Herkkukioskit

Kun viettää kesän parasta päivää Särkänniemessä, on tärkeä muistaa herkutella riittävästi. Särkänniemen kioskit tarjoilevat onneksi kaikkea mitä herkutella saattaa: pehmiksiä, jäätelöitä, hattaroita, popcorneja, karamelleja, limsaa… Kioskeja löytyy alueen joka kolkasta!

Hurtan Hattara & Tötterö

Koiramäen Käpälämäessä, ihan Drakkulan linnan tuntumassa tuulimyllyn katveessa palvelee ihastuttava pieni herkkukioski. Hurtan Hattarasta & Tötteröstä löydät herkulliset pehmisannokset, kuten Pipsa- ja Maurix-jäätelöannokset. Lisäksi sieltä saa hattaroita ja metrilakuja, joita kelpaa maistella vaikkapa Koiramäen eläimiä katsellessa. Vuff!

Peliherkku

Uudistuneella Pelitorilla Peliherkku-kioski tarjoilee kaikki parhaat huvipuistoherkut ihan hauskanpidon ytimessä. Peliherkusta löydät pehmikset, hattarat, popcornit, slush-jäähilejuomat ja limut. Nam!

Torikahvila

Niinikään Pelitorin kupeessa palvelevassa Torikahvilassa voit nauttia kuumasta kahvista, teestä tai kaakaosta. Mikä mainio paikka vanhemmille rauhoittua hetkeksi ja seurata samalla pikkuväen hurvittelua! Täältä saat myös ihanat smoothiet ja muut kylmät juomat. Tarjolla on aina makeita ja suolaisia maittavia purtavia, ja kesäaikaan Torikahvilasta löytyy myös raikkaita salaatteja.

Koskiaukion kioski

Pääportin tuntumassa Koskiaukiolla on tarjolla herkkuja jokaiseen makuun. Hattaraa, makeisia, popcorneja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Koskiaukion kioski on avoinna aina huvilaitteiden aukioloaikana, aamusta iltaan.

Koskiaukion jäätelökioski

Pääportin luota saat helposti ihanat jäätelöherkut. Jäätelökioskista löydät erilaisia pehmisannoksia moneen makuun.

Trombikioski

Trombi-vuoristoradan lähistöllä ovat myynnissä hattarat ja popcornit sekä jäähilejuomat.

Jädex

Highway-alueen sydämessä sijaitseva Jädex-jäätelökioski palvelee makeannälkäisiä. Maista kesän uutuustuotetta Hype Scream -mättöannosta, joka sisältää mm. pehmistä, popcorneja, donitseja, karkkia ja herkullista kastiketta.

Red Bird Sweet

Angry Birds Landin herkkukioski tarjoaa makeat hattarat ja viileät jäätelöt sekä pehmikset. Suolaisen pikkunälän karkottavat juuri poksahtaneet popcornit.

Koskiaukion laku, Pelitorin laku ja Lakulaari

Sekä pääportin tuntumassa, High Voltage -laitteen vieressä että Pelitorilla sijaitsevat metrilakupisteet ovat keskittyneet yhteen, äärettömän olennaiseen tuotteeseen. Metrilakuvalikoima on niin huikea, että valinnanvaikeus iskee varmasti!