Vietä loppupäivä Robinin keikan jälkitunnelmissa Särkänniemessä!

Julkaistu: 16.7.2014

Robin esiintyy Tammerfestissä 19.7. Kuva: Anton Sucksdorff

Tampereen kesä on täynnä mukavaa tekemistä, kuten todettiin jos Visit Tampereen blogauksessa aiemmin. Tällä viikolla kaupungissa vietetään Tammerfestiä. Tampereen suurin kaupunkifestivaali tarjoaa keskustassa monenlaisia esiintyjiä eri-ikäisille tamperelaisille ja Tampereella vieraileville. Kokonaisvaltaisia elämyksiä havitteleva voikin täydentää huvipuistopäiväänsä mainiosti keikkareissulla, ja vastaavasti konserttiin matkustava voi tulla Särkänniemeen jatkoille!

Yhtenä suosituimmista esiintyjistä Ratinaniemen festivaalipuiston räjäyttää Robin, jonka oma konsertti järjestetään osana Tammerfestiä. Supersuosittu, Frontside Ollie -hitillään ihmisten tietoisuuteen ponnahtanut nuori artisti esiintyy lauantaina 19.7. klo 12.

Robin vetää Ratinan varmasti täyteen innostunutta yleisöä. Jos iltapäivällä show’n jälkeen ei vielä huvita lähteä kotiin, tahdomme toivottaa konserttivieraat tervetulleiksi Särkänniemeen viettämään loppupäivää. Tammerfest-lippua näyttämällä Särkänniemen Avaimet saa lipunmyynneistämme etuhintaan:

Elämysavain 35 € (norm. 37 €)
Ipana-avain 29 € (norm. 31 €)

Tervetuloa jatkamaan kesän hauskinta päivää Suomen hauskimmassa ympäristössä! Etu on voimassa 19.–20.7. eli vielä sunnuntainakin voi hyödyntää lauantaista keikkalippua.

 Lauantaina Särkänniemessä voi nähdä myös lisää hauskoja esityksiä, sillä Koiramäen Tassuteatterissa esitetään näytelmiä monta kertaa päivässä. Lisäksi Elämyspuiston lava on täynnä koko päivän: Danny’s Bollywood Dance Crew pitää workshopin klo 14.30 ja Sorin Sirkus taiteilee klo 14 ja 16. Lisäksi TUL:n Halisko-hahmo pitää lavalla liikuntavartit klo 13 ja 15. Halisko esiintyy myös sunnuntaina. Ohjelmaa siis riittää myös kaiken perinteisen huvipuistohurjastelun lisäksi vaikka muille jakaa.

Tunnisteet: ,