Päättärit: kesän viimeinen tilaisuus hurvitella!

Julkaistu: 29.8.2014

Huomenna lauantaina 30.8. on virallisesti kesän viimeinen päivä, kun Särkänniemen legendaariset Päättärit täyttävät huvilaitealueen viimeistä kertaa tänä kesänä. Jos siis et vielä ole päässyt huvipuistoon lainkaan tai ainakaan tarpeeksi monta kertaa, nyt on tilaisuutesi tulla vielä tänä kesänä kastumaan Tukkijoen pärskeissä, kiljumaan Tornadon silmukoissa ja tuulettumaan Tyrskyn pyörityksessä. Vielä on myös viime hetket aikaa leikkiä Angry Birds Landin leikkipuistossa ja nauttia lastenlaitteiden turvallisen huimasta kyydistä. Särkänniemi on avoinna klo 13–22.

Päättäreissä juhlitaan tänä vuonna rakkautta Tamperetta kohtaan. Tamperelaisuus on tärkeä osa Särkänniemeä, ja Päättäreissä rakkaus kotikaupunkia kohtaan näkyy esimerkiksi ohjelmavalinnoissa. Mainio Mikko Alatalo yhteislaulattaa kansaa Elämyspuiston lavalla, ja nuorista muusikoista koostuva Rockwalli esittää uutta manserockia. Myös tänään illalla valittava Miss Tampere perintöprinsessoineen esiintyy tapahtumassa – tietenkin yhtä aikaa Ilveksen ja Tapparan jääkiekkoilijoiden kanssa. Tarjolla on myös perinteiseen tapaan mustaamakkaraa. Pääesiintyjänä on (myönnettäköön, helsinkiläinen) Nopsajalka, ja ilta huipentuu tietenkin ilotulitukseen.

Päättäreissä on aina monenlaista ohjelmaa sekä Elämyspuiston lavalla että muuallakin Särkänniemen alueella. Tänä vuonna Aurinkoterassilla pääsee laulamaan karaokea, ja alueella esittäytyvät niin Ilves ja Tappara kuin Aamulehti ja Tredeakin. Lisäksi alueella pääsee tutustumaan hauskoihin puhuviin MurMur-tuoleihin ja testaamaan tamperelaisten pelinkehittäjien kehittämisvaiheessa olevia uutuuspelejä.

Kesän päätös on siksikin hurjan hauska, että puodeissa, ravintoloissa ja peleillä on hurjasti erilaisia tarjouksia. Matkamuistot, pehmolelut, makeiset ja juomat myydään pois uloskantohintaan. Tarjouksia on aamusta asti, mutta niitä tulee iltaa kohden yhä enemmän. Päättärit tarjoavat siis mitä mainioimman tilaisuuden myös ostosten tekoon.

Päättäreiden jälkeen huvilaitteet ja Angry Birds Land painuvat talviteloille ja aukeavat taas ensi keväänä. Huvilaitteiden lisäksi Päättärit ovat viimeinen mahdollisuus päästä käymään Koiramäessä kesäaikaan. Koiramäen joulu avaa tietenkin ovensa taas marraskuussa, ja siihen palataan täällä bloginkin puolella varmasti vielä moneen kertaan. Koiramäen kesä kuitenkin päättyy Päättäreihin, ja satumaailman ovet sulkeutuvat yli kahdeksi kuukaudeksi.

Myös Sara Hildénin taidemuseo sulkee ovensa Päättäreiden jälkeen näyttelyn vaihtamisen ajaksi, ja se avautuu taas syyskuun 20. päivä. Särkänniemen muut kohteet ovat Päättäreiden jälkeen avoinna viikonloppuisin. Näsinneulan näkötorni ja Ravintola Näsinneula ovat toki avoinna päivittäin. Ajantasaiset aukioloaikatiedot löytyvät aina Särkänniemen nettisivuilta!

Heippa, nähdään jouluna!

 

Kirjoittaja on markkinoinnin kausityöntekijä, sisällöntuottaja Marianna.

Tunnisteet: , , ,