Tänään
Sää
Web-kamera
Huvilaitteet ja Angry Birds Land
11.00 - 18.00
Koiramäki
11.00 - 18.00
Delfinaario-näytökset
12, 13.30, 15, 16.30
Planetaario-näytökset
12.00 - 17.00
Akvaario
11.00 - 18.00
Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Näsinneula
11.00 - 23.30
Ravintola Huvimaja
11.00 - 18.00
5D-Kauhukino
11.00 - 18.00

Katso kaikki aukioloajat

Puodit

Verkkokaupasta lahjakortit ja lipputuotteet

Särkänniemen omasta verkkokaupasta löydät lahjakortteja ja lipputuotteita, jolla voit ilahduttaa ystävävää. Osta itsellesi tai lahjaksi!

Vieraile Särkänniemen verkkokaupassa.

Särkänniemen puodit

Särkänniemessä on monta mielenkiintoista puotia, joista voit ostaa itsellesi muiston kivasta huvittelupäivästä tai vaikkapa Särkänniemi-aiheisia tuliaisia kotijoukoille. Puotien valikoimista löytyy  suosittuja delfiinipehmoleluja sekä muita mukavia matkamuistoja. Josaisessa puodissa on oma valikoimansa, joten kannattaa poiketa vaikka kaikissa!

Näsinneula-rakennuksessa oleva Tornipuoti on avoinna ympäri vuoden. Kesäaikana avoinna ovat lisäksi Delfipuoti ja Puistopuoti  sekä Angry Birds Shop. Koiramäen alueella sijaitsevat Kirjakauppa Gunnas ja Tropin & Nekun Apteekki ihastuttavat kaikenikäsiä asiakkaita.

Tropin & Nekun Apteekki

Tropin ja Nekun apteekki ei tarjoakaan ihan tavanomaisia rohtoja. Hyllyillä on vieri vieressä yrttilääkkeitä, iilimatoja ja hämähäkin seittejä! Mutta löytyy sieltä herkullisia makeisiakin, esimerkiksi perinteisiä tikkunekkuja ja käsintehtyä Särkänniemen Koiramäen nimikkosuklaata. Apteekista Koiramäen lapset Elsa ja Kille käyvät joskus ostamassa truutillisen rintasokeria

Kirjakauppa Gunnas

Gunnaksen kirjakauppa löytyy aivan Tropin & Nekun apteekin vierestä. Herra Gunnas on taitava kirjailija itsekin ja hän on julkaissut monia kertomuskirjoja. Gunnas tykkää iloisesta tyylistä ja väreistä ja siksi kaupan kirjahyllytkin ovat vähän vinkkeleitä ja monen sorttisia. Kirjojen lisäksi Gunnaksen kirjakaupasta löytyy mm. koiramaisia koulutarvikkeita, pehmoleluja, hauskoja pelejä ja paljon muuta mukavaa.

Angry Birds Shop

Angry Birds -linnut ja possut istuvat täällä sulassa sovussa rinta rinnan kaupan hyllyillä. Valikoimaa löytyy isoista jättipehmoista söpöihin pikkupehmoihin. Täältä löydät melkein kaikki muutkin Angry Birds -tuotteet sekä myös karkit ja limsat. Käy tutustumassa! Squawk!

Tornipuoti

Tornipuoti sijaitsee Näsinneulan aulassa ja tarjoaa asiakkailleen mm. tyylikkäitä matkamuistoja Tampereesta ja sen ylpeydestä Näsinneulasta.

Delfipuoti

Delfipuodissa on hyvä poiketa ennen tai jälkeen delfinaarioesityksen nappaamassa matkaan vaikkapa hellyyttävä delfiinipehmo. Delfipuodista voit ostaa myös delfiinien maalaamia tauluja sekä lunastaa delfien – valokuvan, jossa poseeraat delfiinin kanssa.

Puistopuoti 

Huvilaitealueen hulinan keskellä sijaitsee Puistopuoti. Puistopuodin valikoimista löytyy kaikkea mahdollista makeisista pehmoleluihin, mm. supersuositut Minions-lelut. Käy valitsemassa omasi!