Ravintolat, pelit ja myymälät

Vauhdikkaan huvittelun vastapainoksi löydät Särkänniemestä monia maistuvia ruokapaikkoja niin pizzan, hampurilaisten, kotiruoan, street foodin kuin Ravintola Näsinneulan vivahteikkaiden makujen ystäville. Herkkuhampaan kolotukseen auttavat metkat metrilakut, jännät jäähilejuomat ja hassut hattarat. Ihanista leivonnaisista ja kupposesta kahvia voit nauttia vaikkapa Koiramäen eläinpuiston vanhan ajan tunnelmaa henkivässä Kahvila von Guggelböössä, Pelitorin Torikahvilassa tai yläilmoissa Näsinneulan Kahvila Pilvessä. Särkänniemen parhaat herkkuvohvelit paistaa ja tarjoilee Voffelikulma.

Tänä kesänä huvipuiston ravintolat, kioskit ja kahvilat tarjoavat monipuolisesti erilaisia kasvisvaihtoehtoja. Vegaanipurilainen, vegedog, falafelranskalaiset, kasvispizza sekä sekä runsas salaattibuffa vievät isonkin nälän. Porkkanan ja mangon makuja yhdistävä Vegepops-jäätelö kruunaa aterian kuin aterian! Valikoimistamme löytyy myös monia gluteenittomia vaihtoehtoja.

Plussa-asiakkaana saat Särkänniemen ruokapaikoissa lukuisia etuja. Tarkista edut täältä.

Kesäkaudella voi hurjista laiteajeluista pitää taukoa pelaamalla Särkänniemen lukuisia huvipuistopelejä, joissa onnettaren suosio ja tarkka heittokäsi ratkaisevat lopputuloksen. Suurin osa peleistä sijaitsee Pelitorilla tai sen läheisyydestä. Särkänniemi-päivä huipentuu erilaisissa myymälöissämme, joista voit ostaa herkkuja ja matkamuistoja kotiin viemisiksi.