Ikivireät päivät Näsinneulan juurella

Sara Hildénin taidemuseo, SuperPark ja Särkänniemi järjestävät yhteistyössä vuoden 2017 alussa kuukausittain ikivireille asiakkaille suunnatun päivän, jolloin ikäihmisille on tarjolla monipuolisesti liikunnallista ja kulttuurista ohjelmaa Särkänniemen alueella.

Alkuvuonna 2017 kolme erillistä Särkänniemen alueella toimivaa yritystä, Sara Hildénin taidemuseo, SuperPark ja Särkänniemi yhdistävät voimansa ja järjestävät Ikivireän päivän, jonka aikana ikäihmiset pääsevät nauttimaan alueen kaikenikäisille sopivasta tarjonnasta huomattavasti tavallista edullisempaan hintaan. Ikivireät päivät järjestetään 12. tammikuuta, 16. helmikuuta ja 16. maaliskuuta, jolloin senioreilla on mahdollisuus viettää Näsinneulan juurella vaikka koko päivä.

Aamu SuperParkissa

Ikivireän päivän voi aloittaa vaikkapa SuperParkissa, johon seniorit saavat noina päivinä liput 9 € hintaan klo 10–13 (norm. 19 €). Lippu sisältää kaikki SuperParkin aktiviteetit, kuten polkuautoradat, liukumäet, peliareenan, palloilulajit, vaahtomuovialtaan, scootti- ja skeittiparkin sekä trampoliinit. Ohjaajat opastavat asiakkaita välineiden turvallisessa käytössä ja ohjaavat kaikenkuntoisia asiakkaita hauskanpidossa.

Sara Hildénin taidemuseon taidetorstait

Sara Hildénin taidemuseo on avoinna klo 10–18. Taidetorstaina eläkeläiset ja työttömät pääsevät sisään 2 € hintaan (norm. 4 €). Tammikuun Ikivireänä päivänä esillä on monipuolinen Elävä kokoelma, ja helmi-maaliskuussa Jarmo Mäkilän näyttely, joka esittelee taiteilijan teoksia 1970-luvulta tähän päivään.

Näsinneulaan, Akvaarioon ja Planetaarioon alennuksella

Särkänniemi tarjoaa ikäihmisille elämyksiä Näsinneulan rakennuksessa, jossa seniorit pääsevät Ikivireinä päivinä vierailemaan Akvaariossa, Planetaariossa ja Näsinneulassa yhteishintaan 10 € (norm. 19,90 €). Yksittäin vierailu pinnan alla Akvaariossa tai avaruuden ihmeitä tiirailemassa Planetaariossa maksaa 5 € (norm. 10,90–12,90 €) ja Näsinneulassa 3 € (norm. 4,90 €).  Akvaario ja Näsinneula ovat avoinna klo 11–21, ja Planetaario-näytös pidetään kerran päivässä klo 12.

Ruokailut ja kahvit mukavasti

Nälkäiseksikään Särkänniemessä ei tarvitse jäädä, vaan Maisemaravintola Välke Näsinneulan juurella tarjoilee maukasta noutopöytälounasta, joka on tarjolla alennettuun hintaan 8,50 € (norm. 10,50 €). Sekä SuperParkissa että Sara Hildénin taidemuseossa palvelee myös kahvila.

Osallistu kaikkiin Ikivireät päivän aktiviteetteihin tai valitse oma suosikkisi. Liput ovat ostettavissa helposti erikseen: SuperParkin liput SuperParkista, taidemuseon liput taidemuseosta ja Särkänniemen liput Näsinneulan ala-aulan lipunmyynnistä. Tarjoukset ovat voimassa Ikivireät päivinä 12. tammikuuta, 16. helmikuuta ja 16. maaliskuuta 2017.

Lue lisää Sara Hildénin taidemuseon näyttelyistä, SuperParkin aktiviteeteista ja Särkänniemen kohteista.