Lasten Sunnuntait Särkänniemessä

Heinäkuussa Särkänniemessä vietetään riemastuttavia Lasten Sunnuntai -esityksiä aina sunnuntaisin klo 13 ja klo 15 huvipuiston päälavalla.

Su 2.7. Lasten Sunnuntai: klo 13 & 15 Katti Matikainen & Nakkirakki

Esitys koostuu Pyynikin kesäteatterissa kesällä esitettävän Katti Matikainen ja mauahtava Suomi -näytelmän teemasta johdetuista tarinoista sekä kaverusten yhteisistä kommelluksista matkan varrella. Näytelmä perustuu saman nimiseen lastenkirjaan. Katti Matikainen ja Nakkirakki myös jalkautuvat sanomaan tassupäivää yleisön joukkoon.

Su 9.7. Lasten Sunnuntai: klo 13 & 15 Mimi ja Kuku

Lastenmusiikkiteatteriduo Mimin & Kukun kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun ja mielikuvituksen aktivoiminen. Lapsi pääsee itse osallistumaan esityksen kulkuun, mikä takaa sen että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä. Esitykset sisältävät PALJON musiikkia ja käsittelevät päivänpolttavia aiheita kiusaamisesta ja suvaitsevaisuudesta kestävään kehitykseen. Kaikki esityksissä käytettävä musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Käsikirjoitus ja ideointi ovat Mimin ja Kukun.

Su 16.7. Lasten Sunnuntai: klo 13 & 15 Muumien Viidakkoseikkailu

Muumilasten jännittävän kutkuttava viidakkoseikkailu vie katsojat mukanaan tropiikin yllätysten pariin. Jänistävätkö Muumipeikko ja Niiskuneiti Pikku Myyn syöksyessä syvälle viidakon syövereihin? Mitä viidakossa voi sattua ja löytävätkö Muumit enää takaisin Muumitaloon?  Kokonaisuudessaan noin 25 minuuttia kestävä villi esitys sisältää yleisöä osallistavaa toimintaa, musiikkiteatteria, mukaansa tempaavaa tanssia ja tietenkin Naantalin Muumimaailmasta tuttujen hahmojen tapaamista.

Su 23.7. Lasten Sunnuntai: klo 13 & 15 Riesa-Pelle

Riesa-pelle on hauskuuttanut lapsia Särkänniemessä jo useita vuosia ja kuuluu monen kesäperinteeseen. Riesa-pelle onkin toivotuimpia esiintyjiämme! Esiintymisten välillä Riesa-pellen voi tavata alueelta ajelemassa yksipyöräisellään.

Su 30.7. Lasten Sunnuntai: klo 15 & 17 Maltti ja Valtti (Huom. muuttuneet esitysajat!)

Maltin ja Valtin live-esitys käsittelee hahmoille ominaisella fyysisen komiikan keinoilla tärkeitä asioita, kuten liikenneturvallisuutta, ystävyyttä ja terveellisiä elämäntapoja. Esityksissä on mukana kaksikon omaa musiikkituotantoa. Esitettäviä kappaleita ovat mm. Homma hanskassa, Synttärijuhlat, Karies, karies sekä Matka mummolaan.