Särkänniemen Komediakeskiviikot ovat jälleen täällä!

Viime vuonna suursuosion saaneet Särkänniemen Komediakeskiviikot saapuvat jälleen ilahduttamaan naurunnälkäisiä huvittelijoita! Komediakeskiviikot tarjoavat tänä vuonna komiikkaa niin stand upin kuin laulun muodossa. Esitykset alkavat klo 18.30. Esiintymispaikkana toimii Särkänniemen uusi Food & Drinks -maisematerassi Hype Squaren kupeessa. Sisäänpääsy huvipuiston alueelle ja keikoille on ilmainen.

23.8. Kalevauva.fi

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka ohjelmisto on kerätty suoraan kansan suusta – vauva.fi-foorumilta. Kappaleiden sanoitukset ovat napattu tältä internetin suositulta keskustelupalstalta ja sävelletty yhtyeen toimesta tunnelman mukaiseksi.

Kalevauva.fi antaa nettikansan syville riville kauniin äänen, yhtyeen sulosävelten säestämänä vauvafoorumin kommentit näyttäytyvät aivan uudessa valossa. Helsingin sanomat tituleerasi Kalevauvaa “kesän 2016 ehkä puhutuimmaksi bändiksi” ja yhtyettä onkin haastateltu eri medioissa aina Ylen Aamu-tv:stä Iltasanomiin ja Radio rockista Iltalehteen.

Food_3