Radio Suomipop treffeillä Särkänniemen kanssa

Julkaistu: 16.6.2014

Radio Suomipop on tehnyt tänä kesänä yhteistyötä Särkänniemen kanssa. Suomipopin nettisivuilla on alkukesän ajan voinut tehdä unelmatreffitestin, josta on voinut voittaa treffit Särkänniemen kanssa. Treffit on arvottu, ja nyt oli Radio Suomipopin ja Särkänniemen vuoro treffata: perjantaina 13.6. Popstudion Susanna Laine ja Sami Kuronen jalkautuivat tekemään radiolähetystään Särkänniemeen.

 

Suomipopin hauska studiovaunu parkkeerattiin ala-alueelle Tornadon uloskäynnin viereen, joten Tornadon vierailijat osallistuivat välillä lähetykseen kiljuessaan viimeisessä mutkassa. Lähetys kulki rautaisten ammattilaisten otteessa kuin häiriötekijöitä ei olisi ollutkaan. Susanna ja Sami haastattelivat niin Olli Lindholmia ja Simo Frangénia kuin Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälääkin. Biisien soidessa ja mainoskatkoilla he ehtivät myös vastata muutamaan kysymykseen päivästä ja suhteestaan Särkänniemeen.

Sami paljasti, että edellinen Särkänniemi-visiitti on saattanut hyvinkin olla viime vuosituhannen puolella.
”Lapsena kävin täällä paljon, mutta jotenkin aikuisena on vähän vähentynyt huvipuistoissa käyminen. Mutta mulla on viisivuotias tytär, jota on nyt alkanut vähän enemmän kiinnostaa tämmöiset paikat, joten varmaan lähitulevaisuudessa käyn taas enemmän.”

Särkänniemestä lähetyspaikkana juontajaparivaljakko piti erityisesti tunnelman takia. Elämyspuisto on tunnelmaltaan huikea ja tunteiden täyttämä: ihmiset juoksevat, nauravat, herkuttelevat ja kiljuvat riemusta. Sellaista ei koe joka paikassa.

Tunnelma viehätti niin Susannaa kuin Samiakin mutta kumpikin kieltäytyi ehdottomasti menemästä Tornadoon. ”Kyllä joka vuosi pitää päästä huvipuistoon, ja jossain laitteessakin pitää käydä, mutta hurjiin en uskalla”, Susanna tarkensi. ”Mulle on ihan okei mennä lujaa eteenpäin, mutta jos keikkuu ja pyörittää, niin sitten ei pysty”, Sami jatkoi.

Helsingistä Tampereelle matkannut Suomipop-seurue ruokailikin tietysti tamperelaiseen tyyliin mustalla makkaralla. Mustaa ja puolukkahilloa saa Särkänniemen kaikista grilleistä, eli Särkänniemi sopii hyvin kokonaisvaltaisen Tampereen-retken tekemiseen.

 

Kirjoittaja on Särkänniemen markkinoinnin kausityöntekijä Marianna

Tunnisteet: