Viime hetken Koiramäen joululahjavinkit

Julkaistu: 19.12.2014

 

Koiramäen joulu tarjoaa taattua vilinää helskettä, helinää vilskettä sekä tietenkin korvia, tassuja, pulleita massuja häntiä vilisten! Vielä on paljon mahdollisia päiviä aikaa vierailla Koiramäen joulutunnelmissa, sillä joulun juhlintaa jatketaan viikonloppuisin aina 4.1.2015 asti.

Jos kuitenkin aiotte vierailla Koiramäessä vielä ennen joulua ja joitakin joululahjoja tai -muistamisia on vielä hankkimatta, niin ajattelin vinkata teille vielä Koiramäen joulupukin kuumimmat joululahjavinkit. Koiramäen puodit, Gunnaksen kirjakauppa sekä Tropin ja Nekun Apteekki, ovat täynnä kivoja jouluyllätyksiä aina pienistä makeista joulumuistamisista isoihin pehmeisiin paketteihin asti.

 

1. Pehmeä paketti jouluksi
Koiramäen puoti on pullollaan ihania Koiramäen hahmoja pehmoleluversioina. Uutta rakastavaa kotia etsivät mm. Elsat, Killet ja Masa Marsut. Pehmoleluja löytyy useita eri kokoja aina avaimenperistä jättikokoisiin Martta- ja Herra Hakkarainen -pehmoleluihin.

2. Nekkuhampaan kolotukseen makea yllätys
Tropin ja Nekun Apteekin vanhanajan apteekkipurnukat kätkevät sisäänsä makeisia. Makeaksi yllätykseksi voi lahjapakettiin kääriä mm. Koiramäen vanhanajan maitosuklaata, tikkunekkuja, polkkakarkkeja tai vaikkapa vaniljaisia ammumellejä. Makeisia voisia ostaa myös kauniisti pakatuissa purnukoissa ja vanhanajan paperitötteröissä.

 

 

 3. Mauri Kunnaksen sadut
Gunnaksen kirjakaupasta löytyvät luonnollisesti myös Mauri Kunnaksen kiehtovat satukirjat, joissa seikkaillaan mm. Koiramäessä ja Korvatunturilla. Jouluisaa lukemista tarjoilevat vaikkapa Joulutarinat sekä Koiramäen Martta ja Tiernapojat. Valikoimasta löytyy myös Koiramäen puuhakirja, jossa riittää tehtäiviä joulunpyhiksi ja pidemmällekin.

 

 

4. Pelit
Koiramäen valikoimasta löytyy myös hauskoja pelejä, mm. eläinaiheisia palapelejä. Palapelipakettien kansikuvista voi bongata Koiramäen tallista tuttuja eläimiä. Toisessa on ihan selvästi Sanni-aasi ja toisessa paketissa komeilee villasika Maurix.

 

5. Lippu Koiramäen jouluun
Erinomainen idea on myös antaa joululahjaksi lippu Koiramäen jouluun. Koiramäen joulu on avoinna vielä joulun jälkeen viikonloppuisin aina 4.1.2015 asti, joten omalle joulunvietolle voi hyvin ottaa jatkoajan Koiramäessä. Vielä ehtii hauskoihin puuhapajoihin, Tiltan tonttujumppaan, katsomaan tiernapoikaesityksiä ja tapaamaan kaikkia eläinystäviä.

Näiden joululahjavinkkien myötä on hyvä toivottaa hyvää viikonloppua sekä tunnelmallista joulun odotusta!

Kirjoittaja on Särkänniemen markkinointipäällikkö TiiaTunnisteet: ,