Tänään
Sää
Web-kamera
Delfinaario-näytökset
12, 14, 15.30
Planetaario-näytökset
11.30, 13.30, 15
Akvaario
11.00 - 17.00
Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Huvimaja
11.00 - 16.00
5D-Kauhukino
12.30 - 16.30

Katso kaikki aukioloajat

Kesän paras päivä kavereiden kanssa!

Luokkaretket keväällä 2015 - Tee tilaus!

Särkänniemi on vuodesta toiseen uudistuva ja haluttu koulujen keväinen luokkaretken kohde! Tervetuloa oppimaan, oivaltamaan, viihtymään ja virkistymään!

Koululaisrannekkeella pääsee hauskojen huvilaitteiden lisäksi mm.Koiramäen maailmaan ja katselemaan Tamperetta yläilmoista Näsinneulasta. Huvipuistosta löytyvät myös riemukas Angry Birds Land sekä huvipuistopelejä täynnä oleva Pelitori. Särkänniemen opetukselliset kohteet täydentävät tarjontaa: Delfinaariossa opitaan uutta merinisäkkäistä, Akvaariossa tutustutaan vedenalaiseen elämään ja Planetaariossa tähtitaivaan kuvioihin. Yksi päivä Särkänniemessä takaa kaikille mieleenpainuvat muistot. Luokkaretki on myös helppo järjestää: hoidatte vain lippu- ja ruokailutilauksen verkkokaupassa ja matkustatte Särkänniemeen, Särkänniemeen!

Huom! Enää emme ehdi toimittamaan Koululaisrannekkeita postitse, oheisella lomakkeella voitte kuitenkin tehdä varauksen. Rannekkeet ja muut lipputuotteet voitte lunastaa paikan päältä päälipunmyynnistä joko käteisellä tai kortilla.

Tee lipputuotetilaus ja varaa ruokailu ja näytöspaikat täältä.

Lipputuotteet

Särkänniemellä on luokkaretkeläisiä varten ihan oma lipputuote, 33 euron hintainen Koululaisranneke. Etuhintainen Koululaisranneke sisältää kaikki huvilaitteet ja elämyskohteet (norm.hinta 41€). 

Ruokailu

Retkipäivää ei jaksa tankkaamatta. Kätevimmin ruokailun voi hoitaa tilaamalla ruokasetelit ennakkoon. Vaihtoehtoisesti voitte ruokailla yhdessä, tekemällä varauksen Ravintola Huvimajaan tai Pizzeria Pellen pizzabuffettiin. 

Ruokasetelit á 5 €

Käyvät kaikissa puiston ruokapisteissä, syö silloin kun nälkä yllättää. Esim. 1 kpl 5 € setelillä hampurilaisateria Burgersissa tai mustamakkara tamperelaisittain.

Pizzeria Pelle

Pizzabuffet 10 €

Salaattipöytä, limu ja valikoima pizzoja.

Ravintola Huvimaja

Lihapullia ja perunamuusia 8,80 €
Chicken fingers ja ranskalaisia 7,20 €
Porsaan lehtipihvi ja ranskalaisia 10,50 €
Paistettua lohta ja lämmintä perunasalaattia 12,50 €

Annoksiin kuuluu salaatti ja ruokajuomana mehua.

Opettajan edut

Luokan lipputilausta kohden toimitetaan 2 opekorttia, joilla opettaja pääsee kohteisiin ja laitteisiin veloituksetta ryhmän vierailupäivän ajan.  Jos teette yhteistilauksen useammalle koululuokalle kerralla, muistakaa mainita asiasta Lisätietoa-kentässä, jotta osaamme toimittaa oikean määrän OPE-kortteja. Kortteja myönnetäään max 2kpl/koululuokka.

Särkänniemessä opettaja myös syö ilmaiseksi ryhmän mukana, kun ruokailu tai ruokasetelit on tilattu ennakkoon. Kahvia on opettajille tarjolla koko päivän ajan kahvila Pavussa ja Tähdessä, päivän lehtien kera.

Näytökset

Delfinaarioon ja Planetaarioon suosittelemme paikkavarausta, mikäli haluatte varmistaa, että mahdutte näytökseen yhtenä ryhmänä. Paikkavaraukset voi tehdä varauslomakkeella. Siirry lomakkeelle tästä.

Yhteystiedot

Myynti puh. 020 7130 212, sähköposti: myyntipalvelu@sarkanniemi.fi