Tänään
Sää
Web-kamera
Delfinaario-näytökset suljettu
Planetaario-näytökset suljettu
Akvaario suljettu
Näsinneula 11-23.30
Ravintola Näsinneula 11-23.30
Sara Hildénin taidemuseo suljettu
Huvilaitteet ja Angry Birds Land suljettu
Koiramäki suljettu

Katso kaikki aukioloajat

Puodit

Verkkokaupasta lahjakortit ja lipputuotteet

Särkänniemen omasta verkkokaupasta löydät lahjakortteja, jolla voit ilahduttaa ystävävää. Myös Särkänniemen suositut Elämysleirit ovat myynnissä verkkokaupassa ja täältä löytyvät myös lipputuotteet. Osta itsellesi tai lahjaksi!

Vieraile Särkänniemen verkkokaupassa.

Särkänniemen puodit

Särkänniemessä on monta mielenkiintoista puotia, joista voit ostaa itsellesi muiston kivasta huvittelupäivästä tai vaikkapa Särkänniemi-aiheisia tuliaisia kotijoukoille. Puotien valikoimista löytyy myös erilaisia huvilaiteaiheisia tuotteita, suosittuja delfiinipehmoleluja sekä muita mukavia matkamuistoja.

Näsinneula-rakennuksessa oleva Tornipuoti on avoinna ympäri vuoden. Kesäaikana avoinna ovat lisäksi Akvaario-, Delfi- ja Puistopuoti  sekä Angry Birds Shop. Uusimmat puodit löytyvät Koiramäen alueelta. Kinkkeliinin Kauppahuone, Kirjakauppa Gunnas ja Tropin & Nekun Apteekki ihastuttavat kaikenikäisiä asiakkaita!

Kinkkeliinin Kauppahuone

Täältä löydät kaikki ihanat Koiramäki-tuotteet pehmoista T-paitoihin. Tai ehkäpä uudet pussilakanat? Joskus täällä voi törmätä myös puukhollari Aukusti Daalkreeniin, joka keikaroi kadulla ja yrittää kiinnittää fröökynöiden huomion.

Tropin & Nekun Apteekki

Tropin ja Nekun apteekki ei tarjoakaan ihan tavanomaisia rohtoja. Hyllyillä on vieri vieressä yrttilääkkeitä, iilimatoja ja hämähäkin seittejä! Mutta löytyy sieltä herkullisia makeisiakin, esimerkiksi perinteisiä tikkunekkuja ja käsintehtyä Särkänniemen Koiramäen nimikkosuklaata. Apteekista Koiramäen lapset Elsa ja Kille käyvät joskus ostamassa truutillisen rintasokeria

Kirjakauppa Gunnas

Gunnaksen kirjakauppa löytyy aivan Tropin & Nekun apteekin vierestä. Herra Gunnas on taitava kirjailija itsekin ja hän on julkaissut monia kertomuskirjoja. Gunnas tykkää iloisesta tyylistä ja väreistä ja siksi kaupan kirjahyllytkin ovat vähän vinkkeleitä ja monen sorttisia. Kirjojen lisäksi Gunnaksen kirjakaupasta löytyy mm. koiramaisia koulutarvikkeita ja hauskoja pelejä.

Angry Birds Shop

Angry Birds -linnut ja possut istuvat täällä sulassa sovussa rinta rinnan kaupan hyllyillä. Valikoimaa löytyy isoista jättipehmoista söpöihin pikkupehmoihin. Täältä löydät melkein kaikki muutkin Angry Birds -tuotteet sekä myös karkit ja limsat. Käy tutustumassa! Squawk!

Tornipuoti

Tornipuoti sijaitsee Näsinneulan aulassa ja tarjoaa asiakkailleen mm. tyylikkäitä matkamuistoja Tampereesta ja sen ylpeydestä Näsinneulasta.

Akvaariopuoti

Akvaarion aulan uudesta Akvaariopuodista löydät paljon erilaisia meriaiheisia tuotteita.

Delfipuoti

Delfipuodissa on hyvä poiketa ennen tai jälkeen delfinaarioesityksen nappaamassa matkaan vaikkapa hellyttävä delfiinipehmo.

Puistopuoti 

Huvilaitealueen hulinan keskellä sijaitsee Puistopuoti. Puistopuodin valikoimista löytyy kaikkea mahdollista makeisista pehmoleluihin. Käy valitsemassa omasi!