Tänään
Sää
Web-kamera
Delfinaario-näytökset suljettu
Planetaario-näytökset suljettu
Akvaario suljettu
Näsinneula 11-23.30
Ravintola Näsinneula 11-23.30
Sara Hildénin taidemuseo suljettu
Huvilaitteet ja Angry Birds Land suljettu
Koiramäki suljettu

Katso kaikki aukioloajat

Ajo-ohjeet ja pysäköinti

Särkänniemen sijainti kartalla ja GPS-paikannus

GPS-paikannusta varten Särkänniemen osoite on Laiturikatu 1. Katso Särkänniemen sijainti Tampereen kaupungin karttapalvelun avulla

Särkänniemen pysäköintijärjestelyt

Pysäköinti huvilaitteiden ollessa avoinna

Autoilijoiden on hyvä huomata, että rantaväylän tunnelityömaan vuoksi Särkänniemestä ei löydy tänä kesänä pysäköintitilaa kaikille asiakkaille.

Toivommekin, että mahdollisimman moni paikkakuntalainen saapuisi paikalle julkisilla liikennevälineillä tai kävellen. Jos Särkänniemen lähellä oleva parkki on täynnä, niin autoilijat ohjataan P-Hämpin pysäköintiluolaan, josta on suora bussikuljetus Särkänniemeen. Päivittäinen bussikuljetus tarjotaan 10.8. asti, mutta myös sen jälkeen on viikonloppuja, jolloin pysäköinti P-Hämpissä on käytössä.

Pysäköinti P-Hämpissä

Särkäniemen lähiparkkipaikkojen täytyttyä pysäköinti järjestetään Tampereen keskustassa P-Hämpin pysäköintiluolassa 10 € päivähintaan. Särkänniemen pysäköijät ohjataan Tullinrampin kautta (Ratapihankatu 39 C) olevan sisäänkäynnin kautta sisään.

Kulku Särkänniemestä P-Hämppiin on vaikeutunut tunnelityömaan vuoksi. Edelleen nopein reitti kulkee Rantaväylää pitkin Kalevan rampin ja Tammelan puistotien kautta Ratapihankadulle. Suosittelemme päivällä saapuvia asiakkaita ajamaan suoraan P-hämppiin kiertämättä Särkänniemen kautta.

Katso ajo-ohje Särkänniemestä P-Hämppiin tästä.

Parkkilipuke on otettava autosta mukaan, jotta bussinkuljettaja voi aktivoida lipukkeen ja erikois-hinnan. Parkkibussien lähtöpaikka on opastettu parkkiluolassa selkein opastein, bussi lähtee Tullinportaan yläpäässä sisäänkäyntien luota. Pysäköintitalolta on maksuton bussikuljetus Särkänniemeen. Särkänniemen erikoishinta aktivoidaan leimaamalla lipuke parkkibussissa tai Särkänniemessä. Erikoishinta sisältää 18 tuntia parkkiaikaa, ja tämän jälkeen veloitus jatkuu pysäköintitalon normitaksalla.

Bussit eivät pysähdy muilla pysäkeillä vaan kulkevat suoraan Särkänniemeen.

P-Hämppi on avoina kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Ajoneuvojen maksimikorkeus pysäköintitaloon on 230 cm. Ei perävaunuja. Ovet P-Hämppiin ovat aina lukittuina. Portaisiin pääsee pysäköintilipukkeella.  Ongelmatilanteissa paina Valvomo-pikapuhelinpainiketta.
Lisätietoja: http://www.finnpark.fi/parkisto/etusivu/

Pysäköinti lähiparkissa

Särkänniemen läheisyydessä on joitakin parkkipaikkoja ja niiden täyttyessä pysäköinti ohjataan P-Hämppiin. Lähiparkin parkkimaksu on 10 € ja se lunastetaan Särkänniemen lipunmyynneistä lipputuotteen oston yhteydessä. Parkkimaksun voi maksaa myös tekstiviestillä lähettämällä viestin PARKKI10E numeroon 169770. Paluuviesti vahvistaa parkkimaksun. Parkkilippu tai tekstiviesti tarkistetaan pois lähtiessä.

Pysäköinti huvilaitteiden ollessa suljettuna

Syys-talvikaudella Särkänniemessä on pysäköintipaikkoja Näsinneulan näkötornin takana sekä Mustalahden sataman läheisyydessä. Huvilaitteiden ollessa suljettuna on pysäköinti Särkänniemessä maksutonta.

Sara Hildenin museolle tulijoiden pysäköinti

Museon asiakkaille pysäköinti Särkänniemen lähiparkissa maksaa 5 euroa, ja maksu suoritetaan museon pääsymaksun yhteydessä. Lähiparkin täyttyessä autoilijat ohjataan P-Hämppiin (pysäköintimaksu 10 euroa/päivä), josta on maksuton linja-autokuljetus Särkänniemeen. Museon pihassa on 14.7. alkaen (parkkialueen kunnostustyön valmistuttua) muutamia maksuttomia asiakaspaikkoja.