Tubettajat Särkänniemessä – muistelua viime vuodelta ja kohtaamisia tiedossa 3.6.

Julkaistu: 20.5.2015

Nyt sinulla on aivan mahtava tilaisuus tavata joukko suosittuja tubettajia Särkänniemessä VIP-aamussa 3.6., jolloin pääset suosikkilaitteidesi kyytiin suosikkitubettajiesi kanssa. Sinun täytyy tehdä vain yksi asia: kuvaa lyhyt video, jossa kerrot miksi juuri SINUN pitäisi päästä VIP-aamuun. Jaa video Instagramissa häshtägillä #tubettajatsärkässä, ja olet mukana! Jos videon kuvaaminen ei onnistu, niin toki voit osallistua myös Instagram-kuvalla, johon voit liittää hyvät perustelut mukaan mukaan pääsystä. Jos onni ei potkaise, niin ei hätää. Päivällä järjestetään myös Meet & Greet -tapaaminen, jolloin voit tavata tubettajia.

Mukaan ovat tällä hetkellä ilmoittautuneet mm. Eetu, Soikku, Krouppi, Tume, Mansikka, IinaKatariina, Deataification, Pinsku, Pikkupinsku, Pelifrendit, Tedwin, Papananaama, Colorhammer, Ulttiksenpelailut ja Monallona sekä vielä paljon muita! Täältä voit lukea lisää Tubettaja-päivästä, kilpailun säännöistä sekä osallistujista.

Tubettaja-päivä ei ole ensimmäinen kerta, kun Särkänniemessä nähdään tuttuja tyyppejä. Noin vuosi sitten iski idealla. Särkänniemeen oli tullut uusi laite, High Voltage, ja olisi mahtavaa saada laitteelle Youtubesta tuttuja testaajia. Kuin tilauksesta Eeddspeaks, tuttavallisemmin Eetu, oli juuri twiitannut, että Särkänniemeen olisi kiva päästä. Ei siis muuta kuin kutsua lähettämään. Eipä aikaakaan, kun sähköpostiin kilahti viesti. Eetu voisi tulla ja mukanaan hän toisi Splay Suomi -kanavan toiset tähdet: Kroupin pojat ja Cconaffin eli Monan. Yhteistyöstä sovittiin ja päivä lyötiin lukkoon.


Krouppin pojat: Iiro, Ville ja Emppu, Eeddspeaks alias Eetu, Cconaff eli Mona + kuvaaja yhteiskuvassa ennen päivän alkua.

Eetu oli siis kertonut kanavallaan pelkäävänsä huvipuistolaitteita, joten päivästä tulisi selkeästi haaste. Videolta selviää, mitä ryhmä päivän aikana Särkänniemessä teki ja miten Eetun kävi! Koiramäestä löydettiin kadonneita sukulaisia ja iskuyrityksiäkin nähtiin… tai jotain sinnepäin.
Tubettaja-porukka tunnistettiin joka laitteella.

Eteneminen puistossa oli välillä hidasta, koska ihailijoita oli joka paikassa. Ihmiset tunnistivat tubettajat ja yhteiskuvia otettiin. Onneksi päivälle ei ollut mitään tiukkoja aikatauluja, niille olisi voinut heiluttaa hyvästit jo alkumetreillä. Faneja ei nimittäin voi jättää huomioimatta, se olisi huonoa käytöstä. Hyvää mieltä jaettiin jokaiselle ujommallekin kuvan pyytäjälle.


Tubettaja-porukka tunnistettiin joka laitteella.


Anna se puhelin äkkiä tänne, että saadaan kuva!


“Onko se, on se se!” -oivalluksia  ja supinaa kuului koko päivän ajan.

Päivä oli myös allekirjoittaneelle mahtava kokemus, tubettajaryhmä oli hauskaa seuraa ja mukavaa oli. Kuuman päivän seurauksena niskakin pääsi kärähtämään High Voltagen tienoilla.

Samalla vauhdilla, kun olin niin innostunut, laitoin kutsun myös supersuositulle Soikulle. Soikku vieraili Särkänniemessä myöhemmin toukokuussa. Soikun Särkänniemi-päivästä tehdyn blogikirjoituksen löydät täältä.

Osallistu siis kisaan ja tule mukaan 3.6. järjestettävään Tubettajapäivään. Siitä tulee ihan mahtavaa!

Särkänniemen internetsivuilta löydät ajankohtaista tietoa Särkänniemen kesän muista kiinnostavista tapahtumista, tulossa vielä toukokuussa mm. Voicen Herättäjien päivä Särkänniemessä, jolloin tiedossa on Nopsajalan ja Siman konsertit. Tästä pääset Särkänniemen internetsivuille.

Kirjoittaja on Särkänniemen markkinointisuunnittelija Taru

Tunnisteet: , , , , , ,