Toimitusjohtajan kesäterveiset

Julkaistu: 6.8.2014

Särkänniemen sesonki on taittunut puolivälin ohi, ja nyt nautitaan loppukesän lämpimistä. Särkänniemi on päivittäin avoinna 17.8. asti, ja sen jälkeen viikonloppuisin, kunnes kesäkauden Päättäjäisiä vietetään 30.8. Vielä on siis hyvin aikaa tulla käymään Särkänniemessä ja testata vaikka kylän parhaat pizzat!

Tällä kaudella kiitosta on saanut erityisesti ilmainen sisäänpääsy, joka on merkittävä virstanpylväs Särkänniemen matkalla koko kaupungin yhteiseksi olohuoneeksi. Nyt Särkänniemeen voi tulla vaikka vain katselemaan ympärilleen, ruokailemaan tai käymään yksittäisessä laitteessa tai kohteessa.

Toinen paljon positiivista palautetta kerännyt uudistus ovat Laitekaverit. Olvin tarjoamat Laitekaverit menevät lasten kanssa laitteisiin, jos vanhempi ei tahdo ostaa omaa lippua ja lapset eivät vielä pääse tai uskaltaudu laitteeseen yksin. Laitekaverit ratkaisevat ongelman, jos lapsi on jo yli 3-vuotias mutta vielä alle 100 cm pitkä, ja heistä on iloa myös silloin, kun vanhemmalta vain loppuu puhti ennen lasta

 Laitekaveri-toiminta on esimerkki keinoista, joiden avulla Särkänniemi pyrkii inhimilliseksi, helposti lähestyttäväksi vapaa-ajanviettopaikaksi, joka tarjoaa elämyksiä jokaiselle erilaisten perheiden erilaiset tarpeet huomioiden. Teemme parhaamme, jotta kaikenlaiset perheet ja ryhmät löytäisivät meiltä itselleen sopivia elämyksiä oikealla tavalla tarjoiltuna. Voit myös auttaa meitä kehittämään toimintaamme antamalla meille palautetta.

Eräs huvipuistovierailijoihin eniten vaikuttavista yksittäisistä tekijöistä, joihin me huvipuistotyöntekijät emme kuitenkaan voi vaikuttaa, on säätila. Asiakkaamme ovat aina kiinnostuneita siitä, sataako vai paistaako. Tämän vuoden heinäkuu osoittautui oikein aurinkoiseksi ja elokuukin näyttää toistaiseksi hyvältä, vaikka kesäkuussa aurinko lomailikin toisaalla. Suomen säähän ei ole koskaan ihan luottaminen, mutta mielestäni lomaa ei pidä muutenkaan laskea liiaksi säätiedotuksen varaan. Särkänniemessä ainakin on paljon koettavaa myös huonommalla säällä: jonot ovat aina viileällä ilmalla pienemmät, ja sadetta pelkääville meillä on tarjolla myös runsaasti sisäkohteita. Ukkoskuuron aikana voi tutustua Akvaarioon, Planetaarioon ja Delfinaarioon.

Sadekuuron sattuessa on myös hyvä aika käydä syömässä. Särkänniemen erinomaisesta ravintola- ja grillitarjonnasta blogissa on kerrottu jo aiemmin. Minun henkilökohtainen lounastaukosuosikkini on ehdottomasti lihapiirakka mustallamakkaralla. Peritamperelaisia makuja, ja nälkä lähtee varmasti.

Tervetuloa siis Särkänniemeen – tavataan vaikka grillijonossa!

Miikka

 

Kirjoittaja on Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä.

Tunnisteet: ,