Särkänniemi ♥ Tammerfest

Julkaistu: 16.7.2015

Tammerfest, Särkänniemi

Tiedoksi teille, jotka ette vielä ole kuulleet: kuluva viikko on tamperelaisen kesän kohokohtia. Se on meinaan Tammerfest! Kaupunki on täynnä matkaajia muualta Suomesta, ja lähiöistäkin me tampesterilaiset suuntaamme kohti keskustan hulinaa, musiikkia ja kesäistä meininkiä. Särkänniemihän on usean vuoden ajan ollut mukana tarjoamassa festivieraille lisähauskuutta.

Tammerfestin rannekkeilla saa 5 € hintaedun Särkänniemen Elämysrannekkeesta tänään ja huomenna! Edun saa 16.–17.7.2015 näyttämällä Tammerfestin ranneketta lippuluukulla. Yhteistyön tiimoilta Särkänniemi edusti festivaalialueella tietysti sinä olennaisimpana päivänä – Tammerfest Extrassa eilen tiistaina, kun lavan valtasivat Mikael Gabriel, Isac Elliot ja Robin. Tästä saa olla eri mieltäkin, mutta me särkkäläiset oltiin ainakin fiiliksissä!

Tammerfest, Särkänniemi

Tammerfest, Särkänniemi

Tapahtuma oli aivan mahtava – niin ihan pienet kuin vähän suuremmatkin fanit saivat tanssia nurmella! Porukkaa oli tottakai paljon, mutta kaikille riitti tilaa rockata, tehdä piruetteja, heittää kärrynpyöriä ja istuksia auringossa. Isac Elliotin keikalla tanssijalat vipatti ja moni yleisössä koki selvästi tunnekuohuja. Ihastelun kohteena olivat myös Isacin ja Robinin fanien glitter-kasvomaalaukset, kukkaseppeleet ja fanipaidat. Oli niin tyylikkäitä festarimimmejä liikenteessä että!

Tammerfest, Särkänniemi

Särkänniemen pirteä osasto näkyi kauas, ja varsinkin Robinin nimikirjoituksella varustetun I ♥ Särkänniemi -paidan arvonta keräsi paikalle satoja osallistujia. Paitahan signeerattiin niemellä jo toukokuussa, kun Robbari oli meillä täällä esiintymässä.

Tammerfest, Särkänniemi

Paidan mukana toki arvotaan pari Elämysranneketta, mutta taisi se paita olla kuitenkin tärkeintä monelle arpalippunsa laatikkoon jättäneelle. Osallistuneet saavat jännätä voittajaa vielä huomiseen!

Illan pääesiintyjä nousi lavalle ilta-auringon paistaessa, ja niin paistoivat yleisössä tyttöjen (ja äitienkin) hymyt kilpaa auringon kanssa! Tunnelma oli riemukas. Robinilla alkaa olla sellainen hittikavalkaadi, ettei hengähdystaukoa jammailusta meinannut saada. Illan kruunasi encorena kuultu Boom Kah!

Tammerfest, Särkänniemi

Olitko itse paikalla?

Jaa festarimeininkiä Instassa #tammerfestextra ja kesän Särkänniemi-fiilistä meidän ja muidenkin iloksi #särkänniemi. Särkänniemi-hastagilla merkityista kuvista palkitsemme joka viikko yhden kuvan rannekkeella ja Särkänniemi-tuotteilla!

Heinäkuu kääntyy kohti loppuaan, muistakaa iloita kesästä!

Kirjoittaja on Särkänniemen projektikoordinaattori Julia.

Tunnisteet: ,