Vapun jälkeen varaslähtö kesään!

Julkaistu: 30.4.2014

Siman ja tippaleipien juhla, vappu on täällä! Särkänniemen huvilaitteet ovat tunnetusti olleet avoinna vappuna, mutta tänä vuonna asia on toisin. Huvilaitteet ja Koiramäki avataan vasta vapun jälkeisenä viikonloppuna. Vappuaattona ja vapunpäivänä pääsee toki vierailemaan kaikissa muissa tutuissa kohteissa eli Delfinaariossa, Planetaariossa, Akvaariossa ja Näsinneulassa. Vappuaattona avoinna on myös huikeata suosiota kerännyt Andy Warhol -näyttely Sara Hildénin taidemuseossa.

Herkutteluvinkiksi vapun varalle kerrottakoon, että Näsinneulan näköalatasanteella avaa Kahvila Huima, josta voi ostaa huimaavan herkullisia Minetin jäätelöitä sekä ihailla Tampereen keväisiä maisemia korkeuksista. Valikoimasta löytyy Minetin aitoja italialaisia jäätelöitä, jotka jäätelömaailmassa luokitellaan artesaanijäätelöiden arvostettuun laatuluokkaan. Testaa makuvaihtoehtoina vaikkapa herkullinen cookies tai hubbabubba-purukumin makua muistuttava värikäs superman-jäätelö tai raikas vadelmasorbetti. Vaihtoehtoja löytyy moneen makuun!

 

 

Uudistunut Näsinneulan näkötornin Kahvila  Huima avaa ovensa vapunpäivänä ja on avoinna pe 1.5. klo 12-16, la klo 12-19 sekä su klo 12-18.

Vapun hulinan jälkeen otetaan Särkänniemessä varaslähtö kesään ja Särkänniemi kaikkine kohteineen on avoinna koko viikonlopun 3.-4.5. Tervetuloa siis kieppumaan ja hurvittelemaan sekä katsomaan, mitä kuuluu keväisen Koiramäen asukkaille ja eläinystäville.

Särkänniemeen on nyt ensimmäistä kertaa historiassa ilmainen sisäänpääsy huvilaitealueelle. Nyt siis kannattaa poikeata Minetti-jäätelölle tai hattaralle tai vaikkapa vain fiilistelemään huvipuistotunnelmaa!

Uusi laitteemme High Voltage on vasta matkalla Suomeen, joten sen kyytiin pääsee ensimmäistä kertaa Särkänniemen Kevätkarnevaalissa 17.5. Tästä lisää myöhemmin!

Hauskaa vappua!

Särkänniemen kesä täynnä tapahtumia!• 17.5. Kevätkarnevaali • arkisin 20.5.-19.6. Vanhempien vapaapäivä • 24.5. Chill & Grill @Särkänniemi • 2.-6.6., 9.-13.6., 16.-20.6. Särkänniemi jeejee! • 7.-8.6., 14.-15.6., 20.-22.6. I ♥ Särkänniemi • 23.6.-10.8. Roiskis! • 30.8. I ♥ Manse •

Tunnisteet: ,