Osta jo nyt – huvittele edullisimmin!

Kesän liput ovat myynnissä Särkänniemen verkkokaupassa tuntuvin ennakkoalennuksin! Osta heti, huvittele vaikka heinäkuussa. Liput voit siis käyttää haluamanasi päivänä Särkänniemen kesäkauden 2017 aikana. Mitä aiemmin ostat liput ennakkoon, sitä edullisempaan hintaan ne saat.

Sisäänpääsy huvipuiston alueelle on maksuton!

Huvipuistorannekkeella huvilaitteisiin!

Huvipuistoranneke alle 120 cm tai yli 60-vuotiaat
Verkkokauppahinta tänään 30 €, osta tästä! | Paikan päältä 33 €
Huvipuistoranneke yli 120 cm
Verkkokauppahinta tänään 37 €, osta tästä! | Paikan päältä 39 €
Huvipuistorannekkeeseen sisältyvät kaikki Särkänniemen huvilaitteet pituusrajat huomioiden. Alle 3-vuotiaat pääsevät huvilaitteisiin veloituksetta. 

Paras diili: Elämyspaketilla kaikki Särkänniemen huvit!

Elämyspaketti alle 120 cm tai yli 60-vuotiaat
Verkkokauppahinta tänään 33 €, osta tästä! | Paikan päältä 39 €
Elämyspaketti yli 120 cm
Verkkokauppahinta tänään 40 €, osta tästä! | Paikan päältä 45 €
Elämyspakettiin sisältyvät huvilaitteet, Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneula. Alle 3-vuotiaat pääsevät huvilaitteisiin ja Särkänniemen kohteisiin veloituksetta. 

SuperPark Särkänniemi ja Sara Hildénin taidemuseo eivät sisälly Särkänniemen lipputuotteisiin. Yli 60-vuotiaiden on varauduttava todistamaan ikänsä.

Särkänniemen verkkokaupan hintalupaus: Mitä aiemmin ostat ennakkoon, sitä edullisemmin huvittelet!

Osta tänään Särkänniemen verkkokaupasta, saat edullisimmin. Huvipuistoranneke ja Elämyspaketti ovat edullisimmillaan tänään, eli ne eivät ole saatavilla Särkänniemen verkkokaupasta edullisemmin myöhemmin kesäkauden 2017 aikana. Osta siis jo nyt, rannekkeet ovat käytettävissä valitsemanasi päivänä koko kesän! *

* Särkänniemen Hintalupauksen käytännöt: Hyvitämme hintojen erotuksen käyttämätöntä (ranteeseen kiinnittämätöntä) lippua ja ostokuittia vastaan, jos Huvipuistorannekkeen tai Elämyspaketin verkkokauppahinta on halvempi myöhemmin. Verkkokauppahinnat nousevat portaittain kauden aikana. Särkänniemestä paikan päältä ostettaessa liput ovat saman hintaisia koko kesän ajan. Tarjous ei koske ryhmämyytyjä tai yrityslippuja, Iltarannekkeita eikä alennuskoodeilla saatavia erityisalennuksia. Myytyjä lippuja ei lunasteta takaisin. Liput ovat voimassa Särkänniemen aukiolopäivinä.

Viikinkilaiva, huvipuisto, Särkänniemi

Muut lipputuotteet

Iltaranneke alle 120 cm tai yli 60-vuotiaat
Myynnissä ainoastaan paikan päältä 23 €
Iltaranneke yli 120 cm
Myynnissä ainoastaan paikan päältä 29 € 
Iltaranneke on Huvipuistoranneke, joka on myynnissä päivittäin klo 17 alkaen. Sillä pääsee huvilaitteisiin.
Elokuun iltaviikoilla ma–pe 14.–25.8. Iltaranneke on voimassa koko päivän (laitteet avoinna klo 15 alkaen) ja käy myös Koiramäen eläinpuistoon, Akvaarioon, Planetaarioon ja Näsinneulaan. Osta elokuun iltaranneke tästä.

Seuraavan päivän Elämyspaketti alle 120 cm tai yli 120 cm
Myynnissä ainostaan paikan päältä 12 € 
Osta Seuraavan Päivän Elämyspaketti poistuessasi huvipuistosta. Vaihda vanha Huvipuistoranneke tai Elämyspaketti uuteen lipunmyynnissä.

Kahden Päivän Elämyspaketti alle 120 cm tai yli 60-vuotiaat
Myynnissä ainoastaan verkkokaupassa 49 €, osta tästä!
Kahden Päivän Elämyspaketti yli 120 cm
Myynnissä ainoastaan verkkokaupassa 55 €, osta tästä!
Kahden Päivän Elämyspakettiin sisältyvät huvilaitteet, Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario ja Näsinneula kahdeksi päiväksi. Alle 3-vuotiaat pääsevät huvilaitteisiin ja Särkänniemen kohteisiin veloituksetta.

Särkänniemen Kesäkausari

Kaikkein kätevimmin huvittelu Särkänniemessä hoituu koko kesän kattavalla kausikortilla. Jos suunnittelet käyväsi Särkänniemessä kolmekin kertaa kesän aikana, kannattaa hankkia Kesäkausari! Osta omasi Särkänniemen verkkokaupasta hintaan 119 € (norm. 129 €) ja hauskuus voi alkaa!

Pääsyliput

Koiramäki-lippu 15,90 €, Osta tästä!
Liput Koiramäen eläinpuistoon saa todella edulliseen hintaan koko kesän ajan Plussa-korttietuna Särkänniemen verkkokaupasta 13,90 € (norm. 15,90 €).  Edun saa Särkänniemen verkkokaupasta koodilla KOIRAMAKIPLUSSA. Etu on voimassa 9.9.2017 asti.

Planetaariolippu 9,90 €
Akvaariolippu 12,90 €
Näsinneula-lippu 5,90 €
Laiteliput 7,90 €
Rannekkeen ostajalle 1 kohde 4 €
Huvipuistorannekkeen päivittäminen Elämyspaketiksi 6 €

SuperPark Särkänniemi, päivälippu 19 €
Saman päivän Särkänniemen rannekkeella tai kausikortilla SuperPark 12 €
SuperParkin liput ovat myynnissä SuperParkin sisällä olevassa lipunmyynnissä, lippuja SuperParkiin ei voi ostaa Särkänniemen lipunmyynneistä. 

Ilmaiset huvit

Alle 3-vuotiaiden pääsy laitteisiin ja kohteisiin (pl. Planetaario) 0 €
Angry Birds Land -leikkipuisto 0 €
Sisäänpääsy huvipuiston alueelle 0 €

Lahjakortit

Yllätä ystäväsi Särkänniemen lahjakortilla!

Särkänniemen lahjakortti on huippuhauska lahjaidea ystävälle tai vaikka yhteistyökumppanille. Euromääräisellä lahjakortilla voi tehdä ostoksia Särkänniemen lipunmyynnissä, myyntipisteissä ja ravintoloissa. Lahjakortilla voit tarjota läheisellesi myös unohtumattoman ruokaelämyksen arjen yläpuolella Ravintola Näsinneulassa. Lahjakortin voi ostaa paikan päältä Särkänniemen lipunmyynneistä tai verkkokaupasta.

Särkänniemen liput ennakkoon edullisesti myös Ticketmasterista

Ticketmasterin verkkokauppa sekä toimipisteet ympäri Suomen myyvät ennakkoon edullisesti Särkänniemen Huvipuistorannekkeita, Elämyspaketteja sekä Koiramäen eläinpuiston lippuja.