Softengine tänään Euroviisuissa – ensi viikolla Särkänniemessä

Julkaistu: 8.5.2014

 Suomen euroviisuedustaja Softengine esiintyy Särkänniemen Kevätkarnevaalissa 17.5.

Särkänniemen huvilaitteet palasivat takaisin lyhyille takatalviunille vapun jälkeisen varaslähdön jälkeen. Seuraavan kerran huvilaitealue aukeaa rytinällä lauantaina 17.5. Tätä Särkänniemen varsinaista avajaispäivää vietetään iloisessa, värikkäässä ja yllätyksellisessä karnevaalihumussa.

Ympäri Elämyspuistoa on tarjolla monenlaista ohjelmaa, kuten esimerkiksi riemukas Särkänniemi-kulkue. Karnevaalipäivänä myös uutuuslaite High Voltage on ajossa ensimmäistä kertaa. High Voltage saapui Särkänniemeen maanantaina ja nyt se jo komeilee paikallaan Särkänniemen huoltohenkilökunnan ripeiden otteiden ansiosta

 

High Voltage odottaa ensimmäisiä koeajajiaan

Kevätkarnevaalipäivänä päälavalla nähdään esiintymässä perheen pienempien musiikkimakuun uppoava Risto Räppääjästä tuttu Samuel Shipway (klo 13 ja 15). Lisäksi esiintyy vauhdikas Danny’s Bollywood Dance Crew (klo 14). Kevätkarnevaalin pääesiintyjä on suursuosioon ponnahtanut Softengine, joka nousee tänään lavalle Kööpenhaminassa Euroviisujen toisessa semifinaalissa!

Softengine hurmasi Suomen kansan Uuden Musiikin Kilpailussa. Särkänniemessä yhtye nähdään heti Euroviisujen jälkeen – ilmaiseksi! Särkänniemen päälava on huvipuistoalueella, jonne ei ole enää tänä kesänä sisäänpääsymaksua. Tule siis ihmeessä ihailemaan Euroviisu-edustajaamme ihan lähietäisyydeltä sekä nauttimaan samalla muustakin kevätkarnevaalihumusta.

 

Särkänniemi toivottaa Softenginelle onnea, riemua ja voimaa tämäniltaiseen esitykseen. Toivotaan, että ensi viikon lauantaina puistossa esiintyy itse Euroviisu-voittaja!

Tunnisteet: , ,