöllisyys ennen tietojen luovuttamista. Rekisteröity voi kieltää rekisterinpitäjää käyttämästä häntä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia, markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Tiedon korjaaminen
Rekisterinpitäjä voi oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä poistaa, oikaista tai täydentää rekisterissä olevan vanhentuneen, virheellisen, tarpeettoman tai puutteellisen tiedon. Rekisteröidyn tulee toimittaa edellä mainittu pyyntö henkilökohtaisesti kirjallisena tai sähköpostitse rekisterinpitäjälle.

Rekisterin tietosisältö
Tampereen Särkänniemi Oy asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
* etunimi
* sukunimi
* sähköpostiosoite
* asiakkaan mahdollisesti antama puhelinnumero
* asiakkaan mahdollisesti antama tieto työnantajaorganisaatiosta

Tietojen luovutus
Tampereen Särkänniemi ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin suojaus
Käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän tietotekniseen järjestelmään. Järjestelmä on suojattu ja siihen sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöä. Rekisterin tietoja pääsevät käyttämään vain ennalta määrätyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin hallintaa yksittäisten asiakkaiden osalta ei ole suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Siten kuka tahansa, joka kirjoittaa asiakkaan identifioivan sähköpostiosoitteen uutiskirjeen tilauksen muutoslomakkeelle, pääsee katsomaan tämän rekisteritiedot, muuttamaan ja poistamaan niitä. Asiakastiedot poistuvat rekisteristä heti, kun ne poistetaan peruuttamalla uutiskirjeen tilaus. Rekisterin tallennettuja henkilötietoja ei ole säädetty salassa pidettäviksi.

Evästeet
Käytämme evästeitä (cookies) Särkänniemen internetsivulla ja verkkokaupassa. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivu tallentaa tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimelle käydessäsi sivulla. Käytämme evästeitä sivuston käytön analysointiin  (Google Analytics), mainonnan kohdentamiseen ja mainonnan toimivuuden seuraamiseen digitaalisissa medioissa esim. hakukoneissa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Evästeitä ei luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle.

Käyttämällä Särkänniemen verkkosivustoa hyväksyt evästeiden edellä kuvatun käytön. Voit välttää evästeiden käytön muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.