Tänään
Sää
Web-kamera
Huvilaitteet ja Angry Birds Land
11.00 - 18.00
Koiramäki
11.00 - 18.00
Delfinaario-näytökset
12, 13.30, 15, 16.30
Planetaario-näytökset
12.00 - 17.00
Akvaario
11.00 - 18.00
Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Huvimaja
11.00 - 18.00
5D-Kauhukino
11.00 - 18.00

Katso kaikki aukioloajat

Ajo-ohjeet ja pysäköinti

Särkänniemen sijainti kartalla ja GPS-paikannus

GPS-paikannusta varten Särkänniemen osoite on Laiturikatu 1. Katso Särkänniemen sijainti Tampereen kaupungin karttapalvelun avulla

Pysäköinti huvilaitteiden ollessa avoinna

Rantaväylän tunnelityömaan vuoksi Särkänniemestä ei löydy pysäköintitilaa kaikille asiakkaille. Toivommekin, että mahdollisimman moni paikkakuntalainen saapuisi paikalle julkisilla liikennevälineillä tai kävellen. Jos Särkänniemen lähellä oleva parkki on täynnä, niin autoilijat ohjataan P-Hämpin Kaupunkiparkkiin, josta on suora bussikuljetus Särkänniemeen. 

Pysäköinti P-Hämpissä

Särkäniemen asiakkaat pysäköivät Tampereen keskustassa P-Hämpin Kaupunkiparkissa 10 € päivähintaan. Parkkimaksu on autokohtainen ja sisältää kuljetuksen Särkänniemeen. Särkänniemen pysäköijät ohjataan Tullinrampin kautta (Ratapihankatu 39 C) olevan sisäänkäynnin kautta sisään.

Nopein reitti Hämpin parkkiin kulkee Kekkosentietä pitkin Neste Oilin rampin ja Pohjolankadun kautta Ratapihankadulle. Suosittelemme päivällä saapuvia asiakkaita ajamaan suoraan P-hämppiin kiertämättä Särkänniemen kautta.

Katso kartta P-Hämpin Kaupunkiparkkiin tästä.

Parkkilipuke on otettava autosta mukaan, jotta bussinkuljettaja voi aktivoida lipukkeen ja erikois-hinnan. Parkkibussien lähtöpaikka on opastettu parkkiluolassa selkein opastein, bussi lähtee Tullinportaan yläpäässä sisäänkäyntien luota. Pysäköintitalolta on maksuton bussikuljetus Särkänniemeen. Särkänniemen erikoishinta aktivoidaan leimaamalla lipuke parkkibussissa tai Särkänniemessä. Erikoishinta sisältää 18 tuntia parkkiaikaa, ja tämän jälkeen veloitus jatkuu pysäköintitalon normitaksalla.

Bussi pysähtyy tarvittaessa myös Rautatieaseman, Keskustorin ja Tuulensuun pysäkeillä. Linjan numero on 100.

P-Hämppi on avoina kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Ajoneuvojen maksimikorkeus pysäköintitaloon on 230 cm. Ei perävaunuja. Ovet P-Hämppiin ovat aina lukittuina. Portaisiin pääsee pysäköintilipukkeella. Ongelmatilanteissa paina Valvomo-pikapuhelinpainiketta.
Lisätietoja: http://www.finnpark.fi/parkisto/etusivu/

Pysäköinti lähiparkissa

Särkänniemen läheisyydessä on joitakin parkkipaikkoja ja niiden täyttyessä pysäköinti ohjataan P-Hämppiin. Lähiparkin parkkimaksu on 10 € ja se lunastetaan Särkänniemen lipunmyynneistä lipputuotteen oston yhteydessä. Parkkilippu tarkistetaan pois lähtiessä.

Sara Hildenin museolle tulijoiden pysäköinti

Museon pihassa on  asiakaspaikkoja, joihin vaadittavan pysäköintiluvan saa museon kassalta
pääsymaksun suorittamisen yhteydessä.  Kaupungin pysäköinninvalvojat kiertävät alueella ja pysäköintiluvattomat autot sakotetaan.

Mikäli nämä paikat ovat täynnä, niin pysäköinti Särkänniemen lähiparkissa maksaa 10 euroa, ja maksu suoritetaan Särkänniemen lippukassoille. Lähiparkin täyttyessä autoilijat ohjataan P-Hämppiin (pysäköintimaksu 10 euroa/päivä), josta on maksuton linja-autokuljetus Särkänniemeen. 

Pysäköinti huvilaitteiden ollessa suljettuna

Huvilaitteiden ollessa suljettuna on pysäköinti Särkänniemessä maksutonta. 

Sara Hildenin museolle tulijoiden pysäköinti

Museon pihassa on  asiakaspaikkoja, joihin vaadittavan pysäköintiluvan saa museon kassalta
pääsymaksun suorittamisen yhteydessä.  Kaupungin pysäköinninvalvojat kiertävät alueella ja pysäköintiluvattomat autot sakotetaan.