Särkänniemi JeeJee! Tähtiesiintyjänä 19.6. Uniikki

Julkaistu: 2.6.2014

Kesäloma on alkanut ja missä se alkaisikaan hauskemmin ja vauhdikkaammin kuin kavereden kanssa Särkänniemessä. Nuorisolle suunnatut Särkänniemi JeeJee -teemaviikot jakaantuvat peliviikkoon, tanssiviikoon ja eläinviikkoon, joten jokainen löytää taatusti puistosta jotain itseään kiinnostavaa. Särkänniemen tutut huvitukset, kuten hurja vuoristorata Tornado tai kesän vauhdikas uutuuslaite High Voltage pistävät taatusti myös päät pyörälle.

Tänä maanantaina startattiin peliviikolla. Näsinneulan aulasta löytyy Playstationin pelipiste, jossa voi testata uutuuspelejä. Pelien esittelijät vinkkasivat minulle, että takuuvarmaa hittikamaa tarjolla olevista peleistä on ainakin Fifa14. Kannattaa käydä tutustumassa laajaan valikoimaan paikan päällä. Lisäksi Elämyspuistosta Angry Birds Landin välittömästä läheisyydestä löytyy Tacticin peliauton yhteydestä kokeiltavaksi useampaakin Angry Birds -peliä. Nyt laitetaan koetukselle oman heittokäden tarkkuus possujen heittelyssä.

 

 

Vauhdikkaille tyypeille on tarjolla myös Särkänniemen ActionTrack-mobiilipeli, jossa kerätään pisteitä huvilaiterataa kiertämällä. Mobiilipeli vie sinut taatusti Tornadon kaksoiskobrasilmukoiden kierteisiin, mutta kaikkea muutakin päätähuimaavaa menoa matkan varrelle varmasti mahtuu.

Lisäksi Särkänniemessä on tarjolla harvinaista herkkua Särkänniemi JeeJee -tapahtuman aikaan tiistaisin ja torstaisin. Kesäkuun ensimmäisten kolmen viikon aikana on mahdollisuus videoida oma huvilaiteajelunsa Särkänniemen GoPro-kameralla. Tämän todistusaineiston huvilaiteajelustaan saa haltuunsa ja sen voi jakaa sosiaalisessa mediassa ystäviensä kanssa. Ajoja on mahdollista kuvata Tornadossa, Tyrskyssä ja HalfPipessä.

Peliviikkoa seuraa tanssiviikko, jolloin Elämyspuisto on täynnä huikeita tanssiesityksiä. Tervetuloa seuraamaan esimerkiksi hip hop- ja Bollywood -tanssiesityksiä. Hip hoppia on tarjolla myös Särkänniemi JeeJee -tapahtuman huipennuksessa torstaina 19.6., jolloin Elämyspuiston lavalle astelee Uniikki. Muun muassa Pätkätöis -hitistään (klik!) tunnettu supersuosittu Uniikki ottaa taatusti Särkänniemen haltuunsa! Vinkataanpa tässäkin vielä, että huvipuiston alueelle on tänä kesänä ilmainen sisäänpääsy. Uniikki vetää siis ikärajattoman ilmaiskeikan Särkänniemessä – tätä ei kannata missään tapauksessa jätää väliin!

Minulle tuli tilaisuus jututtaa Uniikkia Särkänniemessä ja kysyin mieheltä hänen hauskinta Särkänniemi-muistoaan. Uniikki muisteli Rähinä-jengin kesähaastetta. Koko jengi haastettiin mukaan Tornado-ajelulle Tampereen keikan jälkeisenä päivänä. Jos joku jänistäisi Tornadon vuoristorata-ajelusta, joutuisi hän koko kesän pitämään hametta. Uniikin kertoman mukaan kaikki suoriutuivat haasteesta moitteettomasti, eikä hameita tarvinnut haasteen myötä sovitella. Uniikki kertoi myös, että hänen ehdoton kesän huvipuistoherkkunsa on vohveli kermavaahdolla ja mansikkahillolla. Täytyykin varata vohveliannos Uniikille Särkänniemen keikan backstagelle 🙂

Särkänniemi JeeJee -tapahtumaviikkojen ohjelmatarjonta löytyy koostetusti Särkänniemen internetsivuilta (klik!). Tervetuloa kiihdyttämään porukalla kesään!

 

Kirjoittaja on Särkänniemen markkinointipäällikkö Tiia. 

 

Uniikki selvityi Rähinä-jengin Tornado-haasteesta. Uskallatko sinä kyytiin?

 

 

Tunnisteet: ,