Tänään
Sää
Web-kamera
Delfinaario-näytökset
12, 14, 15.30
Planetaario-näytökset
11.30, 13.30, 15
Akvaario
11.00 - 17.00
Näsinneula
11.00 - 21.30
Ravintola Näsinneula
11.00 - 21.30
Ravintola Huvimaja
11.00 - 16.00

Katso kaikki aukioloajat

Puodit

Verkkokaupasta lahjakortit ja lipputuotteet

Särkänniemen omasta verkkokaupasta löydät lahjakortteja ja lipputuotteita, jolla voit ilahduttaa ystävävää. Osta itsellesi tai lahjaksi!

Vieraile Särkänniemen verkkokaupassa.

Särkänniemen puodit

Särkänniemessä on monta mielenkiintoista puotia, joista voit ostaa itsellesi muiston kivasta huvittelupäivästä tai vaikkapa Särkänniemi-aiheisia tuliaisia kotijoukoille. Puotien valikoimista löytyy myös erilaisia huvilaiteaiheisia tuotteita, suosittuja delfiinipehmoleluja sekä muita mukavia matkamuistoja.

Näsinneula-rakennuksessa oleva Tornipuoti on avoinna ympäri vuoden.

Kesäaikana avoinna ovat lisäksi Akvaario-, Delfi- ja Puistopuoti  sekä Angry Birds Shop. Koiramäen alueelta. Joulun aikaan Kinkkeliinin Kauppahuone, Kirjakauppa Gunnas ja Tropin & Nekun Apteekki ihastuttavat kaikenikäisiä asiakkaita!

Tornipuoti

Tornipuoti sijaitsee Näsinneulan aulassa ja tarjoaa asiakkailleen mm. tyylikkäitä matkamuistoja Tampereesta ja sen ylpeydestä Näsinneulasta.

Kinkkeliinin Kauppahuone

Täältä löydät kaikki ihanat Koiramäki-tuotteet pehmoista T-paitoihin. Tai ehkäpä uudet pussilakanat? Joskus täällä voi törmätä myös puukhollari Aukusti Daalkreeniin, joka keikaroi kadulla ja yrittää kiinnittää fröökynöiden huomion.

Tropin & Nekun Apteekki

Tropin ja Nekun apteekki ei tarjoakaan ihan tavanomaisia rohtoja. Hyllyillä on vieri vieressä yrttilääkkeitä, iilimatoja ja hämähäkin seittejä! Mutta löytyy sieltä herkullisia makeisiakin, esimerkiksi perinteisiä tikkunekkuja ja käsintehtyä Särkänniemen Koiramäen nimikkosuklaata. Apteekista Koiramäen lapset Elsa ja Kille käyvät joskus ostamassa truutillisen rintasokeria

Kirjakauppa Gunnas

Gunnaksen kirjakauppa löytyy aivan Tropin & Nekun apteekin vierestä. Herra Gunnas on taitava kirjailija itsekin ja hän on julkaissut monia kertomuskirjoja. Gunnas tykkää iloisesta tyylistä ja väreistä ja siksi kaupan kirjahyllytkin ovat vähän vinkkeleitä ja monen sorttisia. Kirjojen lisäksi Gunnaksen kirjakaupasta löytyy mm. koiramaisia koulutarvikkeita ja hauskoja pelejä.